Baconpannkakor

Precis gjort baconpannkakor, MUMS :D
Nu sitter jag här och väntar på att mamma någon gång ska lägga på telefonen så att jag kan ringa Jomps
 

Förresten, jag har bara en sak att säga till världen där ute

Jag är så het så att jag kan vara orsaken till växthuseffekten


Blääää

Den enda den här bloggen kan är att KRÅNGLA!!!! Baaaaaaaaaajs på den , bajs bajs bajs !

Jag ger upp jätte mkt

dags för engelskapluggning och förresten, det luktar pannkakor i hela mitt hus men jag har inte fått en ENDA hata livet idag

Samarbetsövning

Precis haft ledarskap och Eddie och Michael höll i en samabetsövning.
Vi blev först uppdelade i par, jag kom med Robert. Sen fick vi rep runt våra handleder och sen blev vi typ fastbundna tillsammans. Sen skulle vi försöka komma loss. Herregud, det var ju INTE lätt. Jag försökte övertyga Robert att vi skulle fuska men det kunde han ju INTE gå med på , suck! Vi försökte på alla möjliga sätt och snurrade och klättrade men tillsist gav vi typ upp. Och så helt plötsligt klarar Karin och Frida det och jag bara tänkte "Hallå! Det går ju inte att lösa" men hmm, det gjorde det visst. Suck. Har fortfarande inte riktigt förstått hur man löser det men det tänker jag inte nämna i klassrummet med risk för mobbing (total mobbning) fast mes och emme satt ju fortfarande ihop när lektionen var slut . HAHA, mobbat MES!

Tönt-Ems saknad idag... Åherregud, nu kom jag på vad jag skulle berätta om för Bes&Mes. Haha, Ems, remember handikappad full kvinna och toaletten på McDonalds? :P HAHAHAHAHAHA, jag dööööör

Bloggar senare om våra pinsamma lunch. Bisse, herregud!

Watchin'this world pass me by

164615-9

Some days I sit, starin'out the window
Watchin'this world pass me by
Sometimes I think theres nothin'to live for
I almost break down and cry

Somtimes I think I'm crazy
I'm crazy, oh so crazy
Why am I here, am I just wasting my time?

Somtimes it feels like the world's on my shoulders
Everyone's leanin'on me
Cuz sometimes it feels like the world's almost over
I act like shit don't phase me,
Inside it drives me crazy
My insecurities could eat me alive


Golden Youth

Promises smiling faces saying you don't understand
Creepy eyes telling lies so suprised we're not supposed to care
When it all comes down we are on our own
We're the future of this world and we've waited far to long
Golden Youth, Neverstore

Neverstors album har äntligen kommit!

Aaaaaaaaaaaaah, äntligen! Nu har jag äntligen Neverstores album här hemma hos mig, TOTAL LYCKA <3
Sitter här och lyssnar, lycka lycka lycka!

Hemma från skolan idag med, sjuk. Fast halsen börjar bli bättre så antadligen så blir det skola i morgon. Eller, jag får se...
11 dagar kvar till Neverstore nu :) Wiie, lycka lycka lycka! Tova ska oxå med nu, vi är rätt många som ska gå nu... Hoppas min kamera kmr tillbaka från "verkstaden" innan den 9 feb. Pappa skickade den till NetOnNet typ igår eller idag. Och förut när jag ringde så sa dem att det brukade ta två veckor men eftersom jag hade en Avant borde det bara ta en vecka. Hoppas det!

Nej, måste bara säga det igen. Neverstore - kärlek till er. Er musik är bara aaaaaaaah! Älskar Den <3

Bloggar mer sen

The Omen

Precis kollat klart filmen The Omen... :S Ensam hemma och lite smått livrädd :/
Jag som lovat mig själv att sluta titta på skräckfilm själv, inte bra!
Mitt i filmen när jag låg i min säng och kollade hörde jag hur dörren på nedervåning smällde till. Hjärtat stannade men jag försökte lugna mig själv med tanken att det säkert var skylten som hänger på dörrens utsida, den brukar dunsa mot dörren när det blåser. Men försöker lugna mig själv men sen helt plötsligt hör jag en mans röst som ropar "Therese" och ja, mitt hjärta börjar skena så jag skyndar mig ut ur mitt rum och gå försiktigt nerför trappan för att kolla vem som ropar på mig i min hall. Förberedd på det värsta kollar jag runt hörnet.... och där står pappa.
SUCK! "PAPPA, jag fick en hjärtattack! Du kan inte bara komma här och skrämmas när jag kollar skräckfilm!" skriker jag åt honom men han bara suckar åt mig med ett flin och räcker fram ett stort batterie till min bärbara dator. "Här, ett extra batterie till datorn." Han tog sen pulsen på mig och skrattade åt mig och åkte sen hem... Suck, hjärtat är fortfarande i lite obalans
Omen

Neverstore

Inte långt kvar nu, sitter och bara lääängtar


9/2-2007    Datumet med stort D
Neverstore

Jag saknar Tova

Tova Back - du och jag passar verkligen ihop.
Vi har varit bästa vänner sen livets start och har följt varann genom livet och jag kmr aldrig släppa taget om dig. Vår vänskap har varit en bergochdalbana ibland men jag har aldrig tvivlat på att den inte ska hålla. Vår vänskap är stark och unik och vi kmr alltid vara en.
Jag saknar dig otroligt och vill ha tillbaka dig i min närhet. Sommaren 2007 är våran <3
Så som jag skrattar med dig skrattar jag inte med någon och så många minnen jag delar med dig delar jag inte med någon annan.
Älskar Dig Tova Back

Jag saknar Tova

"Som en diamant bland en massa glas"

"Som en diamant bland en massa glas. Svår att upptäcka men
när man väl gör det förstår man att den är värd mer än något annat.."


Pallar inte att vara sjuk! Halsen dödar mig och jag vill bara bli frisk... Missar ju middagen i Sturehov idag oxå. Måste bli frisk till imorgon annars blir det ingen volleyboll träning igen. Men främst vill jag att mitt Neverstore-album ska dimpa ner i min brevlåda! Beställde det i ONSDAGS - give it to me. 
Jag tror nog helt enkelt att jag blivit beroende av Neverstore nu, dem är ju så sjuktsjuktsjuktbra! 12 dagar kvar tills jag ska få se dem live - FAN VAD KUL DET KMR ATT BLI! alltså, hela jag bara börjar skaka när jag tänker på att jag kmr stå där och skrika och sjunga och hoppa framför dem.... Ååååhh

Nej, ska väl sammanfatta helgen lite nu..
I fredags träffade jag, Bisse och Ems Oskar - Mimms pojkvän från Borås. Vi fikade på Ulle's i typ två och en halvtimme tror jag. Det var trevligt och innehöll massor av skratt (som vanligt när det är TesBesEsMes).
Sen på kvällen blev det fest med dem gamla hos Andreasson i hans lägenhet som kan inte var jätte stor men ändå inte så liten som jag trodde. Det var okej men kanske inte årets höjdarfest!
På lördagen blev det mys med tjejerna hos Jomps med filmtittande, godis, chips och popcorn. Det var jag, Jomps, Lisa, Emme och Elsa <3 Vi kollade först på Hot Chicks i nästan en timme sen bytte vi till Phone Booth som var asbra, fick lite panik där i slutet när vi upptäckte att han kanske inte alls var död. Hjälp vad vi skrek, värsta anfallet var det! Sen blev det värsta kriget i sängen eftersom Emme kidnappade fjärrkontrollen till stereon och vi andra ville sätta på Neverstores skiva men hon protesterade. Så jag, Jomps och Elsy gjorde en attack och det blev MKT skrik och skratt. Lisa satt under denna tiden på golvet och var tråkig och försvarade inte alls vår rätt till Neverstore.
Söndagen bestod av totalt ynklighet då jag inte kunde prata pga av min hals. Gick och köpte Mango sorbet-glass eftersom det är det bästa man kan äta speciellt när man har ont i halsen (köpte lite godis oxå).

Egentligen borde denna dagen bestå av pluggning eftersom jag behöver plugga både matte, engelska (MYCKET engelska) och tyska. Och jag vaknade ju tidigt idag så där fick jag ju några extra timmar. Men just nu känner jag mest att jag är i behov av godis men orkar jag gå ut och först ta ut pengar och sen gå till affären? Hmm... alltså detta godis/glass-sug jag får när jag är sjuk är rätt svårt att motstå. Bäst att jag går och handlar innan mamma kmr hem från jobbet oxå så att hon inte ser att jag har gottis och så äter hon upp det. Den lilla tjuven!


I don't know if I like your perfect style
I don't think that I call on monday
You're so selfcenterd so damn ignorent
Not my type, you're such a looser

sjuk

Mår skit, halsen är helt förstörd. Antadligen ingen skola imorgon , kan knappt prata, svälja lr äta.

snapphanar och halsont

I natt när jag kom hem från festen hos Andreasson la jag mig med popcorn i min säng och kollade på Snapphanar. Asbra var den, orkade inte kolla klart på hela i natt så jag fortsatta när jag vaknade. Den är att rekomendera :) Börjat bli tradition att kolla film när man kmr hem från fest.
Strax ska jag till Jojjs. Kolla film hos henne med Lisa, Elsa, Emme, Natta, Jotta & Fidde ... eller jag tror det är dem som kmr.
Aja, måste gå och göra i ordning lite. Ska ju träffa min älskling Molly <3

Har asont i min hals, jobbigt värre. När vi gick till busshållplatsen inatt för att åka hem kunde jag inte ens svälja. Men det börjar bli lite bättre nu i varje fall!


164615-5

You’re so lovely, are you lonely?

Varit hemma från skolan idag, sjuk. Nu mår jag mkt bättre så det blir skola imorgon.
Såg klart OC idag, ofattbart att Marissa är död.
Individuella val - usch vad jag hatar det. Ändrar mig exakt hela tiden...
Nej, nu börjar Medium igen!


det kallas tvivel, det där som stör

det kallas för en klump i magen och ett konstig humör och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dig bort som en fågel i bur . En obehaglig distans en konstig känsla nånstans , det känns tomt - ellerhur


Together we'll be strong and stay forever young

There's times when I want something more, Someone more like me
But you see the colours in me, Like no one else
And behind your dark glasses, Your something else
You're really lovely underneath it all, Do you want to love me underneath it all?
You know some real bad tricks, And you need some discipline
But lately you've been trying real hard, And giving me your best



Jag är sjuk och det är inte kul. Ont i halsen, rygg/nacke, huvudvärk, öronvärk och allmänt trasig.
Jag är i stort behov av glass! Jag skippade sista lektionen idag och sjukanmälde mig och åkte hem. Väl hemma klagade jag lite på min sjukdom inför mamma så att jag kunde få lite sympati och sen la jag mig i min säng. Väl där startade jag OC på min bärbara dator som jag bäddade ner i mina täcken och sen låg jag och kollade ett avsnitt. Efter det stensov jag några timmar tills mamma började banka i köket och jag begav mig upp för att laga middag eftersom mamma har kommit fram till nån dum ide att jag ska laga middag till henne och mig varje måndag och onsdag och suck, idag var det onsdag.
Jag bestämde mig för att göra fiskpinnar och potatismos eftersom det är min specialitet (jag är kung på denna måltid)... Så jag skalade potatis m.m. men när det var dags för fiskpinne-stekning märkte jag något HEMSKT! Jag har förlorat min "steka fiskpinnar" talang! Inget skratt nu för detta är mkt allvarligt. Min fiskpinnar såg ut som dem gör när mamma steker dem (och detta är något mkt negativt!). Dem hade tappat alla sina skal lr vad det nu ska kallas (kläder?) och det såg allmänt kaosigt ut i min stekpanna.

nej, nu är det nog bäst att försöka glömma hela denna händelse och blicka framåt mot framtiden vilket är lika med Individuella val, BLÄÄÄÄÄÄ är det enda jag vill säga om det .
Engelska C och Psykologi B ska jag läsa. Men sen samhäll B, börjar tänka i nya baner nu. Ska kanske skippa det och ta något annat? Hmm, detta är så svårt! Men det saknas ändå poäng så jag blir tvungen att något i tvåan och vad ska jag ta? Det ena intressanta där är nog Foto A men jag känner ju att jag vill ju egentligen inte slösa bort 100 p på det bara för att det är kul. Tänk ändå, dem hundra poängen hade kunnat bestå av Filosofi B och Retorik t ex .. Det är just pga av dessa problemen SOM VI HATAR INDIVIDUELLA valen eftersom dem lägger alla intressanta valen på samma tider i samma år.

Men just vid såna här tillfällen då det känns att allt är emot en och ingenting vill funka (förutom det faktum att jag fick OC av Emma idag, tack) så är det ju bra att man kan få se lite ren lycka på YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=PPESam0yaOs

Trött - sjuk - palla!

Två timmars lunch idag, varje onsdag. Har precis haft ledarskapsprov. Gick nog bra :)
Ska ha ledarskaps redovisning nu oxå... ska berättar om Arnold Gesells teori om 1-åringar. Vi är inte riktigt överens i gruppen om hur vi ska redovisa eftersom jag inte riktigt vill lägga upp det som dem. Men jag har absolut ingen ork eller vilja att orka dividera om det eftersom jag mår skit, skulle egentligen stannat hemma idag om det inte varit för provet och redovisningen. Går antadligen hem efter ledarskapen. Ont i hals och rygg/nacke plus att jag nog har feber, Eddie sa att jag var jätte varm så jag antar att jag har lite feber. Vill hem och lägga mig i sängen och bara ligga där. Fast först borde jag nog gå och köpa halstabletter. Men det absolut första jag ska köpa när jag slutat idag är ju helt klart Neverstores album som dem släpper idag !! :D:D Åååh, älska dem! Ska köpa ett album till Jomps oxå eftersom hon fick det av mig i födelsedags present.
Haha, matten idag var ju rätt så mkt roligare än vanligt. Satt och prata med Jomps i typ en halvtimme. Och eftersom jag var tvungen att jobba samtidigt så knöt jag fast min sjal hårt runt mig och la in telefonen mellan mitt öra och min sjal. Och där fick Jomps ligga och hon tjatade på om allt möjligt, som t ex en banan som hon skrev mitt namn på som jag skulle få senare. Jag vet att hon bara utnyttjade mig eftersom hon inte hade ström och hade ingenting att göra. Men det var kul fast jag fick absolut INGENTING gjort.. Hmm, fyy jojjs!

A tiny voice is whispering your name and I'm going insane


Mitt hjärta i din hand

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag minns en dröm om snö
Det är svårt att se sig
som en glasbit i en vattenpöl som frös

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt
Jag trycker läpparna
Lätt mot din hals
Jag frågar gråter du
Du smakar salt

Jomps&Me

jomps


Får sätta in bilden igen eftersom Jomps inte kunde se den på sin dator

Jomps 16 år :)

Idag blir man älskling Johanna Larsson 16 år, gumman <3
Stackaren är sjuuk på sin födelsedag. Jag har försökt skicka massa telepatisk friskhet till henne men den försvann nog på vägen... Inatt låg och höll mig vaken till tolv eftersom jag var tvungen att skicka ett sms till Jomps då :P
Nej, nu ska jag ringa min lilla Jojjs och fråga snällt om jag kan få komma upp till henne :)


KärlekTillBisse

Bisse

Vad kan man säga förutom att denna bruden är unik <3

Misshandel+Fika

Idag blev jag misshandlad av tönt-ems på idrotten. Hon körde upp sitt bandyklubbsskaft i min läpp så att underläppen började blöda. Men jag hämtade mig från denna händelse rätt fort och beslöt mig att stötta mitt lag (Robert, Karin & Lisa) och efter högst två sekunder på planen siktade FreddyBoy en STENhård boll på mig och skjöt i väg den med 200km/timmen. PANG - totalträff på baksida av mitt högra ben precis under knävecket. Det gjorde så ont att jag haltade, HALTADE! Fatta smärtan... Åhhhh!!

Idag blev det nya basgrupper. Jag kom i grupp tre som nu består av Therese(!), Lovisa, Amanda, Badin och Emma A. Vi fick typ ingenting gjort på matten men sen jobbade jag mest själv på svenskan och fick massor gjort :)

Nu idag efter skolan har jag varit på stan med lilla mamma. Vi tillbringade typ en timme på Åhléns (suck mamma) och sen fikade vi på Ulle´s där jag åt en briebaguett och drack en latte, mums! Hittade även en söt liten Bisse på Ulle´s, underbar prick det där. Jag och mamma diskuterade individuella valen nästa hela fikan eftersom det är ett stort problem eftersom det saknas 50 p som jag är tvungen att läsa i tvåan och ingenting i tvåan intresserar mig. Panik, panik, panik!
Jag var även på Stadium och köpte en tröja på rean. Mamma betalade halv oxå som en månads förtidig födelsedagspresent. Apropå födelsedagar så fyller min favvoJojjs 16 år i morgon :) Och dumma dumma jag har ju världens dåligaste fantasi när det gäller presenter till min Jojjs. Fatta problem jag hade med julklapp till henne eller?! Usch, vill inte ens tänka på det.

Försovning+Joanni

Att försova sig är något jag är expert på... Både att försova sig några minuter till att försova sig flera timmar. Jag startade självklart denna måndag morgon med att försvoa mig eineinhalb timme (1,5). Min buss hade precis gått så jag behövde inte stressa eftersom nästa buss gick först om en timme. Så jag traskade upp ur min säng med ångest av att jag missat ännu en danslektion och jag som skulle satsa på MVG denna terminen eftersom Alex sagt att jag hade stor chans att få det. Jag begav mig snabbt in i mammas sovrum och kollade så att hon gått till jobbet så att hon inte kunde skälla på mig, puuh, hon hade gått.
Ner för att käka frukost medan jag kollade på Papa Roachs live dvd - GRYMT bra är dem. Lite smått väldigt beroende har jag blivit av dem, ohjaa.
Nu slutar alla om fyra minuter , ÄNTLIGEN! Har stått här i skolan själv nu i snart en halvtimme eller nått, usch usch usch vad tråkigt!
Men jag har haft trevliga konversioner med Joanni istället på msn

Joanna | Oscar säger:THERESE!

- Therese ? säger:JOANNA!!

- Therese ? säger:wzup ??

Joanna | Oscar säger:inget, mannen, sj?

- Therese ? säger:jaa, det är rätt chill. står här ALL BY MYSELF in the bibblis och har ingen här som vill prata med mig

Joanna | Oscar säger:naaaaw, stackars liten, när började du idag?

- Therese ? säger:10 över åtta men jag vaknade ju en minut efter det att bussen gick ..

- Therese ? säger:suck på mig själv

- Therese ? säger:så jag kom just

Joanna | Oscar säger:Haha, så tyyypiskt dig

Joanna | Oscar säger:aha

- Therese ? säger:TACK FÖR DITT STÖD I DENNA HÅRDA STUND

Joanna | Oscar säger:Je comprends

- Therese ? säger:ehm ... vad?

Joanna | Oscar säger:det var franska och betyder jag förstår

Joanna | Oscar säger:MOHAHAHAHAH!

Joanna | Oscar säger:Hehe

- Therese ? säger:Ahaaaaaa

- Therese ? säger:I understand

- Therese ? säger:(det är engelska och betyder oxå jag förstår

- Therese ? säger:)

- Therese ? säger:klart slut

- Therese ? säger:end of this mission

- Therese ? säger:tillbaka

- Therese ? säger:taaadaaaaha

Joanna | Oscar säger:vart tog du vägen?

- Therese ? säger:jag vet inte!!!

- Therese ? säger:Men jag hittade tillbaka

- Therese ? säger:jag blev utloggad av främmande krafter!

- Therese ? säger:läääääskigt var det i varje fall

Joanna | Oscar säger:Haha, du är heeelt weird, vet du det? Inte konstigt att ingen vågar prata med dig

- Therese ? säger:sluuuuuuuuta

- Therese ? säger:jag är inte weeeeird

- Therese ? säger:jag är bara annorlunda på ett speciellt sätt

Joanna | Oscar säger:ja, weird.

- Therese ? säger:bara för att du är nördigberoendeavallttöntsomharmobbningavtheresejanssonhögstpåprioteringslistan!!


Everything burns

Skola imorgon, ännu en vecka där man varje morgon längtar tills man får gå tillbaka till sängen, sömnen och drömmarna som är så mkt bättre än verkligheten. Men inte ens mina drömmar får jag ha längre, jag har slutat drömma på nätterna. Känns tomt, för jag är van vid att varje morgon när jag vaknar kunna ligga och tänka på allt som hänt under natten. Har byggt upp hela världar och liv i mina drömmar och jag vill ha det tillbaka, det är ju dit jag försvunnit när jag inte orkat med vardagen. Jag vill kunna gömma mig i mina drömmar igen. I mina drömmar finns även det jag inte kan få i verkligheten och vad ska jag göra utan dem?
Jag kan bara blunda och lägga mig igen och hoppas att du kommer hem

Det finns någon som bakar tankar i form
Som kavlar ut dina drömmar efter fastslagen norm
Någon tecknar din världsbild korrekt med linjal
Är det en orimlig begäran att hålla penseln själv?


Dags att duscha och lägga mig och kolla på Papa Roachs live dvd som jag lånat av Eddie (tack!).


She sits in her corner
Singing herself to sleep
Wrapped in all of the promises
That no one seems to keep
She no longer cries to herself
No tears left to wash away
Just diaries of empty pages
Feelings gone astray
But she will sing

Underbar kväll, väl behövd

SUPER kväll med dem bästa. Skitkul & asmysigt!
Vi såg på Honey, grymt bra är den filmen. Alltså, i slutet när det är dansuppvisningen satt jag och skrek och hoppade och hade rysningar över hela kroppen. Vet inte riktigt vad som händer med mig när jag ser grymma dansare men att jag är besatt av dans är ju en sak som är klar!

Har precis anlänt hem oxå efter att jag och jomps stack upp till mamma snabbt på jobbet för att lämna tre cdboks-skivor som hon hade glömt hemma. Vi stack när alla skulle hem och jomps skjutsade mig. Vi cyklade bland annat förbi gamla Oliver's där Österled hade disco. Sen när vi stod vid pressan för att typ säga hej då såg vi att Emme's mamma körde förbi (dem bor i Johansfors så man tar inte bara en runda förbi pressan mitt i natten). Och då hade vi precis mött Lisa som var på väg hem själv på moppen (Lisa, Elsa och Emme samkör alltid). Och så såg jag och jomps att Emme's mamma körde in på min gata och av någon anledning flippade vi (lr jag) ut och började skrika för fullhals: "Vi måste hem, cykla, cykla, CYKLA. Det har hääänt nått! Vi mååååste hem, cyklar snaaaabbare, vi måste heeem!" Jomps stressas upp som fan av mitt skrikande och trampar som en idiot och halvvägs hem ser vi Elsa och Emme springa gå gatan, OXÅ på väg hem till mig. Ehm, hmm.. dem var liksom i min trädgård när jag och jomps stack för att åka hem. Jag började skrika på dem men dem svarde inte utan sprang bara vidare (och ja, jag erkänner. tanken att dem förvandlats till zombies dök för en kort sekund upp). Till slut får vi kontakt med dessa "människor" eftersom vi klarade av att cykla ikapp dem (bra trampat jojjs) och då visar det sig att Emmes moppe bara gått sönder och att Emmes mamma bara var här för att hämta dem och HALLÅ! Hur spännande var det då? Inga spännande läskiga astuffa slut får man på några händelser här i detta livet. BLÄÄ!

Nu ikväll upptäckte jag, jojjs, joanni och elsa till vår mkt stora förtjutsning att låttexten till So much of not enough så vi satte på högst volym och sjöng med för allt vi var värda. Nu gäller det att råplugga in texterna till den 9 februari! På onsdag släpps deras album men för alla oss Neverstore fantaster finns alla deras låtar från albumet redan utlagda på http://mtv.se/overdrive.php?StoryId=444 tur att jag berättar detta för er osmarta människor så ni oxå kan lära er älska Neverstore.

Våga, våga inte? Våga therese, här kmr några... (förlåt för grammatikfelen men det är inte min starka sida)

Kom och håll mig vaken i natt
Kom och ge mig av ditt ljus
Skräm bort mitt mörker
Håll ordning på mina tankar och
håll kvar min själ hos dig

Today have been a hell
But I can't help that everything gone bad
There was only one thing I wanted to say
But do you even realise that you have made me sad?
Why can't things just be easier?
Why can't I jsut be easier?
Why can't you just be easier?
Will I make this? I'm not sure.
I don't even know who I can trust 'cause it's not t
he same persons that standing behind me anymore.
Trust you? Never again
Stop love you? Today it feels like I will never stop.
When everything did fall to place I should have kicked
your ass but instead I did just fall apart
I should just have looked you in the eyes and told
you that you never could hurt me again and that everything that I
did feel for you are forever gone.
But I guess that I can't lie...

Fredagsmys med mina brudar ikväll <3

Sitter och väntar på att mina brudar ska komma - Elsy Jomps Joanni Flis Kajjan & Sandrie :) Vi ska kolla på film, hoppas Honey (har inte sett den sen höstterminen i åttan). Godis, chips, popcorn och vatten står på listan över saker som ska föras in genom våra munnar (godis, popcorn och vatten står jag för, thihi).. snäll som jag är. Mes, jag är faktiskt snäll!
Måste ju bara skryta snabbt - jag har dammsugat hela undervåningen :D duktigt therese! tack

Åh herregud, skrattet vid busshållplatsen idag. Vad ska man säga? Är rädd för att bli stämplad som nått elakt monster om jag börjar beskriva vad som hände men ni som vad där vet ju var jag menar , HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!

Alltså, Bisse har förvandlat mig till värsta jämställdhetsfreaket - bra bisse!

om inte vi tjejer hade hatat varandra hade vi regerat över hela världen

Jag har börjat skriva grymt mkt texter! Kul är det men särskilt bra är det inte än men jag hoppas jag får in det snart och blir värsta grymis :) Tänker börja publicera mina texter/dikter lr vad det nu är här på bloggen.

Kanske senare ikväll, måste faktiskt gå och göra iordning mat med mamma nu :)


stumma skrik

Hela dagarna går man omkring och försöker komma ihåg allt roligt och intressant man hör så att man kan skriva om det i sin blogg på kvällen men när man väl sitter här så är det bara .... tomt. Och då får man väl helt enkelt skriva ner dem tankarna som finns i centrum för tillfället

Ibland är det så svårt att ens veta vad jag själv vill och ännu mer vad andra vill komma med allt. Veta om det ligger några tankar bakom just dem orden eller om det var något som bara sades innan tankarna om konsekvensera kom för att stoppa orden.
Allt tänkande dödar långsamt ens inre och ens egna självbehärskning och innan man vet om det består ens liv åter igen av tyst stridande mot mig själv och min egna tankar. Är det inte sjukt att man inte kan styra sig själv, styra sitt egna inre, sina egna tankar och känslor? Vapenvilan mellan mig och mitt inre är slut och ännu en gång kmr jag fastna inuti mig själv och fyllas av stumma skrik. Under dessa tider kan jag känna mig så otroligt ensam eftersom jag inte kan bjuda in någon i mitt sjuk psyke men på ett ännu mer sjukt sätt känner jag mig inte ensam, jag har ju mig själv.
Förlåt, jag låter scizofren och det kan jag försäkra att det är jag inte. Men ibland undrar jag om det är något som är fel på mig? För det som händer inom mig och hur dålig jag kan må bara för att jag bråkar och är osams med mig själv, det kan inte vara rätt. Det är sjukt svårt att skriva ner detta och få det att låta så som jag känner och mår men för första gången gör jag ivarjefall ett försök. Och det är ett stort framsteg!

Popcorn+OC

Nu har äntligen stormen blåst iväg och lämnat oss. Tack!

Haft svenskaprov idag då, och resultatet från det man vara lite bra som dåligt. Har verkligen ingen aning om hur det gick! Men det känns ju inte precis som IG... Men tröga, tröga therese kom inte ens ihåg adjektivets olika "grader" lr vad man ska kalla det. Sen kunde jag inte någonting med konjunktionerna.

Idag efter skolan tog jag bussen direkt till min Jomps och hämtade OC - säsong tre som jag ska låna tills på onsdag. (sen ska den lämnas tillbaka till videomix förstår du) Jag pratade även med min underbara favorit Molly och så hälsade jag Karin och Eddy välkomna hem :)

Nej, nu ska jag gå och poppa popcorn och kolla på OC :) Är jag duktig så skriver jag mer senare

Svart

Alla gatlyktor på gatan slocknade precis!!


Mörker, ensamhet, känslor

Du får gärna komma hit och skrämma bort mörkret



Hej, jag blåser iväg!

OMG, vad det blåser! Jag bara väntar på att huset ska lyfta från marken och flyga iväg med mig. Som tur är har jag i varje fall inte strömavbrott, puuuh. Det har halva Oskarström men eftersom jag bor i den bästa delen har jag självklart ström:) Undra om Oskar har Ström.. Fattar ni? Oskar --- Ström xD HAHAHAHAHA

Igår var det fest hos Emme, mkt trevligt :) Tack Emme
Synd att alla dem där hylteborna kom och var så jävla tröga. Tobbe, Fidde och Jotta skulle ta med sig fem personer (kollat med Emme att det var okej) Men istället för fem pers så kom typ 15-20. Och Emme sa ju som det var att dem kommer inte in för det var liksom meningen att det skulle vara en liten fest för dem gamla och några nya. Men dessa små tröga hyltebor verkade ju inte fatta att dem inte fick komma in så dem stod kvar där utanför så vi låste dörren och gick in. Och där stod dem säkert i en och en halv timme och höll på att bitcha sig "alltså, jag hatar oskarström" (du är i johansfors) "dem är så tröga här" "vadå, jag vill inte komma in, det är inte därför jag står här. Jag står här ute i regnet för att jag vill det" Alltså, Hylte... bara blåsta, fula fjortisar.

Precis pratat med Lisa, hon har ingen ström så hon ville att jag skulle spela in One Tree Hill men serru, jag har inte femman.

Alltså, fatta att jag har svenska prov i morgon :S Har inte satt mig ner och pluggat ordentligt än.. Panik (therese, bort från datorn nu) Jag och Bisse skulle ju inte göra så här men det kundej ag ju inte hålla. (Bisse, började du oxå plugga idag?) Snälla säg det, så får jag inte lika dåligt samvete. Men från och med nästa vecka ska jag börja plugga tre dagar innan varje prov.

PartyParty ikväll :)

Fest ikväll hos Emme - kul :) Dags att duscha och sen ringa Tova

I'm staring at my feet
My cheeks are turning red
I'm searching for the words inside my head
I'm feeling nervous
Trying to be so perfect
'Cuz I know you're worth it, you're worth this

Ont öga :'(

Väldigt dålig start på dagen. Vaknade och märkte att jag försovit mej, fan. Tjugo minuter kvar till bussen gick så jag gick inte på toaletten för att tvätta ansiktet och börja göra iordning mig. När jag tvättat klart ansiktet känner jag en otrolig smärta i mitt vänstra öga. Tänker att jag kanske fått en ögonfran i ögat eller nått. Så jag springer omkring och försöker att finna denna ögonfrans i mitt öga i alla speglar vi har men ingen spegel lyckades visa något skit. Så efter en kvart väcker jag mamma med ett svullet och söndergråtet öga och hon börjar noggrant undersöka varenda vrå i mitt onda öga. Till slut vänder hon ut och in på ögonlocket. "Du har en vagel här innanför" " Vagel? (funderar lite) HAR JAG EN FINNE I ÖGAT" utbrister jag sen och börjar känna lite panik.. Hmm..
----------------------------------------------------------------------
How can I put into words what I feel?
----------------------------------------------------------------------
Aja, gick och la mig igen för att vila ögat och ställer kl att jag ska vakna om tio minuter igen eftersom mamma sa att den kunde försvinna lika snabbt som den kom. Men efter tio minuter är den kvar så jag ställer kl på tio minuter igen och somnar om. Så höll på i två timmar tills jag känner mig tillräcklig bra för att gå upp och bege mig till skolan. Men självklart missar jag bussen men väl på busshållplatsen pallar jag inte gå hem för jag hade så sjukt ont i mitt öga och skällde på mig själv för att jag inte lämnat dräkten till Sara dagen innan så jag hade sluppit åka till skolan överhuvudtaget idag. Jag ringer Bisse och pratar lite med henne och efter att suttit en kvart sen och kollat på alla elever på österled gå och köpa godis på pressan traskar jag hem igen och äter frukost och tar nästa buss istället som gick en timme senare.

----------------------------------------------------------------------
Your soul is like a secret that I never could keep
----------------------------------------------------------------------

Hade då bara en lektion idag, en mkt intressant geografi lektion. Det vi gör nu är mktmkt intressant för Therese Jansson och hon längtar faktiskt till nästa geografilektin då hon ska få lära sig mer om allt detta.
----------------------------------------------------------------------
Why do I feel like I'm losing control?
----------------------------------------------------------------------
Idag gick jag en liten stund på stan med älskEms. Jag köpte skjorta, halsband och ett par gröna halvfingersvantar. Sen köpte jag en vanilla nut latte take away, väldigt gott och ems köpte en, hmm, latte mocha? heter den så? :/
----------------------------------------------------------------------
I hope you know you have lost my respect
----------------------------------------------------------------------
Jag träffade även Jennifer, det är inte allt för ofta man pratar med henne nu för tiden. Det var trevligt ivarjefall :)
----------------------------------------------------------------------
Can't it be easier?
----------------------------------------------------------------------
Jag har gått på stan med mamma en stund oxå, trevligt :) Fast mitt öga gjorde FRUKTANSVÄRT ont, gick omkring där på stan och grät med ena ögat och försökte gömma mig under mina luva. Mamma köpte ivarjefall byxor och sen åkte vi hem med min faster Jessika :)
----------------------------------------------------------------------
Let's pretend you're mine We could just pretend,
----------------------------------------------------------------------
Ja, och nu sitter jag här med mitt onda öga och en mamma som kollar på Let's Dance (blää) och funderar på att bege mig till Maredsgården och säg hej till vännerna som står där idag och hjälper till på ett låg/mellanstadiedisco eftersom dem ska till Sälen med maredsgården på sportlovet. Haalllååååå, jag är totalt lämnad på sportlovet!!! Emme, Elsa, Lisa, Joanna OCH Johanna ska iväg på skidsemestrar. ALLA mina tjejer lämnar mig här i Oskarström. Ledsen

OC & Volleybollträning

Min Jojjs har precis lämnat mig (hej johanna).. Vi har sett på OC. Jag trodde att jag såg sista avsnittet av OC i natt men sen visade det sig att jag missade det sista. Men nu har jag i varje fall sett klart säsong 2:) Imorgon ska jag få låna säsong 3 av Emma, tacktacktack underbar du!

Imorgon fredag, väldigt skönt! Fest på lördag, ska bli kul bara det att jag är väldigt trött men jag vet att jag kmr ha kul på lördag ändå, mina älskade vänner är ju där <3

Måste framföra ett tack till mina brudar Bisse, Mimms och Ems. Tack för en mkt, mkt rolig lunch :D Haha, vi har ju våra lunchstunder och denna toppar nog listan... Haha!

Om tio minuter ska jag vandra till volleybollträning, KUL KUL KUL :D Fast jag har träningsvärk i min hand :/ Är inte det lite konstigt och ovanligt? Måste varit för mina braiga servar i tisdags ;)

JohannaLarsson - ljuset i mitt liv

C'mon baby we ain't gonna live forever
Let me show you all the things that we could do
You know you wanna be together
And I wanna spend the night with you
Come with me tonight
We could make the night last forever

Regnregnregn

Okej, nu får jag nog! Kan Gud någon gång sluta kissa ner oss här nere?! Haa? Jag är föööör blöt för att tolerera detta mera!
Till och med jag som inte tkr om vinter, snö och kyla skulle glatt ta emot vinter, snö och kyla.

Min 3,5 timmars håla är om tre minuter slut. Denna håla har bestått av en trevlig lunch med Bisse, Mimms, Emma A, Eddie och Emma P :) Sen begav alla (utom Emma P och Mimms) sig till stan. Eddie och Emma hade ledarskapsprov så dem stack tillbaka till skolan medans jag hade en mkt trevlig fika med Bisse och Rikard på Espresso House (love it)

Efter engelskan nu så är det stan med Jenny <3 jippie, ska köpa ett par svartaq fornarina byxor på MQ. rea - 600:- <--------------- jag måste ha dem

Palla datalektion!

Alltså, jag pallar inte. Take me awaaaaaaaaay
Jag vill INTE ha data, blää blää blää. Sitter här alldeles själv (typ), jag vill sitta med Bisse, Ems och Mimms <3
Jag hänger inte med alls här, fattar ingenting och det tog ju en eeeeevighet innan jag kunde få en fungerande data.

Idag blev min bussresa 25 minuter längre än vanligt. Ja, så kan det gå när bussen får 17 motorstopp. Alltså, vi hade inga lysen heller på bussen så när det inte var någon bil i närheten av bussen på Nissastigen var det kolsvart.. Hm, lite läskigt att sitta där i bussen måste jag ju då säga.

I natt har jag sovit två timmar och det konstiga är att jag inte är särskilt trött. Alltså, inte värre än vanligt. Alla i min klass har typ sovit mindre än fem timmar. Men SP06L är ju en stor gröt :) Vi är bäst



Jag och Bisse har precis varit och ätit knäckepaj , mkt gott och mkt saknat! En annan sak som jag saknat väldigt mkt är oxå min älskade Bisse, så skönt att bara sitta ner och prata med dig igen som vanligt. Saknat det!

På lördag är det fest, wiie. Hos emme, älskade vän <3 Ska bli kul :D Bisse ska kanske med oxå, wiie

9 feb - Neverstore med Joanna :D

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they’re bad
Tell them it’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Chokladpudding och glömda fläskkotletter

Precis ätit chokladpudding med vispgrädde och jag kan meddela att det var väldigt, väldigt gott :) Idag har jag varit och handlat eftersom mamma jobbade. Då köpte jag bl a fläskkotletter. Men när jag kmr hem upptäcker jag en sak, jag har glömt dem i affären. Så det är bara att ta på sig jackan och skorna och traska tillbaka till MatÖppet, suck. Direkt när jag kmr in så kmr en som jobbar fram; Du är ju du som glömde något. Jag; Ehm, ja. (lite generad) Så sätter den här typen igång att skrika från kassan ändå bort till köttcharken; Tjejen som glömde köttet är här! (Ja, alla inärheten vände sig om och kollade på mig) Jaja, till slut fick jag mina jävla fläskkotletter och jag kunde gå hem och vara duktig och laga mat till mig själv (frukost) haha.. Jaja, ibland är man helt enkelt tvungen att äta frukost 19.00. Vissa dagar blir man helt enkelt inte hungrig. Så min frukost bestod idag av: Fläskkotletter, potatis och bearniesås :) Mktmkt gott Haaalååå, jag ska kanske börja volleybollen igen :D:D:D:D:D:D:D Är väldigt glad, saknar den som faaaaan Nej, nu är det dags för en dusch

Sista dagen på jullovet :(

Sista dagen idag, suck! Alltså, det ska ju bli kul att träffa alla men jag tänker mer på att vara tvungen att gå upp varenda jävla morgon astidigt och så all stress med läxor. Pallar inte! Liksom ibland känns det verkligen som om huvudet är fullt och att man inte kan få in mer. Exakt det börjar jag känna och det är så sjukt jobbigt. Palla bli helt skoltrött i ettan! Hur ska jag klara av tvåan och trean då?
Neej, nu ska jag inte tänka på det mer. Kanske löser sig! :)

Vaknade tre minuter i två idag OXÅ! palla sova bort hela dagen VARJE dag.
Lyssnar just nu på Papa Roach - Last resort. Den är bra :)
Håller på att lägga in massa bilder från Gran Canaria på bilddagboken. Lägger in några varje dag, pallar inte sitta och lägga in alla på en och samma gång.

Nej, palla sitta vid datorn. Dags för frukost så här klockan fyra på eftermiddagen :P


Duktiga jag har skaffat blogg :)

Heeeej :)
Så där ja, nu var ett av nyårslöftena avklarade - att skaffa en blogg!
Bisse, Emma och Mimms har ju tjatat på mig så jag tänkte att det är väl lika bra att göra en.

Idag vaknade jag klockan två, något jag gjort i en vecka nu.. Hmm, kan man sova för mkt?
Sen har jag städat mitt rum, väldigt stolt över mig själv. Var planerat att jag skulle kolla OC hos Joanna men jag var lite seg med städandet så det blev för sent... Kanske bäst att vakna tidigare i fortsättningen?

I veckan har jag faktiskt varit hos min pappa flera dagar! Bra therese. Och det var faktiskt riktigt kul och mysigt och avslappnande. Badade bland annat i vår nya jacuzzi (stavas det så?) i vårt mkt fina nyrenoverade badrum :) Jag har spelat på vårt nya playstation oxå så att jag fått kram i hela handen men Sagan om Ringen är ju askul!   nörd therese

Sitter och lyssnar på Neverstore - So much of not enough     Svinbra är dem!
Såg deras video på mtv och jag direkt bara: fan vad bra dem är, vilka är det? och jag trodde ju dem var något stort band från USA lr nått. Och så sökte jag efter dem på internet och fick upp deras hemsida www.neverstore.com och det visade sig att dem är från Sverige och är typ från skövde. Astufft jue! Och gissa vad? DEM KOMMER TILL HALMSTAD!!! 9 februari och joanna har redan lovat mig att följa med även ifall hon inte hört någon låt av dem än men jag vet att joanna kmr tycka om dem för vi har samma musiksmak så det är chill :P


Nu är det dags att beställa pizza , mums :)