AWESOME

Igår var det underbar, och kvällen var underbar :))

Förpärla hos Fini med dans, popcorn, Hultsfred'09-snack och vacker skönsång
Sen vidare till Underbar och jag lyckas verkligen alltid ha kul där!
Jag tror det är mycket det att man möts av känslan "alla är här" vilket leder till att vart man än vänder sig så ser man någon att säga hej till och fyra av ett "GUD VAD KUL ATT SE DIG!" Och i dimman fylls man av återgående lyckorus över allt människors närvaro. Sen är ju schalgerrummet inte att leka med! Asbra stämning med peppande musik. Dock var det visst någon som spydde där inne samt hamnade jag i mitten av ett slagsmål (som vanligt!!). Alltid på fel plats vid fel tdpunkt.

Väl på väg hem med bussen hade min röst bestämt sig för att svika mig så jag satt kraxande längst bak på 400 och försökte göra mig förstådd med mina pip och annorluna ljud. Sjöng även böhmen-låtar vilket gjorde att hela bussen hatade mig och Tova. HAHHA, Tova gjorde världens snyggaste vurpa när vi skulle av, hon lyckas alltid ;)) Själv kom jag hem hel och oskadad denna gången.

Imorse hade jag ju inte precis den bästa bakfyllan men jag lyckades ta mig till jobbet och jobbade på.
HAHAH. busfabriken är kul.
Mimmi: Madde, tar du hand om ungen på toaletten?
Madde: Vad då för unge?
Mimmi: Alltså, det är någon som sitter och ropar "Jag är färdig! Jag är färdig!"

Idag när jag gick förbi en pappa hörde jag hur han tyst nynnande: ... finns i mina drömmar, tusen och en natt. väcker mina känslor, varje tid vid.... Nån är visst såld på Charlotte Perelli!
Annika blev även utskälld idag för att en mamma var arg på Busfabriken då hon hade haft svårt att hitta dit. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt!



oj, det blev långt.. godnatt!

Zzz

Idag har vi eget arbete på svenskan vilket resulterat i en ledig dag från skolan. Dock steg jag upp för spinning imorse, 06.25 liftade jag in till stan med Ubbe. Blev ett bodybalance pass där efter och nu sitter jag här hemma och kämpar med en uppgift i PsykosocialtArbete. Satt från 18.00 till 23.00 igår och är inte i närheten av att vara klar. Börjar jobba om några timmar med så jag känner att tiden är knapp. Men måste bli klar idag!

Ikväll blir det Underbar för hela slanten och det ska bli kul kul kul! Upp för jobb i morgon med men sen blir det att ta det lugnt hemma hos far. Jag är hur trött som helst och det känns jobbigt att veta att jag inte kommer kunna sova förrän på lördag kväll. Kommer nog gå och lägga mig extremt tidigt eftersom jag ska befinna mig i stan 08.30 på söndag morgon för att stå som modell för Självfallet.

ÅH, jag avskyr att tiden aldrig räcker till.
Nu måste jag gå och fixa frukost åt mig själv för att sen attackera PA-uppgiften.


there's only two kind of people out there

Jag ska avslöja en hemlighet
Britney låt Circus är min drog för tillfället. Pinsamt men sant

congratz my friend

Idag tog min duktiga vän Johanna Larsson KÖÖÖÖRKOOOORT!!!!! bra gjort jompiskompis :))
Så det blev såklart en vända till Max Drive In där jag bjöd min vän på maat!
Nu känner man verkligen peppen att vilja ha körkort. Har just upptäckt att jag tagit ca 20 körlektioner och har redan bokar in två till. Så går det när man har föräldrar som inte vill övningsköra särskilt mkt med en.. Känner att pengarna bara försvinner från mitt konto, vill vara klar nu. har inte råd med mera!!

half man, half tree

okej, jag är väl medveten om att jag bloggat väldigt mkt idag.
men jag är TVUNGEN att blogga om detta med.
Mamma ropade just på mig - THERESE, skynda dig ner!!
Och då visar det sig att på Kanal 5 så visades det en dokumentär om en man som hade TRÄD växande på hans armar, ben och i ansikte. heeelt sjukt! heeelt osannolikt!!
Jag har ett youtube-klipp här. Ni måste bara se det. Jag kunde inte forsätta kolla nere vid tvn, började gråta.
Sånt fruktansvärt öde! Han var tvungen att visa upp sig för folk med en cirkus typ för att tjäna pengar så att hans familj skulle överleva.

Would you feel better?

Jag sitter här och myser med känslan att jag faktiskt ska se Regina Spektor live, i Hultsfred, i sommar.
Det är liksom jag och mina fina vänner som kommer stå där i en stor flock med människor och bara njuta av magin.
Mums!


 

morgontrött? nejnej

På fredag har vi eget arbete vilket innebär - ingen skola!
Men gissa vad jag just gjorde? Bokade in mig på spinning 07.15 och sen ett BodyBalance-pass 08.30.
Jag känner mig enormt duktig. Sen blir det ju även spinning imorgon och bodybalance på onsdag.
Nytt beslut om mindre alkoholförtäring är oxå bokat nu vilket innebär att kanske, kanske det börjar hända saker med min mjuka, gosiga kropp.

Jag satt förresten och pluggade teori från kvart i tolv till halv fem idag på körskolan med Anna. Nu jävlar börjar det hända grejer må jag säga!!


jag är hungrig

idag kom man till skolan för att ha sin enda lektion 08.10. Men nej, då är den återigen inställd (det är inte första gången!)
Så jag har hängt här på sture nu i några timmar eftersom jag och Bisse ska på möte hos rektorn 11.00 angående klassen Stockholmsresa som vi bannemej SKA få åka på. Vi har kämpat som fan för den!

helgen har ivarjefall varit toppen, lördagen var fetenajs. Igår var det sangomöte och sen chill och övernattning hos Biss. Hon pluggade och jag kollade på tv, fast jag hade faktiskt körkortsböckerna i mitt knä! :))

Stor blöt kyss på Emily Possfelt som fyller 19 år idag, <3


idag är det lördag

Igår när jag och Mimmi var  på sannarp bjöds det på spykalas! :)
Studenttävlingen gick ut på att äta ett visst antal mumsmums samt dricka en och enhalv liter cider så snabbt som möjligt för att sen, när det var klart, låta en nästa person springa iväg, få upp ett äppel ur en hink med vatten med endast munnen och sen få tag i en sockerbit i en tallrik med mjöl med bara munnen som hjälp. Den sista är ju en gammal klassiker.
Det slutade ivarjefall med att varenda person som åt spydde, både i hinkar, på golvet och på andra (fruktansvärt vidrigt) samt att det låg ett antal liter vatten på golvet. sannarp sannarp sannarp...
Efter den vackra föreställningen drog jag, mes och jomps iväg till busfabriken för att leka lite.
på kvällen blev det 18årsfest på anna ute i vallås och det slutade med att jag satt med mes, vb och emil och tog FRUKTANSVÄRT fula foton, jag var kung på minerna igår. Bilder kommer, I promise

Nu står jag här ivarjefall på jobbet, blev inringd så det blev ingen "livin' the dream-helg". Men pengar blir det ;)
Jomps första lagliga utgång ikväll och det kommer bli FETENAJS!!


MIN FLICKA HAR BLIVIT STOR

Idag fyller min bästizzzz 18! grattis till jompiskompis

Har just nu svenska, vilket är våran enda lektion på fredagar, och gör min klass ngt vettigt? Självklart inte, vi sitter och spenderar all tid mellan 08.10-11.00 med prat, dator och massa töntigt fnitter.
Efter skolan ska jag och mes bege oss till Sannarp för att spana in när sannarpselever har studenttävling (eller "älgjakt" som de kallar det, FULT) och tycker i sig massa äckliga saker.

Imorgon blir det först MAT hos Jomps och sen utgång med jävligt gött gäng med bruds
Inget jobb denna helgen heler, LIVIN' THE DREAM

ASPERO

Idag efter sista lektionen gav jag mig iväg till Netto en snabbis för att inhandla lite naturgodis och en yalla innan mitt bodybalance-pass skulle börja. Och istället för att hoppa på bussen vid Sture som vanligt hoppade jag på en hållplats innan. Sätter mig bekvämt och närmar mig stures hållplats. Som vanligt är det packat med folk och detta märker två aspero-elever med och de fyrade av några vackra komplimanger

Fjortisaktig asperokille 1: Fyfanvad jag hatar Sture, kolla bara vad mycket folk, hatar dem!
Fjortisaktig asperokille 2 med Akneproblem: Ja, och alla är så jäävla fula. ÖÖH, så jävla äckliga de är.
Alltså, han den sista var ju INTE guds vackraste skapelse!

Förresten, jag ska ju vara hårmodell på Studentmässan 1 feb och igår kollade jag upp så att jag slipper ha balklänning på mig och Självfallet kommer inte klippa av mig håret eller färga det i några konstiga färger. Jag kan härmed officiellt andas ut.

TJOCKISTEMA

Denna afton har jag spenderat med Joanni och Mes (mes sitter fortfarande bredvid mig)
Vi har kollat på BlondinBella samt spelat GuitarHero. Och självkalrt ätit massa onyttigt!
Jag tryckte nog i mig 95 % av dippen, men det var jag värd
Jag spelade expert för första och antagligen sista gången i mitt liv (trodde jag skulle dö av stress- samt adrenalinattack). Fick faktiskt 78 % , inte illa tycker jag. Mimmi satt mest och skrattade, jag skrek och Joanni tryckte lugnt och sansat på sin knappar då hon körde EASY. nörd!
Mimmi har varit asjobbig hela kvällen och suttit med ett nykter fylleskratt konstant som ringt i mitt öra, dock är det bara en halvtimme kvar till hennes buss går (tack gode gud)

Imorgon är det jobb först och sen utgång :) NAJS!

vissa stunder dör av man längtan till New Moon-premiären

Jag sitter här uppe hos Ubbe och är arg på mig själv för att jag inte fick med mig Breaking Dawn hit. Dock orkar jag inte gå hem och hämta den, alldeles för blött ute. Så det får bli att sitta och nördsurfa på youtube, en mycket trevlig sysselsättning.

Nu ska jag öva mina skills på Guitar Hero för imorgon "flyttar jag hem" igen. Saknar mitt hus, älskar mitt hus.
Det är mycket prat om att flytta hit till Ubbe och visst vill jag men samtidigt vill jag ju inte flytta från mitt rum och hus.
Jag får väl helt enkelt fortsätta skjuta upp det definitiva svaret om ifall vi ska eller inte ska flytta hit.

EN DÖD VÄN

I lördags lyckades jag hälla ut smultronvin i min väska när vi sprang till bussen vilket resluterade i en rosa väska, rosa luvika-vantar SAMT en död vän - min mobil! Jag älskar verkligen min mobil så detta är en fruktansvärd förlust. Så nu går jag omkring med en tjock, gammal LG telefon som har ANTENN! Och denna telefon vägrar spara nummer så jag kan inte kontakta någon heller, måste typ köpa en telefonbok och vandra omkring med den.

Jag och Persson har spumpat idag, kunde inte kännt mig bättre.
Har bokat tre pass till i veckan samt spump nästa vecka oxå. Jag är motiverad!

99%

Jag och mamma spelar Guitar Hero och hon fnissade som en liten flicka när hon lyfte gitarren och upptäckte "Star Power". Jag missade förresten bara två notes under hela Vinternoll2, på medium. Jag börjar bli skillad!

Ännu en helg är över nu, och det hade inte kunnat suga mera. Jag trivs på helgerna, skulle kunna leva i en enda långhelg.
I fredags på keggs förfest satte jag fyr på mitt egna hår. Ja, ni läste rätt. Dock lyckades vi släcka det med mitt skrik och Emmas händer.

en ny bästa vän

http://en.akinator.com/#

DÄR har vi sidan som alla måste besöka
läskigt, kul och beroende framkallande!!
Det går ut på att du tänker på en person och sen ställer en snubbe 20 frågor och du svara typ ja och nej på dem
Och han lyckas lista ut exakt vem det är!
Alla möjliga karaktärer har jag provat - Bert Karlsson, Sid i Ice Age, Emmet Cullen, Carola mm.

För det är så vi underhåller oss på Busfabriken

SLIP

Jag tror vi alla har märkt en sak de senaste dagarna
DET ÄR VÄLDIGT HALT UTE
Hela samhället glider omkring ute på gatorna, min granne berättade att tre bilar har fastnat i korsningen vid mitt hus. Inte kommit någonsant för att de inte får någon vägfäste.
Själv glider jag omkring som aldrig förr samtidigt som jag konstant ber om att inte ramla.
Jens såg mitt problem i morse på väg till bussen och gav mig lift, tackar tackar! Tror jag aldrig kommit fram till bussen annars, gled omkring på samma ställe i en evighet.

Men jag ska trotsa moder natur ikväll och bege mig ut på gatorna ändå. Först förpärla hos Kegg och sen vidare ut på STADEN
Det blir utgång i morgon med. Ems, Karin och HENNES POJKVÄN LI (!!!) kommer till my place och sen ska vi ut ut ut.
(Jag har verkligen inte råd med detta egentligen!)

MISS

Idag när jag tog bussen in för att köra ett BodyBalance-pass glömde bussen att köra til ändhållplatsen. Ofta liksom?
Så jag och fyra personer satt och kollade förvirrat på varande och undrade varför bussen körde mot bussarnas sovplats.
Jag gjorde en insats och tryckte på stopp och busschaffören vände sig glatt om och ropade ut "oj, är ni här? ja då vänder vi!"

HM

förresten, jag avskyr slask och blöta skor

destination africa


Mika och Anna-Bell ville fly till Afrika och gifta sig - men stoppades på tågstationen i Hannover.
Problemet?
De är sex respektive fem år gamla.
- Jag är fortfarande i chock, säger Mikas mamma enligt The Guardian.

Anna-Bell, Mika och hans syster Anna-Lena, 7, - som skulle följa med som bröllopsvittne - satte sin djärva plan i verket på nyårsafton.
........ osv

HAHAHAH, så jävla kul

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4128442.ab

This is the year

dagen är här
dagen då jag börjar min sista termin i skolan.

'Cause this is the year, this is the year it all will happen
It's finally here, I have been waiting all my life
This year I will do everything right, this year is mine

TUMMEN UPP

ibland sitter jag och tackar gud över att bloggkoll.se finns. bara för att visa hur tacksam jag är över denna sidan

nu ska jag iväg till bus och tjäna pengar!

LAN och en känsla av att ha blivit rånad

Jomps lämnade mig just, vi har ännu en gång haft ett så kallat LAN som innehåller Guitar Hero och EyeToy!:)
ASKUL, dock har jag kramp i min fingrar efter att mina fängslande gitarrsolon samt intorkat svett över hela min kropp efter att jobbiga militärövningar i EyeToy.

Igår var det ivarjefall Underbar som gällde, förpärla hos Mangan som höll högst girlpower-nivå.
Vi blev fulla genom FuckYou och vinglade sen glada iväg till mårtensson. Kvällen var sjuktkul med massa dans och sen däckade jag i Finis soffa framför Sex & the City och med en tortillachips-påse i famnen. Jag känner mig dock rånad, 120 kr i inträde på Underbar samt fick jag betala 40 kr i garderoben bara för att jag hade jacka OCH väska. surt! 160 spänn liksom? Men men, jag jobbar ju så då överlever jag. Började 10.15 idag, starkt av mig att komma upp ur sängen (Y)



David Cook


sitter här bakfull samt trött och kollar på american idol med min mor.
mitt absoluta favoritframträdande var precis, inte konstigt att david cook vann hela skiten

GUARDIAN ANGEL

Min fina vän Lukas har lämnat mig

det gör ont

HALLANDSTRAFIKEN

gott nytt år vänner
2009 ska bli graaajt med student, lloret de mar, norge, hultsfred och massa annat fun


dock börjar jag året med ett aggressivt inlägg riktat på halmstads VÄRLDELÖSA bussar och busschafförer!!!

Igår när jag och Mimmi står vid hvitfeldtsgatan för att hoppa på 20:an som skulle ta oss ut till Amanda i fyllinge kör bussen bara förbi oss! Jag och Mimmi står först helt chockade men vägrar låta detta inträffa då vi redan väntat på bussen i 30 min. Så vi börjar löpa efter den och när den är framme vi korsningen vid Ida's stannar han äntligen och klämmer fram ett tyst "oj, förlåt jag missade er" ... NÄHE?!!

nyår fortsatte med middag, "med andra ord" och singstar hemma hos amanda. mys
sen drog vi in till stan vid tolvslaget för fyrverkerier och sen åkte jag och min käre vän mimmi vidare till jens i söndrum där vi fann bl a biss och hanna. fettnajs

SEN KOM NÄSTA ÄCKLIGA BUSSPROBLEM
vi ska ta bussen från söndrum då för att bege oss till stan.. kommer bussen? ja, det gör den. FAST 35 MINUTER FÖRSENT! fatta, TRETTIOFEM minuter ute i den iskalla natten.

bussresan tog sen en evighet eftersom halva svergie skulle med och busschaffören hade svårt att förstå att man inte kan köra med öppna dörrar

vid 02.33 når vi stan ivarjefall och jag tillsammans med tobbe traskar bort till 400 och jag är lycklig över att äntligen få komma hem. KOMMER DEN BUSSEN DÅ?!!! jaa, efter 20 minuter!!! vad fan hade hlt emot mig igår?!

nej, arg är jag. det är jag! och jag ska bannemej ta ett snack med hallandstrafiken, de ska skicka hem jävla massa presenkort till mig nu!!

så...
nu är jag lugn igen