Gissa bajset!




krasch boom bang!

Idag blev jag väckt av Miriam som ringde mig och berättade att hon blivit med hus samt att hon skulle komma och hämta mig om fem minuter för jag var tvungen att följa med för att kolla på det. Så det var bara att kasta sig ur sängen och slänga på det första jag fann.
Så dagen spenderades med Miri och vi lyckades vara med i en liten bilkrock, duktig körare hon är... Körde in i en annan bil bakifrån i en rondell. Fotograferade från mitt säte när hon stod utanför och fixade papper med den träffade mannen ;)


Nu sitter och jag kollar på norska Paradise Hotel i min ensamhet. Alla andra sover... Vi har besök av Malins bror Niklas denna veckan, han har påsklov och är här för att tjäna lite pengar. Vi invidge hans vecka på bästa sätt - After ski på Harveys där vi dansade på borden större delen av kvällen :)

Idag var jag även på intervju på Adecco och imorgon ska jag till Polisen för att hämta något form av register så att jag får lov till att jobba på barnehage. Så håll tummarna så att jag får en jobb snart, detta funkar inte i längden...

epic fail

Idag har jag varit väldigt sleten. Legat och sovit på soffan mest hela tiden fram tills Miccan ringde mig nu på kvällen. Sjukaste saken har hänt henne. Någon har tagit alla hennes kläder när hon tvättade idag. Så nu är alla hennes svarta plus färgade kläder stulna, hon har no clothes. Jag tröstade henne genom att ge henne mat, man må göra en insats ;) Så vi har legat och chillat på soffan nu framför en lång lång film.

Igår hade jag som vanligt en kanonkväll på Harveys, torsdagar är det bästa! Stod och dansade på borden och hade som the time of my life. Blev dock lämnade kvar själv inne i byen när allt stängde men då ringde jag räddaren Hanne som jag mötte upp och helt plötsligt befann jag mig på ett nach med randoms. Det blev även att jag sov där eftersom någon IDIOT snodde min jacka igår och det var för kallt för att gå hela vägen.
En på nachen, Stiz, var dum nog att somna och se hur det går då... ;)


FAIL

lets walk in and dance out from Harveys

Första ölen är öppnad och idag är det Anettes födelsedag vilket ska firas kungligt på Harveys!
Gårdagen var grymt bra, att en vanlig onsdag kunde slå de flesta lördagarna var inte väntat. Blev först en tur in på Fröken Larsen sen till Spot där jag fick lite gratis dricka av min chef för att sedan återgå till Fröken Larsen där jag fann Hanne och efter en stund där drog vi för att avsluta kvällen på Harveys. (väldigt bra filmer skapade igår men det är tyvärr inte internet-godkända).

Två för en är det ivarjefall ikväll som gäller och vi ska dansa på borden


danskelandet



Krissan är i Sverige, kul för henne men mindre kul för mig.
Sitter och kollar på några bilder från våran Danmark tur, tänkte jag skulle dela de med er. Awesome att man på 3,5 h kommer till Danmark och tur och retur kostar bara 50 kr. Så man tjänar faktiskt pengar på att åka till Danmark om man räknar med alla taxfree-fynd man gör ;)