för att det är så svårt

att återigen, om och om igen får känna känslan som om man är helt ensam fast man står bland folk återkommer alltid. hela mitt liv har det varit så , visas perioder mår jag bättre, vissa sämre. känslan som obetydlig, liten, glömd, fel - ja allt. jag funkar inte, jag funkar aldrig. jag är bara lite mindre trasig ibland.
jag faller, jag faller hårt. sen kravlar jag långsamt upp igen. som en trappa med 500 trappsteg. till slut kmr jag upp till toppen efter att kämpat mig ett steg i taget. men sen faller jag så lätt igen, ner för alla trappstegen samtidigt. så är jag där nere i mörkret igen, ensam och rädd och så oerhört trasig.
jag vet att jag inte kan fortsätta så här. jag mår bara sämre och sämre och det har varit så sen jag var 9-10 år. jag klarar inte av mig själv. och jag klarar det inte själv. men det finns ingen, ingen som kan hjälpa mig igen detta. jag har börjat förstå nu att jag behöver hjälp, att jag faktiskt kan hjälpa mig själv och sluta må så här var eviga år, månad och dag.
det finns nått som heter ytligt skal, det är det jag lever på. gömmer mig och lurar nästan mig själv att jag mår bättre än vad jag gör. men sen helt plötsligt kmr den där känslan och jag vet ännu en gång inte var jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. jag fastnar i min onda cirkel och bara förstör för alla omkring mig. det känns så dumt, för det är egentligen ingen som känner mig. endast mamma vet hur jag egentligen är. annars vet ingen någonting. ingen vet vad jag kämpar mot varenda dag, är det så här man ska fortsätta hela livet? ensam?
ensam mot mina röster inne i mot huvud som gör allt för att förstöra för mig?

det är inte så att jag bryter ihop, jag försöker bara få fram en liten del av det som egentligen är jag och som ni inte ser och förstår

sommarkänslan

<3
Bara för att jag är så glad att jag träffat Yasse

bambibambibamidobibididom

Ledarskap hela förmiddagen idag. Fast just nu en lite breeak. Vi håller på att förbereda för redovisningen på stan torsdag/fredag. Jag ska redovisa om depression på torsdag eftermiddag, nervös!
Men det kommer gå bra :)

Igår skulle jag åka bussen hem 17.05 med Joanni, Sarah och Padde. Vi hoppar på vid Norre Port och sätter oss på vår älskade 316. Men sen när vi är vid Norra Kyrkogården upptäcker jag något väldigt hemskt och dåligt: JAG HAR GLÖMT MIN PÅSE MED MIN NYA TRÖJA VID NORREPORT. Jag får panik, trycker på stopknappen och springer av bussen. Sarah är en ängel och hoppar av med mig. Sen går vi i rask takt tillbaka till Norre Port och se där, där låg min älskade JC-påse. Puuh, mitt depressionsarbete låg och där i med mitt regionsarbete. Jaa, sen står vi där vid Norre Port och nästa buss går om en timme.
Så vi sätter oss utanför Donkan och köper läsk och glass. Sen kom Rask och jag och Sarah käkade upp hans pommes. mkt gott :D

Idag är det sturelöpet och tänker Therese traska 6 km i regn? Svarnej och tänker fika med Jenny i stan


joanna är min vän

måste ju säga det att jag älskar min joanna otroligt och hon får mig alltid att må så sjukt bra.
hahaha
När kommer kungen?

jag gick förbi en snygg kille som jag träffat på en fest en gång och som jag trodde jag aldrig skulle se igen. Jag säger detta till Joanna efter att vi gått förbi honom.
J: Men Therese! Du måste ju säga till mig när vi går förbi såna killar.
T: Men jag visste ju inte vad jag skulle göra. Han bara log mot mig och jag fick hjärtestånd!
(Joanna knäcker sig totalt bara för att jag glömmer stille mellan hjärte och stånd)
J: Therese - vi måste ha ett tecken för såna här tillfällen. Nått sånt här kanske? (Joanna börjar knäppa vilt med fingrarna omkring sig)
T: Ja, det var ju inte alls misstänksamt!
J: Okej, men vi kan säga så här till varann: När kommer kungen? Då meddelar vi till varann att det är en mkt snygg varelse i närheten utan att någon annan än vi är medvetna om det.
T: Okeej....  ...  ... men du, vilket datum kmr kungen då?

Rasmus kollade mest snett på oss hela dagen

jag är i behov av godis..

...men problemet är att jag och min trupp där hemma bestämt oss för att starta med våra nya hälsosamma liv!
Ska eller ska jag inte gå och köpa godis? Jag har nämligen 16,50 kr i min ficka ...

jag behöver

<3

Jag behöver klassfest och fyllesamtalen vi hade på klassfesten ute på gatan när vi låg och kollade upp på stjärnorna och diskuterade psykodynamiska teorier

Projekt om depressioner

Jaa, då sitter man här som vanligt och har mer än halva arbetet kvar även ifall inlämningsdagen är i morgon. Aldrig förbättrar man sig även ifall man säger efter varje inlämning: "Nästa gång ska jag börja mkt tidigare och vara klar med arbetet flera dagar innan inlämningsdatumet." Men bättrar jag mig? Svarnej

And I know I'll never change my ways if I don't give you up now

Jag dör på mig själv och mina tankar.. dem äter upp mig inifrån! Jag vill jag egentligen? Vart vill jag att det ska gå? Allvarligt eller bara drömmar? Chansa, hålla tillbaka? It's like you're a ghost that's haunting me, leave me alone!
Kan inte släppa.. And I'm hoping my dreams bring you close to me

it's going to be a long night

ännu en gång kmr det bli en lång pluggnatt. alla dessa pluggnätter under ettan!
men en viss johanna larsson gjorde verkligen allt mkt lättare , hon bara spruuutade över energi till mig över msn. gaash, tnks!!

imorgon blir det jobb igen, har jobbat idag. inte haft några lektioner så dagen bestod av jobb kvart i ett till kvart i fem och sen några timmar plugg på bibblan. fick mkt gjort

nu ska jag gå och fortsätta på mitt regionarbete. har hälften kvar, fan


come

Du ser mig inte men jag ser dig

Where did I go wrong?

Suck, detta eviga stressande i skolan. som sagt ledarskap - om inte uls-kursen varit så intressant som den är hade jag ångrat mitt val och tagit en luuugnare linje!

Igår flyttade som sagt Tova och Louise hem till mig och mamma. Jag och tova trängs nu i mitt rum och det är jätte mysigt fast redan stökigt. men vi ska se till att hålla iordning , host kommer host aldrig host funka host men vi ska göra vårt bästa :D hahahaha (jag och städning (Y) haha)

idag var tova med mig i skolan , kul :D hon börjar turism på sture nästa år...

nu ska vi gå ut och plugga i solen.

Tårfyllda ögon och ett hjärta som svider. 


Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig.
Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig. 


regionsarbete försviiiiiinn

snart dör jag av panik på riktigt. jag har inte kommit NÅGONSTANS på regionsarbetet och det ska vara KLART om två dagar. på tisdag är det redovisning vilket betyder att jag endast har imorgon på mig. fattar ni att jag ska göra hela regionsarbete på EN DAG?! jag hittar ju fan inte information någonstans. JAG VET INTE VAD JAG LETAR EFTER KNAPPT!

usch usch ushc.. har inte börjat på projektarbete heller men det är inte ens i närheten så svårt som detta! det känns på nått sätt som om jag har det under kontrol!

imorgon flyttar Tova in hos mig, ska bli annorlunda men mysigt! nu får vi ta igen all förlorad tid <3

Fest hos Kitty

Sitter på fest hos en tjej som heter kitty.. väldigt kul :D
Åkte hit med mimms och persson men dem har övergivit mig sen några timma r tillbaka men jag kalrar mig fintfit med alla nyua människor jag lärt känna..
frågan är nu<1 ska jag ta busenhem härigrån som är framme ihalmstad halv tre, exakt samma tid som min sista buss hem går? hur stor chans är det att jag kmr med den? eller ska jag sova här hos kitty`? hon tjatar hål i huvufet på mig om att jagska göra det. men hmm.. det är ju då så att OM jagskulle misa mjin sista buss så är ju mamma i stan på bond. jag har pratat med henne och hon säger att dem åker hem efter tre.. men vill jaggå i stan SJÄLV i cva en halvtimme? halv tre till tre? vaaad ska jag göra? hmm, therese jansson ska göra sitt bästa för att lösa detta dilemma här på småtimmarna i halvnyktert tilstånd<q1

Move Along

Igår jobbade jag. Sålde Hugodataspel, 12 st :) Sålde sex första timmen, var väldgit stolt över mig själv då. Hade lite kramp i käkarna när jag slutade eftersom man automatiskt ler när man ska låta trevlig på telefonen.

aja efter jobbet gick jag hem för att käka lite knäckerbröd och begav mig sen till sebbe. var där resten av kvällen..

ikväll ska jag och joanna på bio, sunshine. sen ska jag hem te lowwe :)

orkar inte skriva något i dag...så bye - dags för lite frulle


I'm back

okej, jag erkänner. Jag har dåligt samvete angående bloggen. men jag har varit extremt duktig här på sistonde tiden så man får la ha en dålig vecka tkr jag.
igår mådde jag skit! gick omkring i skolan och bara väntade på att svimma.. när jag kom hem tog jag tempen och precis som jag trodde hade jag feber. jag gick och la mig och vaknade sen vid åtta igen, begav mig ner till tvn och spenderade kvällen där med mamma. egentligen skulle jag te jomps med tjejerna men eftersom jag ahde feber skulle jag aldrig klarat av att gå sträckan hem till johanna utan att få hjärtklappning och alla andra febersaker.

aja, idag mår jag faktiskt bra! tur tur tur! när jag får feber brukar den alltid hålla i sig en vecka så jag var lite smått livrädd igår att jag skulle bli sjuk. för hur skulle jag gå hinna med regionsarbetet, projektarbetet OCH samhällsprovet?

Nej, nu ska jag strax åka och jobba. men ville bara uppdatera mig litegrann här på bloggen. Frida är oxå djupt deprimerad pga av min inaktivitet här på bloggen

all the scars of the never and maybes

My body's talking to me
It says, "Time for danger"
It says "I wanna commit a crime
Wanna be the cause of a fight
I wanna put on a tight skirt and flirt with a stranger"

Let's go out tonight
I have to go out tonight
You wanna play?
Let's run away
You're sweet
Wanna hit the street?
Wanna wail at the moon like a cat in heat?

Ikväll blir det fest :) Förfest hos baaaom med joanni , grr

Upptäckt att jag är dubbelbokad i eftermiddag. får försöka lösa detta. Har både bestämt att gå på stan och kolla kläder med Elsa och fika med BesEsMes och kolla på teatern Sårskorpor. Allt kl 2 :/

Tintin är söt

jahopp, då var man hemma efter ännu en skoldag. satt och tjatade med sofia på bussen idag, alltid lika trevligt. 
Ttraskade jag hem från bussen med Johan. Han följde sen med hem för att hälsa på Tintin (söööötnos<3) och sen begav sig oss ut för att låta denna lilla sak kissa. Trask trask runt i kvarteret och nu sitter jag här... Tintin tkr inte om mig men Malin ringde precis och berättade att han gillar inga ungdomar och barn. "Ta det inte personligt" sa hon. Men jag vet en sak och det är att han älskar mig när han får pasta, potatismos och ost av mig :)

Idag på klassrådet ringde en viss Joanna mig. Jag smyger diskret ut från klassrummet för att svara och där står hon :) Spenderade sen resten av klassrådet, typ en halvtimme, i korridoren med Joanni, Baom och Fridalein :) Kul! Och jag har verkligen inte dåligt samvete för klassrådet för jag hade faktiskt kunnat skippa tyskan i morse och då fått sovmorgon till halv ett eftersom vi hade inställd ledarskapslektion men jag tod 07.18 bussen till skolan vilket är väldigt duktigt!

Imorgon blir det fest med Emily <3 sööt

Jag har huvudvärk och måste nog gå och ta en värktabell. men jag hatar att ta värktabletter! vet inte varför... alltså, kmr ihåg när jag förra terminen hade huvudvärk exakt varje dag i ca 2 månader. Det var fruktansvärt!! Tänk så kmr det tillbaka? skulle inte palla det! jag är hungrig oxå

Syndare!

Måndag i Stures bibliotek:
Vi sitter och käkar som vanligt och när jag är klar tar jag upp en godispåse från min väska med typ tre godisar. Jag plockar ur dem ur godispåsen och börjar äta upp dem. Då hör jag plötsligt en röst i mitt öra:
"Syndare!"
Jag kollar till höger och där sitter en viss Emma Persson och glor strängt på mig och tkr att jag gör något väldigt syndigt eftersom jag äter godis, på en måndag!
Jag, Bisse och Mimmi knäcker oss totalt (som vanligt!)

Jag och Bisse i stan på lunchrasten idag:
B: Vart är Mimmi och dem?
T: Vet inte, ringer dem.
klickklick på telefonen, en viss Mes svarar. Visar sig att dem sitter på bussen.
T: Jag har köpt godis! Mkt gott. MEN SÄG INGET TILL PERSSON!
M: Nej nej, jag ska absolut inte säga till Persson att du har köpt godis Therese. (Säger hon högt eftersom Persson sitter bredvid henne på bussen)
Jag skäller på Mimmi att hon kmr jag få massa skit av Persson och Mimmi skrattade för nöjt. Jag slänger på luren och får efter några sekunder ett sms från en viss Emma Persson med texten: "Syndare!"

Onsdag

Mitt knä dödar mig! Vaknat flera gånger i natt av smärta så i morse när jag skulle gå upp tyckte jag synd om mig själv, gick in till mammas säng där hon och Tintin låg och sov och gnällde lite om mitt knä. Mamma gick upp för att gå och göra iordning sig till jobbet, jag kröp ner under hennes täcke som var varmt och gott och somnade om med Tintin vid fötterna.
Men efter en halvtimme kämpade jag mig upp och bestämde mig för att ändå gå till skolan.

Kliver på bussen lite halvtdöd men undrar om jag fortfarande sover eftersom jag tycker jag ser Johan Åberg. För tjena, han har jag ju inte sett på ... ehm... jättelänge. Men jag sov inte, utan där satt han. Wiie, tänkte jag och satte mig ner brevid honom och spenderade resten av bussresan att prata med honom. Det var jättekul att träffa honom igen! Alltså, vi bor faktiskt grannar fast han går ju på det där vildmarksgymnasiet och är bara hemma på helgerna men av någon anledning ser jag honom ALDRIG. Typ kanske träffas 4 gånger sen ettan började. Men han praoar denna veckan och typ nästa så det var därför han åkte min buss.
Och gissa vad? joo, sen träffar jag honom IGEN på bussen hem. Trevligt trevligt, vi traskar tillsammans hem från bussen eftersom vi som sagt är grannar.

Hahahaha, idag efter skolan fikade jag med Elsypälsy och Joanni. Vi satt där inne på Espresso House och Frida satt därute. Hahaha, vi bestämde oss för lite buuus!
Therese: Haha, Frida har inte mitt nummer va? Vi kan typ sms och skriva "I can see you"
Joanna: JAA! Det gör vi. Eller skriv typ "You will die in seven days"
Klick klick klick på telefonen. Vi skickar ett sms med "You will die in seven days". Vi kollar fnissande ut på Frida lite halvgömda och väntar på att hon ska ta upp telefonen. Frida tar upp den och hon visar den för Caisa och dem andra två hon fikade med. Vi skrattar och bestämmer oss sen för att skicka ett sms med "I can see you". Mer skratt när Frida tar upp mobilen igen och lite försiktigt börjar kolla sig omkring.
Jag får ett sms : "I can see you to"
Therese: Tänk så har hon mitt nummer. Då är ju detta väldigt dumt.
Joanna: Nej nej, hon har säkert inte det. Skriv ett sms med "If you want to survive you have to kill Caisa"
Klick klick klick på mobilen - sänd.
Får tillbaka: "Om jag inte vill överleva då?"
Vi svarade då med "If you want to die you have to lick Caisas toes".
Vi sitter där inne och är väldigt väldigt roade av vårt lilla skämt och sitter och studerar Frida mkt noggrant i hennes alla reaktioner och hur hon visar dem andra sms och sånt och vi skrattar konstant.
Men sen förstörs allt: "Nej These de är lugnt."
PAAAAALLA att hon hade mitt nummer!!

Nu ska jag gå och käka fiskpinnar med potatismos och remouladsås. MUMS! Bland det godaste som finns!!

Positiva inställningen

Jaa... eftersom Emma Persson har en liten kampanj om att få oss små människor i hennes kamratkrets att bli mera positiva i livet så ska jag se allt det positiva i att jag inte gjort någonting nyttigt idag alls och att mitt regionsarbete och mitt projektarbete aldrig kmr bli klart.

Ur den positiva synvinkel:
Nationella prov idag i matte som gick jätte bra och jag har ingen som helst ångest om att jag inte kunde svara på alla frågor. Köpte som belöning till mig själv godis vilket är endast positivt eftersom jag bestämde mig för att utveckla mina kunskaper i matte efter en instrumentell betingning och då krävs ju belöning. Så det finns ingenting negativ att hämta där.
Det regnade väldigt mkt dag vilket är jätte bra så att alla växter mår bra och sen kan man ju spara energi genom att dricka regnvatten istället för kranvatten. Rädda jorden!

Efter att gjort en bra investering i en godispåse plus ett par hörlurar idag efter skolan åkte jag bussen hem. Väl hemma möttes jag av sötnöten som kom studsande. Jag förstärkte sen min och mammas sociala gemenskap genom att se på kulturella program på TV som Will and Grace som förbättrade min vetenskap om livet i andra länder.
Jag bestämde mig sen för att förbättra mina kulturella vetenskaper och mina litterarurella kunskaper genom att läsa en bok (Älvornas kamp av Herbie Brennan lånad av Joanna). Sen tog jag ett beslut om att låta mitt undermedvetna bearbeta all denna kunskap som jag matat in under dagen och slog två flugor i en smäll genom att även förbättra min hälsa, som kände att jag behövde vila mitt onda knä, genom lite skönhetssömn.
Efter några många timmar kom en mamma och en viss söt Tintin in och väckte mig med deras glädje vilket är lika med att Tintin for runt som en idiot i min säng och mamma stod och pratade med Tintin på sånt där djurspråk som folk tar till när dem pratar med djur. Typ gulligull. Men detta var ju självklart positivt för jag ville absolut inte sova mera och utan ville istället fyllas med mitt dåliga samvete över att jag inte fått något gjort idag eller.

AIK-fans

- Therese ๑ I just wanna live säger:

men mimmi, förlorar vi mot brommapojkarna..

- Therese ๑ I just wanna live säger:

allstå,...

- Therese ๑ I just wanna live säger:

brommaPOJKARNA

Mimms. säger:

säg inte så

- Therese ๑ I just wanna live säger:

poooojkarna, lyssna på ordet - POOOJKARNA

Mimms. säger:

grejen är den

- Therese ๑ I just wanna live säger:

då gräver jag fann ner mig

Mimms. säger:

att vi har redan förlorat lika många matcher som vi förlorade under hela förra säsongen

Mimms. säger:

eflsborg är fortfarande obesegrade -.-

Mimms. säger:

men shit vad tight det är

- Therese ๑ I just wanna live säger:

och kmr inte fram förrän typ jorden har drabbats av värsta växthuskatastrofen och alla håller på att dö - dåå kmr jag fram för då kanske folk inte mobbar mig för dem har kanske annat att tänka på

Mimms. säger:

3 poäng skiljer ettan från sista lag

Mimms. säger:

haha ja det låter bra

Mimms. säger:

hbk förlorade!

Mimms. säger:

mot gais

Mimms. säger:

HAHAHAHHA

- Therese ๑ I just wanna live säger:

men mimmi, nu har vi förlorat klart våra matcher, done

- Therese ๑ I just wanna live säger:

nu går vi vidare och vinner vårt smguld

Mimms. säger:

ja det är dags nu

Mimms. säger:

men hammarby och malmö får gärna spela lika tycker jag

- Therese ๑ I just wanna live säger:

jaa, låter mkt bra

- Therese ๑ I just wanna live säger:

eller så kan båda lagen dö så behöver dem inte vara med längre och sluta irritera mig med deras existens!

Mimms. säger:

det hade varit skönt>!

Mimms. säger:

typ utplåna allas minnen också


Sötnöt in my house

Herregud, har väldigt sötaste här i mitt hus! En liten, brun sak som är sötheten själv. Måste springa och ladda kameran så att jag kan dela med mig av denna söthet till resten av världen.
Denna lilla voffsing ska spendera hela sin vecka hos oss och jag känner ju lite att jag kmr skynda mig till bussarna när jag ska hem efter skolan hela veckan, gaash. Tänkte gå och fjäska mig in hos honom nu så att han kanske vill spendera natten hos mig, grr

Tvivel

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Depressioner

"Vid depression känner man en förlorad självkänsla, man känner sig värdelösa och oförmögen att älska, vara stark och trygg. Man saknar initiativförmåga, reagerar långsammare är trött och har sömnstörningar."

Jag försöker börja på mitt projektarbete om depressioner men jag har ingen energi till det. Min rygg fullkomligt dunkar av smärta, jag klarar inte av den längre! Jag pallar inte att alltid ha ont i den, inte kunna göra någonting utan att behöva tänka att jag kmr få ont om jag gör vissa rörelser. Sen att mina knän ska börja krångla igen, dem som funkat så bra dem två sista månaderna. Nu kan jag knappt gå! Fast det är bara höger knäet, lite bra i varje fall - kan ju hoppa fram på det andra då... :/

'Cause I want you


Your words doing nothing but just messing up inside my head

.
You're so lovely, are you lonely?

mitt knä värker

Idag på idrotten hade vi redskaps-gymnastik vilket innehöll bland annat övning på bom. Och en viss Therese Jansson har knän som inte klarar detta men det kunde hon ju inte tänka på utan nu sitter hon här med ett värkande knä och kunde knappt gå hem från bussen. Hon har även huvudvärk efter att stått på huvud vilket betyder mktmkt tyngd på huvuvdet!

Idag var det teater i skolan. Bisse, Mimmi och co hade sin uppvisning i estetisk verksamhet och den var jätte bra och skitkul :D Alltså, innan jag gick te dansen i morse tjuvkikade jag in i teatersalen och kollade runt. Säger hej till bisse som sen pekar på mimmi. JAG SER INTE ATT DET ÄR MIMMI FÖRST! hahahah, knääcker mig totalt - hon står där med en liten "killperuk" och ser helt otroligt annorlunda ut. Fick ingen luft, grät, ramlade typ ihop på golvet. Min älskade Mes hade förvandlats till en kille och var så sjukt söt!
Ivarjefall, teatern var sjukt bra och bisse sjunger bäst i världen!

Nu ska jag gå och köpa bearniesås så att jag kan gå och laga mat. Tänkte göra lövbiff, potatis och bearniesås. MUMS

Trött och i morgon ska jag jobba

Jag är trött, ska gå och lägga mig. Är ensam hemma, Jomps har precis gått hem. Vi kollade på filmen The Last Kiss men den slutade fungera efter ca 1 1/2 h. KUL!

Idag har jag även varit med min favorit Mimmi. Vi var hemma hos henne och grillade marshmallows i hennes trädgård i en sandhög :) Mys, grr.. För bilder från detta: theresejansson.bilddagboken.se
Idag på geografinlektionen kände jag verkligen inte för att jobba utan letade upp mina små vänner Joanna, Frida, Baom och Popcorn-Rasmus :) Dem hade slutat så jag följde med dem till stan eftersom vi hade eget arbete på geografin. Vi gick till Baoms nya lägenhet (hatar henne för den är sååå jävla snygg,lyxig och ligger så jääävla perfekt!! GRR). Den roade jag och Frida oss med porttelefonen, väldigt kul var det mkt skratt! Frida tkr vi om :) Vi tvingade ner Joanna och Rasmus för att ringa upp till oss och sen svarade vi och tryckte på lite knappar för att få det att fungera och DET GJORDE DET! Vi är värsta bästa porttelefonörerna. (?)

Nej, nu vill jag sova.. behöver verkligen det! jobba i morgon med och på kvällen ska jag käka pizza med Tova <3 Verkar som om dem flesta av tjejerna ska hänga på detta och antadligen blir det hos mig eftersom jag är ensam hemma imorgon med :) Välkomna till Therese Jansson i morgon afton

Perfect Picture - Lilyjets
We'll Make It Ok - Kid Down
Beautiful - Lifehouse
How To Save A Life - The Fray
Innocence - Avril Lavigne
Pitful - Blindside
Is Forever Enough - Hawk Nelson
Worth Dying For - Rise Against
Pieces - Sum 41

XD

Robert: Jag kan spela golf i Emma Perssons mun, för hon har 18 hål!

Lilla Robert, hon har faktiskt bara 17 hål i sina tänder

PERSSON - du är sötheten själv

Baom, du har lovat nu. Joanni, svarja - du har tillräckligt med pengar för detta!!

Glömde blogga om att på söndag ska jag se Bisses konsert Kära 50-tal, Ljuva 60-tal. Jag tjatat hål i huvudet på halva svenska befolkningen om att jag vill ha sällskap där men av någon mystisk anledningen har ingen nappat. MEN NU, Baaaaaaaaaom ska följa med och antadligen oxå Joanni :) Lycka lycka lycka

Hoppas bara det är biljetter kvar, ringde precis men det var stängt. Suckeliduck!

Trodde jag höll på att dö

Alltså, idag när jag vaknade trodde jag på riktigt att jag höll på att dö. Jag vaknade av att jag inte kunde andas, hur hemskt är inte det? Så jag ligger där, jätte trött, och kollar på i taket och märker att jag inte får någon luft. Paniken börjar spridas i min kropp och jag förstår inte vad som håller på att hända. Efter mkt panik kommer jag på att jag kan ju kanske öppna munnen för att försöka få in luft på det sättet i stället och se där; therese kunde helt plötsligt andas igen! Puuuh, jag lever! Men en viss therese jansson var väldigt täppt i näsan i morse och hon kunde inte prata med sin mamma för att hon var för hes.
Jag har upptäckt under dagen att om jag lutar mitt huvud bakåt och försöker kolla upp i taket får jag värsta hosattacken, håller nog på att bli sjuk :( Suck, palla

JAG HAR KANSKE KOMMIT FRAM TILL VAD JAG VILL MED MITT LIV!

Jag har helt fastnat på all pyskologi och känner att detta är nog det jag ska syssla med. ULS är så himla intressant och jag blir helt deppig när jag tänker på att att kursen snart är över och längtar tills psykologin börjar i tvåan (om det inte nu är så att vi får öje för då dör jag). Mamma har varit hos ett medium idag oxå och jag bad henne fråga om vad jag skulle göra med mitt liv. Mediumet hade då sagt att jag var en väldigt stark och kärleksfull människa som kommer att ha ett arbete med människor, vårdande. sen började hon prata om psykologin och att det är någonting som är det rätta för mig och bla bla blablabal, orkar inte ta med allt det här. Men det känns likosm som om det var exakt den rätta putten jag behövde. Jag tkr det är så intressant att veta hur människan fungerar och hur hon påverkas på olika sätt och hur man kan bearbeta och gå vidare från olika problem.

Nationella idag

Är i skolan nu, nationella i engelska börjar om en kvart. Hoppas det går bättre med läs/hör än vad det gick med skrivningen. Fick ett kryss precis mellan g och vg. alltså, jag hade mvg i engelska när jag gick ur nian... hmm, måste faktiskt skylla lite på matts för han har verkligen inte lärt mig någonting under hela ettan.

Alltså, denna månaden har mina kort avmagnitiserats SEX gånger.
Gymnasiekortet - 3 ggr
Fritidskortet - 2 ggr
och mitt
Bankomatkort - 2ggr. KUL LIKSOM! paalla

Nej, nu säger frida åt mig att vi ska gå och då får jag väl helt enkelt gå :)