So much of not enough

Idag är det söndag och jag är 19 år.
Nästa söndag sitter jag här i min säng och är 20 år!
Fantastiskt!

Igår var en lång dag som fick en värdelös start. Viktigt morgonmöte på jobbet och eftersom norrmän inte vet vad en snöplog är för något (intelligensnivån i det här landet kan vara en aning frustrerande.. alt för ofta) satt jag självklart fast med bilen på morgon. Det som var mest irriterande var inte att jag satt fast på ett ställe utan jag satt fast överallt. Så fort jag kom loss fastnade jag på ett nytt ställe. Alldeles för mkt snö och extremt slö bil med värdelösa däck! Men men, efter 40 minuters kamp som bl a innebar att jag backade ner för en backe för att ta sats och komma ytterliggare fem cm för att sen backa igen osv ca 30 gånger, så kom jag faktiskt till jobbet.
Dålig start på morgon resulterade tyvärr i en väldigt dålig dag och jag fick noll sälj. Efter 10 timmars jobb på Redd Barna var det bara att åka hem, vila i två timmar för att sen åka iväg och jobba på Spot till 3 på natten. Var en väldigt bra kväll på Spot ivarjefall, lagom med folk och jag dansade på flitigt i VIP-trappan med PC. Deeeiligt!

Idag har jag kosat mig med Andrea på Rios pizzabuffé med världens bästa tillhörande salladsbuffé :)))


news

okej, en liten update tänkte jag ge till er

har haft enorma magsmärtor sedan torsdags :/ kramper blandat med en känsla att någon gräver med en kniv i mig :( Har varit hemma från jobb flera dagar nu vilket inte varit så kul men nödvändigt. Idag tog jag mig till jobbet ivarjefall och mådde bättre men ändå tillräckligt dåligt för att under en timmes tid ligga i fosterställning under standet gömd under jackor och Redd Barna-väskor.

Personalresan med Spot som skulle bära av till Stavander 28 februari blev tyvärr inställd då det blev felbokat med hotell och liknande. Väldigt väldigt tråkigt då jag hade sett framemot att besöka stavanger :( Får ivarjefall 350,- tillbaka vilket är en förmögenhet i mitt liv just nu eftersom jag fortfarande inte fått min lön från F2F.

Jag har väldigt roliga filmer på min mobil från lördagsnatten som var funfun as usually. Kvällen startade med förfest i våran lägenhet med massa folk, mest Face2Face som vanligt. Folk lämnade dricka (love!) och sen var det bara att kick it on kick :) Natten avslutades som allt för många gånger efter Kick-kvällarna hemma hos Thomas med Miccan och Michan. Fann en ny vän - Martina Martini!

4e mars kommer jag och Saris bege oss mot hemmatrakterna och vara i Halmstad torsdag-måndag :)) Lovely! Något av det bästa med detta är helt klart Ullared som ska besökas med mor och Sara, det kommer ju kännas som att jag får BETALT när jag handlar det efter alla dessa månader i Norge!

Och vet ni vad? Om 1 1/2 vecka fyller fröken Jansson TJUGO år, ska bli helt galet kul! Då ska det köpas smultronvin under Sverige-trippen och jag kan då börja gå ut lagligt ^^


efterfest it is

bissinissi

Just nu går alla mina tankar och all min kärlek till min älskade vän Elisabeth som ligger på sjukhus i Bergen. Hoppas du blir bättre fort!
Tänker på dig, saknar dig, älskar dig <3




Have you got it in you?

All packning är fortfarande kaos, min enda förvaringsmöjlighet är min garderob som jag fyllde på cirka fyra minuter. Så nu är mitt rum fyllda med kassar, halvfulla väskor och lösa spridda saker. Får hoppas jag finner ngt på finn.no eller Ikea så att jag kan få lite ordning!
Hittar inte min mobilsladd, annars hade ni fått lite bilder från veckan. Har faktiskt dokumenterat lite, fotat allt från familjemiddag på byens bästa kebabställe till en alex som äter konstigt godis på stand.

Denna veckan har annars varit mkt bra, har fått budget varje dag (förutom måndag då jag blev sjuk) och har lyckats bli klar tidigt vilket gjort att jag kommit hem i mänskliga tider. Har ätit otroligt god mat varje kväll tackvare Rema, tråkigt nog i min ensamhet eftersom Malin och André jobbar till nio-tio på kvällen. Har ätit lax med pesto och mozzarella som jag gratinerat i ugnen och kycklingfilé med mozzarella, cherrytomater och crispisallad!

IDAG så har Andrea kommit tillbaka till Norge!! :) Oh happy day! Imorgon ska jag få träffa henne, fiiiinally! Då tar hon sitt pick o pack och flyttar in här på Grim med oss, lovely. Vi ska fira med middag på byen och sen utgång imorgon! Har saknat henne så otroligt mkt<3

Idag fick jag budget (2 salg) redan kl 14, fick två på femton minuter vilket var en väldig adrenalinkick. Fick sen ett tredje även vid fyra tiden så jag är riktigt nöjd med dagens insats. Hoppas det går lika bra imorgon! Då är det jag, Michan och Sverre som ska stå samman, har en känsla av att det kommer bli en mkt bra dag :)

Nu ska jag kosa mig vidare med Desperate Housewives tillsammans och god italiensk glass

Saris <3

I'm in love!

Igår kväll lämnade jag Kystveien och familjen splittrades för att fördela sig på Dronningens och Grim. Känns så fel att jag inte bor samman med Michan, Miccan och Krissan längre... inget, "vi ses hemma"...usch..

MEN

Våran nya lägenhet är så himla fin och mysig, jag älskar den!
8 minuter tar det att gå in till gågatan Markens, tänk att jag bor mindre än tio minuter från centrum. Awesome!
Nästa vecka blir det roadtrip till Stavanger för att besöka vårat älskade Ikea där lite småsaker ska inhandlas. Jag ser fram emot det väldigt väldigt mycket :)
På fredag kommer min fina fina Andrea hem från USA och då flyttar även hon in här. Än så länge är det bara jag, Malin och André. Malin och jag har varit och storhandlar på Rema 1000 ikväll, bästa affären just nu. Michan har fått mig att bli lika fascinerad över de nya italienska produkterna på Rema som hon. Fantastiskt billigt, I'm loving it!

Denna utsikten kommer jag sakna