make my day

hallelåja !
vi får inte igång ljudet, det suger. jag vill ju visa björnis och blooood.
är hemma hos emily, vi har ätit tacosbuffe, kladdkaka m glass och kollat monster inc efter tvång från mig! och resultat blev braaa, they loved it! visste la ;) disney is tha shiet you knooow

jag väntar på svar från mimmi, har bara fått TVÅ fjuuuttiga sms denna kväll. det suger, jag är nervös!!
nervösast av alla.

förresten, josefine hälsar och vi ska ha megakväll den fjortonde med bubbelbad i jacuzzin, hästar och svansprinsesasn hemma hos min fader. sen ska ju mina småsyskon vara med på ett hörn men det blir ett senare problem!

nej, gå och vara social med resten av folket? dags för det nu ja.
fast jag tror jag ska försöka smita iväg, måste läsa harry potter. har inte många sidor kvar nu alltså, det är sjuuukt spännande!!
ciao my friends , have it graaajt

upp och ner, ner och upp

detta gör Janne glad



alltså, måset bara lägga in det. kollade på det idag igen och han är SÅ KUL!
Björn (Y)

'pratar du med mig eller pratar du med en elefant?'

fredag

idag var vi på rättegång på rättskunskapet. mkt roligt och intressant. ska berätta mer sen, orkar inte nu

åt god mat i skolan sen, pitabröd med fyllning och vitlössås MUMSI

sen blev det shopping in the city med Hanna, Jessica och Keggi. Åkte senare hem och suttit och läst harry potter nu ett tag. DET ÄR SÅ SJUUUKT SPÄNNANDE!!
ska gå och fortsätta, 100 sidor kvar, och nu har jag sällskap med lite gottigotti från ullared.

Ikväll blir det hem till Emily med flickorna för mys med mat och film. Imorgon ska dagen/kvällen spenderas med Mes vilket jag tkr om väldigt mkt. Söndag kommer bestå av jobb och senare polkagris säljning på stora torg. japsi, det hela i små ord

MES, jag håller tummarna! RAOW

have a great evening


blunda inte

lite lycka i tillvaron, kent kmr till halmstad 21 februari :D
precis pratat med sjuklingarna ems och bisse i telefon, biljetterna släpps på måndag ! jippiyää

ska träna volleyboll nu och jag har kommit fram till att det är dags att berätta för de närmasta hur det egentligen ligger til och vad det egentligen är jag går igenom. klarar inte detta utan er, behöver er förståelse.


I lose track of where I'm going and lose track of how to get going again

image30känns som om jag håller på att kollapsa. helt utmattad både i tankarna och kroppsligt. känns som om jag är några sekunder från att ramla ihop.
trycket över och jag vill till kuratorn. nu förstod jag vad hon menade att en vecka mellan mötena var för lång tid, jag går sönder.


jag har ingen ork eller motivation att plugga naturkunskap. jörgen tryckte ner mig helt förra veckan och fick mig att känna mig så sjukt värdelös. försökt skämta bort det men hans ord fick mig att må skit. ingenting går rätt, allt går åt fel håll.






hål

okeej. står här i Stures bibliotek. har håla i FYRA timmar, helt sjukt! ska försöka få lite naturkunskap gjort, prov imorgon i Miljö. Måste bara få tag på de där jävla instuderingsfrågorna.

mimms är en skolkare

igår var jag och josefine och kollade på Bisses solouppvisningen, tjejen är grym! gabbe var oxå skitbra :) mjaaaau
jag och josefine var onyttiga igår på mcdonalds - and I like it!

nej, jag får ingen vettigt sagt här. ska inte plåga er. snart är det 7 december - då är det keeeent!

på söndag är det julskyltning, jag ska stå och sälja polkagrisar på stora torg efter jobbet. KOM OCH KÖP! :D

eine problem

alltså, jag har ett problem. nu i morse i trappan upp till tyskalektionen upptäckte jag en sak ... jag har glömt ta på mig bh. vad gör man? vaaad gör man? jag har ivarjefall en topp under men ändå.. hmm, hoppas ingen märker

men tjaa

idag har jag varit i Ullared med nära och kära, eller rättare sagt med mamma och Jompiskompis.
jag har shoppat upp 900:- ungefär. Men så får det vara , jag är aldrig i Ullared. Jag pallar inte skriva vad jag  har köpt, gör det i nästa inlägg. för nu måste jag duscha och läsa på historian och ledarskapen. har fan inte ens läst boken.  men men, ingenting är omöjligt!

jag har massor av godis i min säng nu för alla som vill veta :D weei

nästa fredag är det kent, helt sjukt att man kan säga så. tkt det precis vad 100 dagar kvar

-

helt plötsligt har mitt liv tagit vändning. men jag kan inte sätta ord på det hon försökte få mig att acceptera. direkt efter kuratorn ringde jag mamma för att få det stödet jag alltid får men hon svarade inte .. när hon sen ringde tillbaka en halvtimem senare hade allt mitt mod försvunnit. jag klarar inte längre av att acceptera det.
känslorna inom mig är så sjukt starka nu och för första gången på otroligt länge känns jag mig nära tårarna. och det skrämmer mig, jag är inte personen som gråter. men nu jag är så nära på att ge upp nu men så kommer hon och säger att det finns utvägar och det går att komma ur det.
när hon satte ord på allt och fick mig att se det klarare, jag blev så fruktansvärt rädd. jag vill bara backa och låsa in min problem i någon kista och dumpa den i havet.
all min ångest bubblar över nu, det har kommit till punkten då det blir för mkt, den punkten man är så rädd för. jag är där och jag vet ärligt talat inte om jag klarar av det.

snabbt

okeej. jag har precis letat upp fakta till min brottsmålsredovisning imorgon. nu måste jag plugga till mitt prov i rättskunskap imorogn. volleybollen börjar om  tjugo miinuter - idag har jag INTE tiden på min sida.
tträffade Jenny en stund efter skolan, vi gick på stan och fikade. åkte sen hem vid fyra. ASMKT folk som hopppade på, oskarström är populärt som robert sa.

en jomps underhöll mig på bussfärden och gav mig godis, weei

nu måste jag sluta

and the scars remind me

Selektiv perspektion

Ja, då står man här i stures bibliotek och har precis haft kommunikationsprov. Allas fråga är ju: Hur gick det för dig Therese?
Jag svarar så här; man vet aldrig!, när det gäller sannas prov men det kändes bra och jag kan det på riktigt vilket känns bra. Jag kommer kunna allt som jag hade prov i länge. Det har satt sig.
Det var ett G-prov vilket för min del betyder mer nervöst. Mkt svårare att få alla rätt då man måste kunna varenda lilla bergrepp som existerar. Det var tre frågor jag var riktigt osäker på av 36. Men jag tror det gick bra, jag är laddade för vg och mvg delarna!! :D

Du hör bara det du vill höra

janne, pella & herrskapets ägare

tjabba tjena hallå!
jag sitter här i min säng med en herr mes och en fröken tönt på min vardera sida.
vi kollar fussball och det var kul i ca 1 minut. efter det har det bara gått utför.
vi är mätta, vi har ätit maassor av tacopaj (en hel långpanna) och cheese doodles och goodis!
deras bröst är ivägen n är jag skriver, eller rättaresagt herrskapet om vi ska vara lite interna , huehue
mimmi kallar nämligen sina bröst "herrskapet" . alltså, vad ska man säga?

mes har varit dum och ska därför få sova på golvet. persson ska sova i min mammas säng för hon orkar inte med mig och mes. hon somnade förresten precis mot min axel, denna kvinna alltså!

vi saknar bisse i denna stund, hoppas du har det göööött bruden

nu är halvleken slut, CIAO


it's not her, it's just the way she moves you and she kisses harder than me

fooling myself all the time

mådde inte alls bra idag i skolan. så jag gick hem efter halva ledarskapen, hade ändå bara klassråd efteråt.image29
suttit och tagit det lugnt nu hela eftermiddagen, kollat lite heroes och ska nu börja på ledarskapen. börjar må bättre nu faktiskt, inte lika täppt längre och hostattackerna kmr inte lika tätt. nu ska bara huvudvärken försvinna och mattheten i min kropp. sen så är jag fit for fight!
måste ju bli frisk så att mes och persson kan komma med mig hem imorgon! ni är det bästa jag har <3

snart är det faktiskt helg, ska bara klara av två prov och en redovisning innan dess men det fixar jag easy.

lämnade in min summery idag, lite sen men jag har pratat med matts om det. hoppas jag får bättre än g+, är fortfarande sur över min förra uppsats - den förtjänade verkligen mer än G!! matts har typ placerat mig i "dåliga facket" och det är omöjligt för mig att komma därifrån. innan jag fick matts var jag säker på min engelska men han har förvandlat mig till ett nervvrak när det gäller engelska..

petra ringde precis oxå, jag tkr det är så konsigt att prata med lärare i telefon .. =/

tar det slut snart?

jag är sjuk hela tiden. jag missar massa i skolan och jag kommer aldrig riktigt ifatt. Denna veckan är jag jätteförskyld och ontont i halsen och massa hosta som river som klor i mitt bröst. Undra vad det är nästa vecka ... jag vill bara bli mitt gamla jag, förr vad jag aldrig sjuk och alltid i skolan.

Åkte inte till skolan förrän vid halv tio idag. måste jätte dåligt imorse, svårt att andas, jätte täppt och låg och hostade sönder mig själv. Till slut började det gå över och ajg blev sen till bussen vilket resulterade i att jag fick springa. Väl framme vid busshållplatsen trodde jag ärligt talat att jag skulle dö. Hostade hur mkt som helst, fick ingen luft. Höll nästan på att ramla ihop på marken. JAG VILL VARA FRISK! så ikväll bilr det ingen fjollyboll =(

men imorgn ska mimms och persson sova hos mig, vi ska äta tacopaj och kollat EM-kval med mamma och Ubbe (Y)
nu börjar ledarskapslektionen igen, vi hade bara en liten paus. sanna säger att jag ser grå ut, jag känner mig grå oxå


Put your head in the sand

You cover your nightmares, you put them away
'Cause if nobody knows them the might go away


You cover your lies
with stories and smiles


You're scared what to find
so you just run and hide
You run away 


These teardrops of rain
they're masking your shame


Put your head in the sand if you can't make it right


såhär känns det idag. det är jobbigt, ensamt och jag känner mig svag

mesotes

idag har jag jobbat. har upptäckt att jag  inte får tjäna för mkt nu innan årets slut för då måste jag skatta och sånt vill vi inte!
ivarjefall, fick lönebesked idag med - 1505 spänn. pengar är bra fast allt kommer gå åt till julklappisar men första priotering är helt klart - KLIPPNING!!

mimms och jag sitter på msn och försöker skriva olika ord fort. vi har kommit fram till vanliga misstag
ahr - har
ajg - jag
kasnke - kanske
skciade - skickade
(vi har hur många verisoner som helst på den)
försnte  - förresten
vi provade oxå
tangeborg - tangentbord
yyelklvanta - yllevantar
och amssa andra ord. SE <--- amssa kom upp , borde vara massa

jag och mimmi kan roa oss. hon är mitt lyckopiller <3

jag borde skriva på engelska uppsatserna men alla abra skriver till mig på msn. och jag har dåligt socialtsamvete så jag kan inte logga ut. känner hela tiden att jag aldrig får tid till alla, alla blir så besvikna på mig men jag gör mitt bästa. jag har inte tid så det räcker till alla, jag önska verkligen jag ahde. vill inte svika och såra folk på detta sättet.
egentligen trivs jag bäst i min ensamhet, det är bara jag som förstår mig själv.

det känns overkligt, B <3

hos emily :D <3

Keggi ska kissa och alla andra springer omkring och berättar ur mkt de älskar varandra. Emma och mia välte just en grej. men jag har SKITKUL verkligen. Fy fan vad underbara dessa tjejerna är! vi är hemma hos Emily, kom hit vid halv sex. Snart ska vi ta bussen in till stan för att kolla Johan när han sjunger. Folket är jag, emily, keggi, finiii, miA, emmam jessica och mia <3 sjukt trevlig kväll, ni gör mig sjukt lycklig! nu gör mig så lycklig och nu ska jag återvända. ivarjefal, på söndag ska jag jobba om ni vill veta :D heheh
alltså, jag råkade gå in i fläkten så jag har mega bula i huvudet. det gör svinont! sen givck jag brännmärke i pannan av emily när hon lockade mitt hår!!

have a great evening


min själ svälter

If I told you that my happiness depends on you, would you even care?

ta mig långt härifrån

mkt har gått fel idag och igår och allt för lite har gått rätt. ångest och aggression bubblar inom mig.
dessa dagar kommer allt för ofta och allt för tätt nu förtiden, återigen.
och jag känner mig bara mer ensam för var dag som går. avståndet mellan mig och alla andra växer hela tiden och ju mer jag kämpar emot desto större blir avstånden. jag börjar förlora kontrollen helt

Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann


208

Mimms är en dominerande jävel. Hon pressar mig här på bloggen. tjöt tjöt tjöt! men jag älskar henne så jag skriver för att göra henne lycklig

PERSSON var i skolan idag, BRUDEN ÄR TILLBAKA! lyckorus på hög nivå!!

Tog inte bussen till skolan förrän halv tolv idag. Mådde dåligt.. gjorde det igår med. Har typ mensvärk utan mens.

Har framkallat massor av foton idag. Var på i mörkerrummet många timmar.Vi fick egna kort till skolan idag så att vi kan få vara kvar efter skoltid men max till 22.00 så jag och Emily stannade längre efter lektionen och fick låsa och så själva. Ingen av oss var med på genomgången hur det fick till när man gick själva men Christer nämnde lite snabbt var vi skulle göra. Helt plötsligt var kl tio i så det var tre mintuer kvar till vår buss gick . Vi fick panik, slängde ihop våra grejor och jag sprang runt och släckte där jag tyckte det kunde släckas. Sen sprang vi till dörren och där fanns det en lång lista "gör detta om du går sist" och idag var ju den dagen då vi verkligen borde läst igenom det men vi sket i det och rusade därifrån, larmade och stoppade sen bussen vid övergångstället.
och vad gjorde therese sen? gick till bibblis, lämnade böcke roch å skivor och upptäcker sen vi norreport att ja, hon har tappat bort sin plånbok DENNA MÅNDAG OXÅ!
springer tillbaka i vild panik. kommer in och kollar runt, springer ner på toaletten, ingen plånbok. Springer upp igen och kollar mot receptionen eller vad det kallas. och vad ser jag, två bibblismänniskor med min plånbok i sin hand.. SUCK, det har tagit mitt bibliotekskort och letat upp mitt hemnummer och ringt hem till min mor. Jag får min plånbok och springer som en idiot tillbaka till norreport och hinner igenom mirakel med min buss!! Hejja therese jansson
Nej, panik på mig själv när dett gäller att glömma sakver överallt. detta funkar inte längre, det låg över 600 spänn i den plånboken plus viktiga kort! DETTA FÅR INTE HÄNDA!!!!

förresten, 208 dagar kvar till EM nu brudar. snart är vi under 200sträcket :D

natt

ja. klockan är då tio över fyra on the night.. ligger här i sängen med datan och har kollat one three hill i ett antal timmar :P

haft en myskväll hemma hos Josefine. Det var jag, josefine och mia som myste till det två filmer som jag och fini lånade på videomix - the heartbreakers och tristan & isolde. sett båda filmerna innan men de är så sjukt bra!! tristan & isolde är en av de bästa filmerna jag vet och har nog sett den över femtio gånger.

nu tänker jag sova lite.. är skitsnurvlig och får nysa näsan hela tiden. och folk i SP06L, nån som kan uppdatera mig inför var vi har för prov och läxor nästa vecka för jag ahr ju som sagt tappat bort min almanacka så jag har noll koll!

Du bist eine Nulpe

mes skäller på mig så här kommer lite uppdatering. har inget intressant att skriva .
ikväll ska jag hem till Josefine och mysa.
Igår var jag ledig från skolan. Åkte in till stan vid två och hade "RäddaVärlden"-möte. Detta kan bli bra bra bra!! :D
På kvällen satt och myste för mig själv med prison break, såg säs 2. Nu är det dags för säs 3 :)
I torsdags sov Mes här, det var mys mys mys. Vi råkade ut för rätt mkt äventyr den kvällen, gash! Strömlöst, läskiga ungar, inget varm vatten, rykande elskåp, envetna samtal på natten - you name it! Men tacopaj och 1 1/2 kilo godis gjorde allt bra !

Nu ska jag städa klart lite på mitt rum, klä på mig, gå upp till Ubbe och ta bussen in till stan!
Ha en bra lördagskväll folk

lyssna, lifehouse - storm

free music


How long have I been in this storm?
So overwhelmed by the ocean's shapeless form
Water's getting harder to tread
With these waves crashing over my head

If I could just see you
Everything would be all right
If I'd see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know everything will be all right
I know everything i'ts right

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Because I'm so used to living underneath the surface

If I could just see you
Everything would be all right
If I'd see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know will be all right

And I would walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know everything will be alright
I know everything is alright
Everything's alright

shame on you

jaa, då sitter man här. borde ligga i sängen avslappnad men sitter istället stressad och försöker panikskriva klart en uppsats som ska in imorgon. Denna gången är det en fyra sidor lång uppsats om grekisk mytologi.
Vi har haft lång tid på oss egentligen men vi har inte kunnat börja eftersom Matts är mästare på att ge otroligt otydliga beskrivningar och flummiga upplägg. Nu här ikväll är majoritet av klassen inte alls medvetna hur arbetet ska se ut överhuvudtaget och vi gissar oss alla fram. Ska vi ha radavstånt? På vilket sätt ska arbetet skrivas på? Innehållsförteckning? slutdiskussion? massa såna frågor och ingen vet. Jag vet inte ens om ifall vi ska skriva som reportag eller novell eller nått annat sätt. Matts svarade på våra frågor nått i stilen , mummel mummel, när vi frågade och jag fick uppfattningen att vi fick välja själva hur vi ville skriva medan massa andra fick en helt annan uppfattning. Matts, DU GÖR ALLT TILL KAOS!

ivarjefall, nyss kommit upp ur ett mysigt bad i jacuzzin . Låg där i typ fyrtio minuter och bara kopplade bort allt, mkt skönt!
Andra natten i rad jag sover hos pappa nu, mamma är sjuk i maginfluensa så jag har flytt därifrån. Vägrar åka hem, tänker ej bli sjuk!
Nu ska jag fortsätta och försöka få till sista sidan

NYHET! tog och skrubba med aceton på mina armar nu ikväll och VIPS! booooorta! :D

maria mena <3 återfall

Tess


deprimerad?

okej, i lördag var det då halloweenfest. jag klädde upp mig och gjorde mig läskig, bland annat då med att rita till massa skärsår på mina armar. detta har ledit till ett stort problem för nu är det så att detta försvinner inte! skärsåren ser väldigt äkta ut oxå så nu vågar jag inte gå runt utan långärmat. jag är faktiskt inte deprimerad och skär upp mina armar även ifall det verkligen ser ut som det nu.. måste hem och gnugga ännu mer på armarna, det måste ju för guds skull försvinna!!

fredagkväll

ja, här sitter jag. fredagkväll och jag ska snart gå och lägga mig.

igår var det film hemma hos mig, Lina Tova och Jomps var här. Jomps stack efter ett tag för att träffa Ida.
Vi kollade Stay Alive, den filmen är bra bra bra. alla var skräckslagna och vi skrek lite här och var. Sen blev det ut på äventyr med cyklarna. Tova stack hem för hon var tröttisch. jag och lina stack hem itll mig igen, kollade kulkulkuliga klipp på datan. XD Vi skrattade så mkt att jag har riktig kramp i mina käkar. ont gjorde det.
Sen kollade vi Just like heaven.  Sen lämnade hon mig, ensam. Mamma sov inte hemma, all by myseeeelf var jag.

Men jomps ringde vid kvart i ett så vi låg och pratade i tele i en och en halvtimme. Mys med nattsamtal

idag har jag varit på staden heele dagen med jomps. Köpte halsduk och två tröjor och ett läppglans.
Nu ska jag sova, imorgon blir det ferre hemma hos pälsy. Jag ska vara en död discobrud som återuppstått och jomps ska vara ett tortyroffer (Y) hejja oss, bilder kmr