söndag

god morgon
lite trött och sleten igår, hektiskt dag igår. Var i malmö på AIK-match och sen på fest hos Anton.
AIK-matchen gick åt helvete men vi kan väl inte vara på topp hela tiden. Det var ivarjefall lika kul som vanligt att vara med min Mimms även ifall hon sov hela vägen hem från Malmö <3
Sen på kvällen när jag kom hem i varje fall blev det ju stress för att åka iväg på fest hos Anton. Det var kul :)
Jag har ingen som helst lust att skriva idag, inte igår eller. men men, här kom ju lite ivarjefall. Nu ska jag ivarjefall gå och packa lite eftersom jag och Frida ska sova hos Karin i natt :) Och i morgon är det valborg!

DIN JÄVLA VINSÄCK !!

Alltså gud vad jag flabbade! Vinsäck är den nya svordomen!! grr, ta åt dig om jag kallar dig för vinsäck!

Idag efter att jag slutat stannade jag i skolan till halv åtta på kvällen. Varför gjorde Therese detta kanske ni frågar er nu. Då har jag svaret!
Det var nääämligen så här att Joannas kära lilla klass skulle kolla på Troja i hörsalen och då tänkte Therese så här, jag vill träffa joanna! jag har inga läxor till i morgon! jag följer med på filmen eftersom den innehåller snygga människor!
Så jag har spenderat ca 12 timmar på Sturegymnasiet idag.
Efter filmen satt jag, Joanni och Baaaaom på espersso house och frös. jag drack iste vilket gjorde att jag kyldes ner ytterligare. (ska det vara två g?) men jag överlevde!!

Jag och Bisse hade samarbetsövning idag ute på gräset. Vi körde Ett Två Tre Stjärna. Alla hade åsikter om det här med om det var Stjärna, Rödljus, Stopljus, Ljus eller, tro det eller ej, OST! men säger Ett Två Tre OST?! Vi gjorde även Under Hökens Vingar Kom! Många människor på Sture gav lite halvtroade blickar men blickar som sa: Det är lugnt, ni får vara konstiga. Vi här på Sture har förståelse för folk med udda vanor! När vi satt på Espresso House kom vi fram till att om man gjorde detta på Sannarp hade folk glott ut en och snackat skit om en tills man gick ut trean.
Jag och Bisse började vår samarbetsövning med att man skulle krama närmaste människan, wiiie

GUD VAD GOD MAT DET VAR I SKOLAN IDAG IGEN! gash, ville aldrig sluta äta! lax, potatis och den mktmkt goda såsen! och imorgon, ja då är det bakpotatis med väldigt goda röror! Lyckan är gjorde =) Vi har redan planerat sen början av veckan att vi måste ta ett bord väldigt väldigt nära maten så att vi kan gå och fylla på med sås ett antal gånger (min sås tar ALLTID slut, jag är ett såsmonster).

Alltså, varje dag i skolan händer massa saker som jag vill blogga om. Men när jag väl sitter här, ja då kmr jag inte ihåg det! Ibland skriver jag även upp det och jag kollade i min kalender och där står det i förkortning vad jag ska blogga om och då har jag skrivit Eddie - prick. VAD MENAR JAG? Vad är det jag ska blogga om? palla med mig själv

Men en sak som händer för rätt länge sen men som jag känner att jag ändå måste skriva är när vi såg en film på geografin. Den var dubbad (asfult dubbad) och Lowwe kunde verkligen inte sluta skratta och så skrattade alla och sen satt vi där i minst tio minuter och skrattade. Moa klarade då inte av detta utan brast ut arg: FÅR NI INTE SKRATTA HEMMA ELLER?! tror ni det fick oss att sluta då eller? det ökade bara skrattet fem minuter till.

OCH IDAG PÅ SAMHÄLLSPROVET! jag fick hicka! jag satt bara och hickade och hickade och hickade och hickade! jätte jobbigt, jätte hemskt. sen började ju jag och frida att skratta åt detta och det hjälpte ju inte det minsta. och om man skrattar och hickar samtidigt blir det en sån där JÄTTE hög hick som fick hela klassen att rycka till. jaa, jag säger då det!

samarbetsövning

Tjohooo
Idag hade Philip samarbetsövning på ULS:n. Vi hade då alla ett papper framför oss med en persons namn på, jag hade Lisa. Vi fick då 25 sek på oss att skriva något positivt om denna människan för att sen skicka vidare pappret och få ett nytt.
Jag tänkte blogga om alla underbara saker folk skrivit på mitt papper =)

"Vet vad du vill och kämpar för det"
"Snygg! Du får mig att le bruden!"
"Min vackra dam, Like U Babe"
"Glad och positiv"
"Säger vad du tycker"
"Fint hår, snäll"
"Superbra på att dansa"
"Snygg, rolig, positiv, ärlig"
"Grr, potatis - skulle jag göra utan dig?" Lowwe<3
"Underbar"
"Bra på att dansa"
"Söt, glad och snäll"
"Grr ;)"
"Glad och kramig"
"Grymmaste 08:an"
"Therese är bäst!"
"Rolig!"
"Fin"
"Vän <3"
"Bäst i alla test, du är min luft Tessowich"
bla bla bla

TACK SÅ MKT, tkr om er med <3

AIK - Hammarby idag

Borde göra allt annat än sitta här. Borde plugga till matte och samhällsprovet, har inte ens öppnat böckerna än. Matteprov i morgon, samhäll på torsdag. paaaalla
Helgen är typ TOTALbokad. Igår visste jag inte riktigt vad jag skulle göra och idag är den helt uppbokad. Om allt går som det ska gå blir det fest hos Chucky på fredag, jobb plus fest hos anton på lördag, frida/therese/karin-kväll på söndag, valborgsfirande (paaaaartypaarty) på måndag och hem till pappa på tisdag. puuuh, ska försöka hinna andas och sova och äta med.

träffade jensen igår!!!!! Gaash, jag och joanna gick där på österskans för att bege oss till bibblan med våra kebabrullar och så ser jag en som ser precis ut som jensen. så jag säger till joanna - kolla, ser precis ut som jensen. eller vänta, detär någon jensen. JEEEEEEEEEEEEEENSEN!!! två stora språng fram och slänger armarna runt halsen på honom innan han nog ens han se vem det var. han lyser upp när han ser oss men inte mer än vad jag lös upp över att träffa honom. Han berättar att han tyvärr har jätte bråttom för att han skulle på pappa-möte. STORT frågetecken i mitt huvud- paaappamöte?! Jensen ler sitt jensen-leende och berättar att han ska bli pappa och pekar på sin flickväns mage som är enoooorm. Jag känner mig för att slänga mig om honom igen av ren glädje men börjar istället snabbt babbla på (eftersom han var tvungen att gå) att jag saknar honom jätte mkt och tänker på han hela tiden! Han säger åt mig att komma till skolan snart och vara med på lektionerna =)
Guud, Jensen gör mig sjukt lycklig. SAKNAR HONOM HELT SJUKT MKT! han betydde så jävla mkt när jag gick i högstadiet och han hjälpte mig igenom så mkt. har aldrig haft en sån bra lärare och han kände mig ibland bättre än jag känner mig själv. saknar honom jätte mkt.... mattekungen <3

Idag har jag varit på jobbintervju på Avant. Det gick bra =) OCH JAG HAR FÅTT MIN LÖÖÖÖN!! gaaaash - lycka. Då har man 1804 kr mer denna månaden att spendera :) wiiie

neej, nu ska jag plugga lite och sen ska jag antadligen sticka till esperedsvallen för att sällskapa jomps på en fotbollsmatch där pontus och kådan spelare


KOM IGEN NU ÄLSKADE AIK - SPÖA SKIIIIIIITEN UR HAMMARBY IKVÄLL!!

Är hos Lisa

Heey :)
Är hos Lisa nu... med Joanni, Elsa och Emme. Har käkat väldigt för mkt chips känner jag och har lite smått kramp i mina käkar efter allt för mkt skratt med joanni i soffan :P
Alltså herregud, filmen vi såg. Den heter typ "nära och kära" och handlar om en tjej på 37 år som går hos en terapeth (? stavas det så) och hon berättar då för henne att hon blivit tesammans med den här killen som är 23 och allt mellan dem är såå bra så hon ville inte göra slut pga av åldersskillnaden. Ivarjefall, hon berättar ju typ intima saker för sin terapeth som hur det är när dem har sex och ännu mer intima saker. Det visar sig sen att den 23 åring är terapethens son. HAHAHHAHA
ivarjefall i slutet så sitter Joanna och bara: dem får INTE vara tesammans och bla bla bla
(nu berättar jag slutet så sluta läs om du ska se den)
filmen slutar ju då med att dem inte blir det och joanna sitter där och andas ut. jag tänder til och abra: VADDÅÅÅ? dem var ju lyckliga tillsammans. det spelar väl ingen roll att det var ålderskillnad. Jag känner folk som det är storstor ålderskillnad emellan.
inom loppet av några sekunder sitter alla fem i soffan och skriker ut sina åsikter vilket resluterar i att jag sätter mig och skriker om och om igen: ALL KÄRLEK ÄR VACKER KÄRLEK! ALL KÄRLEK ÄR VACKER KÄRLEK
sen går gick jag och kissade och hamnade här

nu ska vi gå och se happy feet. kolla in min bilddagbok - herrreeegud. sitter och lägger in gamla bilder på oss från högstadiet. taaake me back!

And I don't want to fall to pieces
I just want to sit and stare at you
I don't want to talk about it
And I don't want a conversation
I just want to cry in front of you
I don't want to talk about it

'Cause I'm in love with you

It keeps leaving me needing you

she's got a pretty smile
it covers up the poison that she hides


I natt har jag sovit hos min Favorit-Persson <3
Det hela började med att jag missade min kvart över två buss hem och blev lämnad totalt ensam i stan i väntan på min buss som gick fem över tre. Så jag ringde Persson i hopp att hon missat sin buss som gick tjugo över två så att hon kunde hålla mig sällskap men nej - suck och stön, hon hade hunnit med den. Så där går jag i stan i min ensamhet med cyklar som börjar flyga utanför McDonalds och nära mig i väldans fart så jag halvspringer därifrån med känslan att jag kanske annars kmr dö.
Persson säger då till mig att jag kan ju ta bussen som går tjugo i hem till henne så slipper jag vänta på min buss. Jag tkr förslaget lät mkt lockande så jag traskar till Hvitfeldtsgatan för att hoppa på 350 som snällt kör hem mig till Tönt-Ems.
Väl där börjar persson laga mat till mig medans jag sätter mig framför mtv med hennes dator i mitt knä och börjar prata med min mamma på msn (!) sen börjar det lukta bränt och jag hör en förtvivlad emma persson suck över sig själv att hon börjat med pommes och hamburgarna samtidigt vilket resluterade i att vi åt pommes typ en kvart efter att vi ätit upp hamburgarna. XD Men det var jätte gott, duktiga Emma Persson <3

E: Vill du ha en kaka?
T: Nejtack, jag är mätt.
E: Men du får en kaka om du vill.
T: Men jag orkar inte.
E: Jag kan hämta en till dig annars
T: Persson, du får hämta en kaka till dig även om jag inte ska ha någon.
E: Men vill du inte ha en kaka? Det skulle väl vara gott?
T: Okej, hämta en kaka dåå
Emme flyger upp med glädje ur soffan och hämtar lycklig TVÅ kakor till henne och mig. hon får en av mig eftersom jag faktiskt var väldigt mätt. Som sagt, Persson - överjag och Therese/Mimms - jag och Bisse - detet

Sen åker jag med Persson till Harplinge där hon ska spela match. Mimms kmr oxå efter att jag suttit i klubbstugan i en timme i min alldeles egna ensamhet. Vi kämpar med en bänk, kolla min bilddagbok för mer information.
Baaaaaaaom sällskapade oss oxå sen och vi tre satt där i -20 grader och förfrös men skrattade oss varma. Herregud, lite kramp i käkarna eller så! Vi skrattade mest åt varandra XD men jag tkr om dem två flickorna - Mimmi och Alexandra.

Nej, nu kom visst Johanna Larsson hem till mig. Så nu lämnar jag er för denna bruden behöver mig. grr
ikväll ska lilla jag hem till en viss Felicia

There's a war inside of me
I feel like I wouldn't like me if I met me.

Nu kan du få mig så lätt

jag vet inte, vet jag? splittrad i mina tankar, therese jansson - få ordning på dina tankar nu!

Imorgon är det som sagt då nationella proven i engelska, uppsatsen. Jag har självklart inte gjort någonting för attt förbättra min situation, inte gjort något så smart som att plugga. Men jag känner att jag idag och imorgon måste samla lite kraft för att klara dem kvarliggande veckorna innan sommarlovet. sommarlov, sommarlov, sommarlov - jag har lite väldigt svårt att förstå att det faktiskt SNART är sommarlov. känns inte riktigt som det är sant, ska jag liksom sluta träffa SP06L nu helt plötsligt, ska jag sluta träffa alla i turism, konstnärligt och media? ska jag sluta träffa alla andra stureelever, ska jag gå en hel sommar utan att träffa busshållplatsen? sommar, det betyder ju sovmorgon - värme - tylösand - moppe och frihet. ska jag verkligen få uppleva allt detta inom snar framtid?
neej, jag tror jag håller på att bli lurad av mig själv. Vinter kommer säkert snart och alla säger, men therese-det är bara januari, långt kvar till sommaren. ska inte hoppas på för mkt!

You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now.

Therese, du klarar dig igenom detta

Make me so perfect in your eyes

I need you now
And how can I stand here with you, and not be moved by you?
Would you tell me 'How could it be any better than this?'

Nationella Prov i engelskan i morgon och jag känner att mina lärare försöker kväva mig på allvar med alla prov och arbeten.


När vet man att man vet rätt?

hunger

jag är hungrig.. så jag ringde joanna och frågade om hon ville käka pizza med mig eftersom jag vet att jag har en hundring i väskan men hon hade precis gjort paj som hon skulle käka, VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SÄTT? så nu sitter jag här med kurrande mage och vill ha pizza för det var väldigt länge sen. Då kom jag på att jag kunde ringa min lilla jomps men sen kom jag på att hon har det där meeegaprovet i morgon så jag bestämde mig för att inte ringa och störa eftersom hon antadligen sitter och plugga röven av sig.
Så vad gör man nu? Jo, man sväälter


Dance Floor Anthem - Good Charlotte
Thnks Fr Th Mmrs - FallOutBoy

ledig idag =)

Idag är man då ledig vilket passar therese jansson väldigt bra! jag sov till kl ett då mammas jobb ringde och väckte mig, TACK! men det var ju bara bra för annars hade jag nog sovit bort dagen.^^
Idag är det Operation Dagsverk på Sture vilket är anledningen till att jag är ledig. Man ska jobba ihop pengar till någon skola i Albanien. Jag bestämde mig då för att jobba för mig själv och städa mitt rum som sett helt fruktansvärt ut i flera veckor. Kom fram till att jag inte städat det sen dagen innan vi hade studiedag på en måndag då persson, mimmi och bisse sov hos mig och vi hade oc-marathon. Jag gick nu och kollade och det visade sig att jag inte städat sen v. 10 och nu är det vecka 16 och grejen är inte att de tvarit lite stökigt utan det har varit helt jävla kaos där!
någonting måste ju vara fel när man inte ens hinner städa på 6 veckor? det är så sjukt mkt i mitt liv nu och så mkt att göra och så många krav. jag försöker verkligen få allt att gå ihop men det går inte! men vad ska jag ge upp för nått då? jag håller på att ge upp volleybollen helt, har inte tränat sen veckan innan hemtenta inlämningen bara för att jag inte hunnit. men jag vill inte ge upp volleybollen! men då finns det bara tre alternativ kvar - skolan, jobbet eller kompisarna. jag försöker verkligen få allt att gå ihop men jag verkar inte lyckas... bisse, det var allt det här som gjorde att jag mådde som jag gjorde när jag kom hem till dig i söndags. detta plus massa annat...
nej, nu orkar jag inte tänka på detta mera. klockan är tjugo i fem och jag måset gå och städa nu, ska träffa joanna sen =)
Apropå majblomorna, jag har jätte bra utsikt från datorn ner på gatan så jag ser när dessa jobbiga ungarna kommer så jag har börjat gå och gömma mig när dem plingar på och väntar tills dem ger upp - FÖRSVINN FRÅN MITT HUS!


Break apart her heart - Good charlotte
Innocence - Avril Lavigne
Famous Last Words - MCR

Can't Catch Tomorrow (Good Shoes Won't Save You This Time) - Lostprophets


Jakten på hårfärgen

Okeej, jag har ett problem

Idag, efter att jag varit och klippt mig och väntade på bussen hem gick jag in på Kicks och köpte hårfärg eftersom jag hade fångats av förändringens vindar. Nu, sitter jag här hemma och tänkte, juuust det - jag har köpt hårfärg, kanske ska gå och färga det nu. Therese går ner i hallen för att hämta hårfärgen i hallen för att sätta igång men DEN ÄR BORTA! jag hittar den INGENSTANS! vaaaart är den? jag har sprungit runt i mitt hus en kvart nu, behöver ta en paus. Det skulle vara så sjuukt typiskt om jag nu har glömt den på bussen. VAAARFÖR måste det vara så här? Det kanske är värsta tecknet från gud förresten om att jag absolute inte borde färga det men jag vill juee. Förändrar aldrig mitt hår så jag får ju köra värsta förändringen nu när jag även klippt mig vilket inträffar max två gånger per år liksom. Neej, nu känner jag starkt att jag måste gå och leta upp min hårfärg. Snäääääälla säg att den inte är glömd på bussen!!!

Men nej, jag måste blogga lite mer förresten. Har ju inte berättat om helgen och shit. I lördags åkte jag till Rasmus i Harplinge med Joanna och Oscar och festade. Det var kul men jag vill inte diskutera den kvällen närmare förutom det att jag träffade massor av nya människor =) Raggade till mig alla som inte gick på gymnasiet än till ledarskap, grrr. ingen kunde motstå ledarskap när jag började predika om hur faaantastiskt bra det var på sture och ledarskap!
Hahahhahaha, sen pratade jag men Bisse i telefon med Emma Lindholms mobil. Och jag hörde henne jätte dåligt...
Therese: Bisse, jag hör dig jätte dåligt. Är det något fel på din telefon?
Bisse: Neeeeej, den funkar jätte bra.
Therese: Men det låter som om du är jätte långt borta, hör dig jätte dåligt!
Bisse: Ja, men det är rätt långt till Harplinge härifrån.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA, jag typ låg ner ute på gatan och gapflabbade
Suck, jobbade torsdag, fredag, lördag, söndag. Jobbigast på söndag, dååå var jag tröööööttt

geeeee mig

Vill ha!


Men jaaa, ge mig!! vill ha vill ha vill ha
gosh, jag dör. sitter här och sniffar på mig själv efter att tagit lite på Kicks idag. Sofia satt och sniffade mig på hela bussresan hem oxå men man kan ju inte mooootstå den.. Funderar på att slänga ut väldigt för mkt pengar på denna när jag får lön. För jag kmr ju inte nöja med mig den lilla flaska utan JAG VILL HA DEN STORA!!

bara för att jag är så jävla smart

kom på efter fridas kommentar att jag måste berätta om dagens ide som jag fick när vi städa skolgården... (suck vad alla ska FIMPA ÖVERALLT dåra!)
jag tänkte ju att man kunde göra en sån där liten rullande, brummande sak som man kunde sitta på som är låååg. riktigt låg så att man ska sitta på den och plocka upp alla fimpar. för det är ju faktiskt sjukt jobbigt att böja sig ner, resa sig, böja sig, resa sig, böja sig, resa sig och så vidare.. jag har utvecklat denna iden ännu mer men therese jansson pallar ju inte riktigt för tillfället att vidareutveckla denna ide plus att ni kanske SNOR den av mig!!
 "vad är det för jävla sätt?" xD
Men denna brummande sak ska ivarjefall hetta Zigge-moppen eftersom den kommer vara som en moppe och så i ordet Zigge döljer sig ordet cigarett (hela grejen men denna brumbrum-sak är ju att manska plocka upp cigaretter)

nu har jag ännu en gång visat min smarthet för världen :)

Majblommor

Paaallla
Nu springer dem omkring överallt dessa små barn och tjatar: "Hej, vill du köpa en majblomma?" och man vill likosm bara skrika tillbaka: "Ser det UT som om jag vill köpa en majblomma? Exakt vad skulle jag ha den till?"
Jag har funderat att ta en t-shirt och skriva med stora bokstäver: "NEJ TACK, JAG VILL INTE HA NÅGON JÄVLA MAJBLOMMA!"  och ha på mig den nu en vecka, så att man slipper dem. hysterin måste väl ändå hinna lägga sig på en vecka? snääääällla , skicka iväg alla dessa jobbiga ungar till ett annat land, eller i varje fall till norrland.


Grattis Tönt-Ems <3

GRATTIS PERSSON!! älskar dig

checka in bilddagboken, värsta hyllningen till Emma Persson theresejansson.bilddagboken.se

Bravojuice

på order från Frida - här är jag :)
"folkets jubel"

Och jag känner ju detta att jag måste blogga om Bravos apelsinjuice eftersom jag aldrig gjort detta.
Det är något mellan mig och Bravo, vi har en speciell kontakt! Men min kära mamma har tyvärr avslutat min och Bravos vänskap genom att ej köpa hem denna underbara Apelsinjuice som brukar hålla mig sällskap i svåra stunder. Men nu idag när jag kom hem och öppnade kylskåpet, ja dåå låg det ett stort paket Bravo Apelsinjucie högst upp i kylskåpet. Denna lyckakänsla som fyllde mig är svårt att beskriva! Det är sjukt, hela kylskåpet verkligen lystes upp av denna oemotståndliga Apelsinjucie som bara låg där och kallade på mig! Jag hade saknat min juice väldigt mkt!

Andra tar typ en godisskål när dem vill ha någonting gott framför tv, therese jansson tar en Bravo Juice.

men nej, nu måste jag plugga tyska

Vad händer om man blir halvt ihjälskrämd två gånger?

Mysdag idag :D
Först kollade jag klart på Prison Break säs 1. Sen åkte jag inte till stan med 14.23 bussen och träffade min älskade vän Jenny :) haha, när vi mötte varann utanför Kicks som planerat och sagt hej kollade jag på henne byxor och täntke att dem liknade mina. sen kollar jag på mina och tillbaka på hennes och drar sen upp hennes tröja för att se jeansmärket och svar ja - vi hade exakt samma byxor på oss! Jaa, som det kan gå när man är för lika varann.. bra smak har hon i varje fall - grr

Aja, vi gick på stan en stund och satte och sen på espresso house för en fika som varade typ i två timmar eller nått. vanilla nut latte och en marsmallows blablabla cookie =) Sen efter att vi suttit där jätte länge sätter sig en tjej sig vid bordet intill och hon hade något i handen som såg vääldigt gott ut! Och vi börjar vissla och tassla och försöker komma fram till vad detta goda kan vara så att vi kan köpa det vi med. till slut går vi upp till den där stora tavlan där allt står och fick köra uteslutningsmetoden på dem "kalla dryckerna". vi hoppades på det bästa och beställde det vi trodde var det hon tjejen hade. Vi väntade spänt på reslutatet och se där! Vi hade gissat rätt, wiie !
vi tog våra goda, kalla drycker (kmr ju inte ihåg vad hen hette nu bara för det) och begav oss ut på stan. utanför kicks träffade vi david vilket var väldigt kul eftersom jag inte träffat honom på länge. det visade sig att han kommer tillbaka till sture på måndag och ska gå klart där resten av etta, wiie

Tog fem över sex bussen hem och ringde joanni och sa att hon gärna fick hoppa på bussen när den kom till sennan och följa med mig hem och kolla på film. hon nappade och stressade ihjäl sig för att hinna med bussen.
När vi hoppade av bussen vid pressan gick vi inom pressan (haha, det där lät dumt). aja, vi hyrde filmen "Säg att du älskar mig" och köpte estrella fullkorschips efter att en viss Elsa har tjatat hål i huvudet på oss om dessa chips. Och dem var faktiskt goda, smakade som lantchips ungefär. Sen filmen, gaaash! jag höll ju på att få ett sammanbrott i soffan. jätte hemsk var den, jag satt och verkligen skrek åt dem i tv:n och jag var så arg och ledsen och blandade i lite för mkt känslor i denna filmen. Åhhh, jag klarade inte av detta. kmr aldrig våga sen denna filmen igen i risk för totalt utbrott på alla idioterna. Jag och Joanna kom fram till att ibland hatar man bara verkligen Sverige och sättet folk beter sig här!! AAAAAH

Imorgon ska jag in till stan med Lisa och sen ska vi hem till Joanna. Nästa hela tjejligan är ju samlad nu , toppen! Bara lilla elsy som saknas men får hoppas hon har det bra i tyskland <3

stan idag

idag ska jag te stan och träffa Jenny <3 ska bli jättekul, vi hinner ju inte träffas så ofta längre - TYVÄRR

aja, nu går bussen om typ en kvart

?

Varje dag får jag av någon anledning mitt horoskop till min mejl.. jag brukar läsa det men inte bry mig ett skit om det. men idag när jag öppnade "dagens horoskop" täntke jag att det kanske kunde hjälpa mig idag då jag inte har en aning om vad jag ska göra med situationen.. och paang, kändes som om det talade direkt till mig. jag bryr mig inte om att det bara var slumpen - det hjälper mig ändå

Fiskarna 19. februari - 19. mars

Du kan träffa en bekant från förr, som du nästan hade glömt.
Vid mötet kommer ni också kunna se varandra i ett nytt ljus


Alltså.. jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. ska jag vara arg? ledsen? glad? orolig? förväntansfull? skeptisk? tillbakadragen? framåt?
jag har ingen aning! allt jag vet är att vi behöver prata men sen vet jag inte alls vad jag vill att vi ska få fram av det. ilskan har ju lagt sig sen lång tid tillbaka men känns som om jag inte kan finna mig i läget hur lätt som helst ändå. måste ju tänka tillbaka på hur det var innan, hur jag mådde då. jag vet att jag inte ska tänka på det utan bara vara mig själv. men jag vill ändå vara förberedd ifall jag reagerar på olika sätt. neej, nu orkar jag inte med mig själv och mina tankar längre.

dagsrapport: har kollat väldigt mkt på prison break idag.. men tog en paus nu ikväll och begav mig till jomps där jag träffade min favorit molly som jag saknat väldigt mkt! (jomps hund) vi låg sen och kollade lite på film (casino royale) och nu sitter jag här hemma igen och känner att prison break kallar mig till min säng. grrr

 

jobbtovajomps

Idag har jag jobbat... fick ta 11.36 bussen och sen sitta och vänta i stan typ en och en halvtimme på donkan i min ensamhet eftersom jag inte började jobba förrän kl 2... sen tar jagbussen ut och är framme halv två och sara bara: du får inte stämpla in förrän två så du kan väl gå och göra någonting annat i en halvtimme. jag bara; jaha, och gick upp till personalrummet och satte mig isoffan och gjorde absolut ingenting i ytterligare en halvtimme. sen fick jag äntligen börja jobba, efter att ha väntat i två timmar. börjar med ett kalas, total kaos. allt var väldigt stressigt idag alltså! palla med att man aldrig får ha lov, alltid är det någonting som ska stressa en!

hahahahah,fast någonting som var väldigt kul var när en unge sprang fram till mg och sa att hans kompis fastnat i hoppborgen med foten under. jag bara: what? och kikade in i hoppborgen. då såg jag en kille som låg i en springa mitt i hoppborgen totalt nedklämd. typ det enda som syntes på honom var huvudet och en arm annars var han helt nedskjunken i denna "glipa". såg ut som om han åkt ner i kvicksand. och hans mamma stod brevid och försökte få upp honom och jag kände skrattet bubbla inom mig eftersom det såg vääldigt kul ut. då såg jag även att hans morsa stod och verkligen gapflabbade åt honom, hon skrattade så att hon grät och hela ansiktet var rött som en tomat - så mkt skrattade hon åt sin son. hahahha :P då börjar jag oxå skratta åt denna stund, den fastklämda killen börjar skratta, killens kompisar börjar skratta - och ja, helt plötsligt står vi där allihopa och verkligen gapflabbar! jag hoppar in i hoppborgen och jag och mamman börjar kämpa med att dra loss denna killen som tillslut kommer loss. väldigt kul var det i varje fall!


 

aja... nu ikväll har jomps och tova varit hos mig. vi har kollat på "eragon" och "most love dogs".
helt plötsligt i allt ihopa fick jomps vääärsta rycket och börjar skrika att hon ska ha kladdkaka! men hallå, jag försökte få henne att förstå nej, jag är inte en joanni som kan kladdkakor. jag är therese och är expert på choklasmuffins. efter att jag övertalat henne till att chokladmuffisarna är kladdiga dem med sätter vi igång med att riva mitt kök. efter ett tag har vi lyckats baka ihop choklasmuffins men jag gjorde misstaget att låta dem baka nästa helt själva. detta resulterade i ASÄCKLIGA muffins som jag endast klarade av att äta en tugga på. jomps däremot tuggade i sig sina fem och huggde sen tag i mina med. herregud, dem var ju svintorra!
jaja, nu pallar jag inte vara vaken mer, brudarna har lämnat mig och jag är trööööött.

Om man har sex i baksätet och har säkerhetsbälte på sig - klassas det då som säker sex?
Om en sköldpadda förlorar sitt skal - är han då hemlös eller naken? 
 

lördag

jaops, då var det lördag.. väcktes kl nio att sara ringde och sa att jag inte behövde jobba idag utan kunde ta en lugn dag... detta kände ju jag att det var väldigt bra så jag la på och somnade om.. vaknar sen ett antal timmar senare,, tio över tre. sen har jag hela dagen gått omkring i min pjamas för jag är så jävla trött. skolan tar ju fan kol på en både fysiskt och psykiskt!! tömmer en totalt på all energi man äger, jag PALLAR INTE!!!
aja ensam hemma nu och tänker ha en väldigt lugn kväll

ojj, upptäcke nu att bloggen var uppe (visst varit det några timmar) och att jag inte uppdaterat.. hmm, aja.
sitter här i min ensamhet och har värsta sommarlängtansug och försöker dämpa detta med att kolla gamla bilder här på datorn men neej, det gör ju bara det hela värre!
Imorgon blir det jobba av, tjäna pengar så man kan köpa sina biljetter till Pier Pressure =) wiie

Kom ge mig sommar


Välkommen till Halmstad, Sveriges mest mobbade håla!
Det är här alla tänker på sig själva och är snåla.Här sitter alkisarna överallt och samlar burkar.
Här tror alla svenskar att dom är turkar. Om du ska komma härifrån fläckfri måste du vara smart
För så fort du öppnar munnen sprids ett rykte med vindens fart!
Här är det lätt att vara slampa, det räcker med att du är tjej. Du behöver bara kolla på en kille och säga hej
Sedan har vi Andersberg, Halmstads eget "ghetto", Här är det tufft att luffa vid Netto
Så lyssna nu och ta mig på orden, Halmstad är helvetet på jorden !

Kärleken är bra, man kan älska, bli älskad
Fejka och leka, som en player, blir man stämplad

lovfestdansbioskratt

LOOOOOOOOV!!
ääääääntligen! mktmktmktmktmktmktmkt skönt
hemtentan är inlämnad - jag har fått mitt liv tillbaka! tack

Igår var det klassfest och det var väääldigt kul! Mkt lyckat med många trevliga människor
dansade bort mina problem
Var först med min älskade Lowevisa och gjorde mig i ordning hos henne brorsa. sen stack vi te stan, gick inom kapsylparken för att säga hej till våra små vänner. Sen gick och käkade på donkan och sen bar det var till gamla kårhuset. Stämningen var på topp och vi började med att köra "jag har aldrig" .. sen började vi dansa och festen fortsatte och var lyckad från början till slut. 

Idag efter att jag kom hem från stan åkte jag till Joanna rätt snabbt. Satt och pratade lite med henne i sängen och så ritade hon mig som monstret tussan. Sem tog vi bussen in till stan kvart över fyra för att gå på bion "Music and lyrics" tror jag den hette. Väldigt kul, mktmktmkt skratt! hahaha, många nya internskämt nu alltså... hahaha
Sen efter bion skulle jag och joanna gå till bussen. vi hade glömt att kolla när den gick hem och hoppades på det bästa när vi stod där vi busshållplatsen kl åtta. Men nääe, gud var ju inte på ens sida idag. tjugo i elva gick nästa buss bara för att det var "söndag". Jag och joanna börjar fundera på vad vi ska hitta på dem närmsta timmarna då vi helst ville undvika att bli sittande på donkan. Pang! Jag får värsta iden. - Joanna, vi kan ju gå på en bio till. sagt och gjort, vi gick och köpte biljetter till filmen "Epic Movie" tror jag den heter som var en sån där scarymovie-datemovie aktig sak som var kul den med. Jaa, efter detta fick vi åka hem... blev en lång kväll och nu ska jag sova eftersom jag ska jobba i morgon. 

Måste ju bara säga det att jag längtar som fan till i sommar när jag ska till Pier Pressure i gbg!! aaaaah, värsta bästa banden kommer och therese är lycklig

 

  •  My Chemical Romance
  • Avril Lavigne
  • Mando Diao
  • Sugarplum Fairy
  • Sunrise Avenue
  • Gogol Bordello
  • Neverstore
  • Blindside
  • Sounds Like Violence 
  • Kid Down
  • Chemical Vocation

  •  

    Du är varm, jag är kall
    Jag trycker läpparna lätt mot din hals


    en fråga kvar =)

    Åååhh, nu har jag bara en fråga kvar på min hemtenta. Jag har gjort klart 45 st. frågan jag kämpar med just nu är: Förklara hur den fysiska aspekten i varje fas, i Eriksons teori, kan påverka den känslomässiga utvecklingen.
    Jag har nu skrivit om fyra faser där och har fyra faser kvar... den är jobbig. Men annars är jag klar och det är VÄLDIGT skönt!

    Ikväll blir det fest, klassfest i Kårhuset vid högskolan. Ska bli väldigt kul och väldigt skönt. varit så sjukt mkt dem senaste veckorna, känts som om jag inte riktigt hunnit andas. Kom fram till idag när Eddie sa att jag såg väldigt trött ut att jag inte sovit sen förförra helgen.. på veckodagarna kan jag inte sova och i helgen jobbade jag alla dagar - började tidigt varje dag. Jag är i sånt jävla stort behov av sömn! Helt sjukt, känts som om jag gått i sömnen nu i två veckor. Och ikväll blir det festa och sen ska jag sova hos Lowevisas brorsa och jag kan abosolut inte sova ut när jag inte sover hemma. Och på lördag och söndag jobbar jag så det blir helt enkelt att på fredag när jag åker hem från stan så blir det att jag går och lägger mig TIDIGT, typ vid fem och sen inte går upp förrän nästa dag. jaops, så får det bli!

    Nej, seee bara på denna bloggen. värsta konstiga snacket. JAG ÄR INTE VAKEN , förlåt!
    nu börjar ledarskapen om fyra minuter.. ska sitta och lyssna på redovisningar om olika ungdomskulturer. Jag, Alex och Lollo hade vår igår.. Det gick jätte bra! vi hade om skejtare och jag berättade om min intervju med jimmy =)
    Nej, nu börjar jag typ


    ikväll ska jag dansa bort alla mina problem

    ....

    Dom säger att jag varit trasig 
    Aldrig har jag varit hel

    ....

    I will always be a friend to you
    and wonder how you are;
    The smiles and laughter I will remember
    and our fights have become painless scars.

    Sometimes on those busy days
    when you've a thousand things to do;
    Please let me glide slowly through your mind
    and spend some time with you.

    In that quiet moment
    when you're surprised to find me there;
    Just remember even with the distance between us
    I am still someone who cares.

    ....

    "Lyckans dörr är svår att öppna, men dess dörr går inåt" 
    Carl Jung