Kristoffer Appelquist XD



HAHAHAHHAHAHAHHA
Baom har fått mig att upptäcka en väldigt rolig person XD

scarydiscochick

jaa, halloween då ihelgen och eftersom det enda jag får ihop med min garberob är något åt disco/80-tal-stilen får det bli att jag ska vara en LÄSKIG discobrutta. Jompis och jag ska fixa (=

skippar danmark, inte tillräckligt med pengar. ivarjefall, nu ska jag gå och läsa igenom svenskahäftena och sen gå och lägga mig. trött, jobbigt att jobba.. jobba imorgon igen men men pengar är pengar!! :D

mörkt

det har varit extremt mörkt ute idag, hela dagen. det är deprimerande!
har jobbat hela dagen. känner att jag överanstränger min skadade hand, borde ta det lugnare men jag behöver pengarna!
ska hem till Lina nu , om min lilla moppe vill starta! ska ut och kämpa (:

imorgon ska jag jobba igen . pengar pengar pengar!

Söndag

Igår åkte Mimmi med mig hem efter jobbet. Vi käkade först tacopaj, kollade på One Three Hill och sen bäddade vi ner oss i min säng och körde Grey's Anatomy-marathon. Och ja, vi har kommit överens om att den serien helt klart är överskattad. Den är inte dålig men den är inte alls i närheten av någon toppenserie som man skulle följa slaviskt!
Jag och Mimms lyckades ivarjefall få i oss 1 kilo godis och två påsar ostbågar. herregud, jag är tjock idag!

Vid sex tiden nu ikväll när jag låg och myste i sängen med en film kände jag mig trött. Så jag somnade, vaknade för bara en liten stund sen och ska gå och lägga mig igen. Känner att jag missat oerhört många sömntimmar sen senaste tiden. Egentligen de senaste månaderna. Jag får verkligen tillräckligt med sömn, måste skärpa mig! Vet inte hur mkt skolsystern tjatar på mig om det. Förra veckan när jag låg hemma sjuk var oerhört bra, kände verkligen hur jag laddade batterierna men jag jag skulle behöva vara hemam och ladda i typ en månad för att bli fulladdad. Skulle inte jobbat så mkt i somras och jag måste få ordning på mitt liv när det gäller studier och liknande. ORDNING!

ska jobba imorogn igen, jobba varje dag fram till torsdag. funderar på om jag ska eller inte ska med till danmark på fredag ... :/ Hm, får se. Halloweenfest hos Elsypälsy på lördag ivarjefall, förslag på utklädnad?


Min vän schlagerbögen

Jag har hittat en vän förresten. Hittade han förförra lördagen. Han heter Adam och är en asiatisk bög som bor i Sthlm.

utdrag ur "Schlagerbög" av Peter Tai Christensen
"Jag är inte schlagerbög, men... Jag lyssnar nästan ständigt och så gott som uteslutande på schalger. Jag tänker i schlager. Jag minns i schlager. Jag talar i schlager. Jag drömmer i schlager! Jag fungerar helt enkelt inte som jag ska - vilket en del vänner och fiender säkert skulle hävda att jag inte gör ändå - om jag inte får min dagliga dos schlager.
Jag planerar till och med min semester efter melodifestivaler och eurovisionsschlagerfinalern, jag kan sjunga Ein bisschen Frieden baklänges i sömnen och ajg och min schlagerbögkompisar utbyter inspelningar med uråldriga rara festivalalster.
Vissa människor drömmer om att få höra orden "jag kommer alltid att älska dig! och för all del, det vore ju verkligen inte fel, men ajg nöjer mig mer än gärna med att frossa i uttryck som Royaume Uni sept points, Allemagne huit points, Ex. République Yougoslave de Macédoine diz points och Pays-Bas douze points.
Så ser man ut som en schlagerbög, skriver som en schlagerbög, klär sig som en schlagerbög, dansar som en schlagerbög och sjunger som en schlagerbög, ja, då är man väl ändå med största sannolikhet en schlagerbög - elleimage28r Björn Hellman.
Så låt oss göra det på AA-sättet: Mitt namn är Adam och jag är en schlagerbög"


Så börjar boken och jag måste säga det, den är kul. Som Bridget Jones fast ur ögonen på en svenskbög som är väldigt kåt hela tiden. Alltså, killen tänker inte på annat än sex och han har det ju med massa olika hela tiden. Finns inga begränsningar när det gäller Adam alltså.

måste skriva ner ett utdrag till
"Ibaldn känns tillvaron så föga uppmuntrande att möjligheten till skratt är att de enda som håller instinkten att svälja ett mindre apotek och sväva vidare till nästa värld på ett rosa moln av lyckorus och glömska, i schack.
Tillåt mig att som hastigast lägga alla kort på bordet. Igår hade vi mottagning för en 30-årsjubilar på jobbet. Det elaka ödet ville att det bjöds på vin redan från tresnåret vilket innebar att Sanna och jag redan var rejält berusade när det var dags för högsta hönset att hålla sitt tal för the woman of the hour (ja, eller snarare 30 år).
Mitt under talet fick jag syn på en gudomligt snygg kille. Egentligen var det tv-och-en-halv kille jag såg, men så kan det bli när spriten börjar gå på synförmågan. Om det finns en kemisk formel för sexighet var den han. Och om man nöjer sig med att följa formeln till två tredjedelar skulle man förresten få fram ren sprit.
Talet var så tråkigt att klockorna stannade men när det äntligen var kalrt vände jag mig mot Sanna och viskade i bruset från de närvarandes applåder
- Han där i den vita T-shirten är ju hur sexig som helst. Kanske inte vacker utan mer, sådär knulläcker.
Så sant som det var sagt, problemet var bara att applåderna dog ut strax innan "hur sexig som helst".

Det blev knäpptyst i rummet och alla bara stirrade på mig. Just då var goda råd dyrare än en lyxkryssning i Karibien. Febrilt försökte jag komma på något som kunde låta som mitt högst otillbörliga utlåtande, ungefär som "pee in my pants" blev "Pirates of Penzance" i Pretty Woman, men jag kom inte på något.
Tvånget att slå mig själv i huvudet med ett både tugnt och vasst föremål sköljde över mig som en 7-metersvåg, men så kom jag på att morgondagens oinbjudna men oundvikliga kopparslagare säkert skulle klara av det fär fortare än jag själv.
Jag garanterar att jag dött på fläcken om jag inte hade haft en hel fjäderboa i hatten. Men rent objektivt och ärligt talat; var det inte minst lika mycket de närvarandes fel som mitt egna? Om det hade applåderat bara aningen längre och mer hade hela denna genanta situation inte uppstått. Jag menar, hur snål kan man egentligen vara när det gäller att glädjas åt en kollegas långa och trogna tjänst?
Som tur var fanns det vin kvar"

coolt?

måste nog byta ut min msn.. inte så kul när man alltid får svara på frågan
"vad heter du på msn?" och är tvungen att svara ..
- "ehm.. lova att inte skratta... coolatessa"
ingen fattar,
"tesse? tessan?"
- "neej, tessA. kallades det några veckor i femman"
 "sa du tessA?!"
 - "suck, jaaaa"

får byta till min andra mejlis istället tessjansson.. palla bara att ta tag i det . suck


förresten, mimmi är söt

Ingolf in action

Innan tyckte jag inte aimage27lls om historia, förstod aldrig hur jag lyckades få ihop ett MVG under högstadiet och jag hade lite ont i magen och ångest över att vi skulle läsa Historia A nu i tvåan.
MEN det är kul! Det är intressant! Och jag har ju en helskön lärare som får mig att vilja lyssna.
Ingolf är bra men han är världen sämsta tecknare. Bilden ska förställa en kamel han gjorde på dagen lektion. Hmm!

Ivarjefall, pluggat mycket till historiaprovet jag ska ha på torsdag. Handlar om antiken och medeltiden. Känner att jag börjar greppa om det. Måste få in allt innan jag lägger huvudet på kudden ikväll för imorgon gäller non stop pluggning på Energiprovet. Har jättesvårt för det, har inte lyckats lyssna alls på lektionerna. Kanske för att jag har skitdåliga lärare som endast flummar runt men men ... Sen på torsdag gäller det nonstop pluggning till min TVÅ rättskunskapsprov på fredag. Måste göra det om Krediträtt nu på fredag oxå eftersom jag var sjuk i fredags. Håkan måste lugna ner sig oxå, vi kan inte ha prov exakt hela tiden. Det funkar inte, jag kollapsar!

Känner att mina blogginlägg verkligen suger nu förtiden. Ska försöka skriva om något meningsfullt och intressant snart men just nu snurrar mitt liv helt enkelt om skolan. Har inte tid för tankar på annat. Fast jag tvingar mig till att ta tid för att läsa ivarjefall, ska se till att skriva lite om böckerna jag läser ivarjefall. Tipsa lite ;)

FN-dagen imorgon

Höst

Jag tycker om hösten. Har aldrig riktigt fastnat för den men i år har jag blivit kär

image25
och jag har haft en bra dag och det är skönt att vara tillbaka i skolan å ta igen allt

tripp till staden

Efter allt för många instängda dagar i detta hus ska jag nu bege mig härifrån, in to the city för att träffa Emma Persson. Den flickan lämnar mig imorgon för tre underbara veckor i USA och ja, jag är väldigt avundsjuk!

Känner mig nästan helt frisk, lite ont i halsen bara och sen huvudvärk men det har jag ju alltid så det är inget att ta hänsyn till (:
Duschat idag, dagen till ära. Inte blivit för mkt av det nu när jag varit sjuk men jag har inte pallat. Bara suttit i gungstolen framför datorn och kollat massa serier ändå.

Funderar på att köpa hem lite meloner idag när jag ändå är i stan. Skulle vara mkt gott! Åt riktig melon igår, gott gott. Tog en sån spindelmelon som jag brukar kalla de och så tärnade jag upp hela och satt med en gaffel och åt samtidigt som jag kollade på High School Musical 2 och Alfie. Det var det jag gjorde igår, lördagkväll. Det var mys, ensam hemma. Kollade även Heroes såklart och lite One Three Hill.

Om jag varit frisk hade jag varit på fest hos Lisa men man kan nästan säga att jag var där eftersom mina favoriter Joanna och Sandra ringde non stop hela tiden för att berätta hur mkt de saknade mig, älskade mig och ville ha mig där (ja, de var långt ifrån nyktra).
Halv tre ringde Joanna eftersom 400bussen var så sen att hon missade bytet till 316 så hon fick sova hos mig. Spenatsoppa och mackor gjorde jag iordning till henne när hon kom med och sen låg vi och snackade till något runt fyra tror jag.

Nu ska jag ivarjefall gå till bussen strax. Jag måste gå på filmjakt förresten, folk bara lånar massa av mig och lämnar aldrig aldrig tillbaka!!

anders johansson

sitter här, klockan är ett på en fredagsnatt... kollat på hereos och gossip girl nu under kvällen. börjar fundera på att gå och lägga mig. lyssnar lite på kent och helt plötsligt vid introt på en låt så får jag ett sug. ett sug jag inte fått på länge. det var några få toner som bara sköt sig in i mitt hjärta. tonerna lät precis som introt på en av anders johanssons låtar.

får panik, måste måste måste lyssna på honom. nu nu, kan inte vänta en sekund till!

letar snabbt upp han och sätter på en låt, "she said". ett lugn jag inte kännt på länge lägger sig i hela min kropp.
befrielse

sitter nu här. dessa låtarna betyder nog mer för mig än några andra låtar. inte för att det är min stil på musik egentligen, inte alls. men .. det är nått. det var nått med hans röst som fångade mig där på gröna lund för så många år sedan. jag och mormor går runt där bland karusellerna och mormor upptäcker att några från fame factory skulle uppträda. vi bestämmer oss för att kolla och sen dess att han satt där på scenen på en stol och bara sjöng, sjöng ut "If It's All I Ever Do".
då fångades jag. ivrig var jag att få tag på autograf och självklart fick jag det. fick även en kram och jag minns än i dag hur han bad om ursäkt till mig när hans skäggutväxt rev mig lätt på kinden. han berättade för mig att han varit uppe sen kl 4 och att det varit mkt under dagen att han inte hunnit raka sig.

japp, den dagen och efter det var jag fast. magi var hans musik för mig och jag var överlycklig när jag fick tag i hans första album. grejen är väl med han att han liksom följt mig och jag har haft så många känslostormar till hans musik. liksom, jag hade det jätte tungt under högstadiet, jag var inte alls den person jag är idag och jag var inte i närheten så stark i mig själv som jag är idag. de var tre år som bestod av mkt kämpa, tårar, svek och skit.
men jag klarade mig... till hans musik. till två underbara album och som lugnt sagt blivit slitna med hälsan.

jag kom ihåg hur jag i skolan en gång började gråta när jag lyssnade på "Missing You Crazy".. bara för att den hade så stor betydelse för mig och för att låten blev så laddad med Anders Johansson röst.

nej, sitter här och njuter. vet inte hur många månader det var sen jag lyssnade på han. men en sak är ivarjefall säkert, jag kommer aldrig låta han lämna mitt liv.

hurt

Love is an excuse to get hurt and to hurt

"Do you like to hurt?"
"
I do. I do."
"Then hurt me!"

sjukling

var hos doktorn igår, tog lite olika tester bland annat för att kolla om det var halsfluss eller blindtarmen men det var ingen av det.
var där imorse igen och tog blodprov med lång nål. doktorn ringde sen vid halv två och sa att de ännu inte hittat vad det var men skulle ringa tillbaka när de fått reslutatet om min lever. 
ska tillbaka imorgon igen för ännu fler tester... suck
febern har ivarjefall börjat gå ner och jag har lyckats få i mig spenatsoppa idag (Y)
men min hand gör ont. farbror doktorn sa att jag fått blödningar i den. skulle in och röntga den för sprickor om det inte blev bättre snart.

saknar alla och vill bara bli frisk. nu ska jag kolla prison break

skit

fyfan vad dåligt jag mår. helt sjukt trodde det inte kunde vara så här. har lyckats ta mig ut sängen 2 ynka gånger idag, annars har jag  inte haft tillräckligt med krafft.
feberdrömmar hela natten, tar tempen kl 6 då jag inte orkade med det. hade över 39 graders feber. går in till mamma som säger åt mig att gå och ta panodil. går ner för trappan in i köket. allt är suddigt och helt plötsligt blir allt svart. vaknar upp i hallen av att mamma försöker få liv i mig. första tanken när man vaknar efter att man svimmat är alltid: " vart är jag? hur kom jag hit?" sen fylls man av panik, hela kroppen dunkar och man är helt mörbultad. det är läskigt att jag inte har en aning om hur jag kom från ett rum till ett annat. och min vänstra handled är helt förstörd. har bandage och kan inte använda den till nått. kul att jag inte kan spela volleyboll nu! måste på något sätt tagid emot mig med den när jag ramlade ihop.

har tagit 6 panodil och en brus idag. hjälper det? nej! jag har till och med högre feber just nu. vågar knappt sitta här, i rädsla för att svimma. mamma är på jobbet och jag längtar tills hon kommer hem.

min hals är helt förstörd. kan inte svälja. matintag idag: en advokado. inte lyckats få i mig mer.

imorgon blir det doktorn och det inte släppt. min rygg värker, den är för känslig för att kunna ligga i en säng i ett dygn.  måste bli frisk! annars har jag 5 prov nästa vecka. kommer aldrig klara det!!

sådär, skönt att få tycka synd om sig själv!

emma älskade persson, ledsen men du kan ju inte komma hit imorgon. får hoppas jag blir frisk till lördag så vi kan träffas innan du åker. det måste vi!!

ablööö

jag har feber... fan

lång oändlig håla

okeej, kul att jag har håla idag mellan 11.40 till 15.30. ensam med, fast jag har emma persson som sällskap för tillfället men snart överger även hon mig. Men jag ska utnyttja tiden bra, ska plugga historia om jag hittar en bok att låna!

varit hos kuratorn idag, det är bra! ser allt i ett så bra perspektiv och läxorna hon ger mig förändrar mitt liv till en mer lugn och stressfri tillvaro.  Nu ska jag inte dit på tre veckor, hoppas det går bra ändå!

foto idag, känner att jag måste verkligen låna kamera och komma igång nu!! fotona jag tog sist blev inte alls bra och jag blev inte tillräcklig nöjd med någon för att kunna använda de i mitt nya arbete. Apropå foto så hittade mamma min kamera häromdagen! WEEI, så nu har den legat på laddning sen i lördags och jag hoppas den laddat klart tills i morogn så jag kan börja fota digitalt igen !

på onsdag ska emma underbara persson sova hos mig. jag ska laga mat till henne och visa mina professionella talanger (Y)

Nej, jakten på historiaboken börjar nu!

mensvärk heter det ja

på rättskunskapen bombades jag av mensvärk.
höll på att både spy och svimma och det var länge sen den var så extrem! vinglar bort till skolsystern men ingen av de var där. kallsvettig och illamående begav jag mig till matsalen där jag hittade eddie och hans flickor. satte mig ner med maten framför mig men ville bara spy över det. som tur var hade amanda en panodil brus t men den fick mig nästan att må mera illa.

efter lunchen, då jag inte fick i mig något alls typ hittade jag skolsyster, fick tabletter coh begav mig till biblioteket för att vara informatör på utbildningsmässan. stod där illamående, yr, svettig och min rygg värke satan. men lyckades hålla humöret uppe någorlunda tills solweig kom fram til mig tio i tre och sa åt mig att gå hem eftersom jag inte såg ut att må så bra.

FY FAN FÖR MENSVÄRK säger jag bara. det är det absolut värsta jag vet!

ikväll blir det party party. ska på Zoo Tour med Jenny, Melody och konsttjejerna <3 och lite annat folk

huvudvärkhuvudvärk - en pulserande smärta

vaknade imorse och kände huvudvärken. hela mitt inre bara skrek: NEJ!
huvudvärken har blivit så mycket bättre på sistonde och jag trodde den skulle börja försvinna men nej, där trodde jag ju fel... :(

gick ner för att ta en hvuudvärkstablett och gick och la mig igen för att se åka till skolan när huvudvärken lagt sig. men huvudvärken ville inte ge sig av vilket resluterat i att jag sitter här hemma nu, ingen skola idag.

jag hatar att missa, jag hatar att komma efter. och jag ville ju ha kycklingwoken som vi får idag!! :(

ivarjefall, precis käkat frukost och kollar prison break. Ska nu sätta mig med matten och sen historian. Ska försöka få lite gjort och jag ska absolut inte sitta vid datorn. den har börjat tråka ut mig

Denna helgen blir:
Fredag: Utbildningsmässan 13 - 16 & Zoo Tour på kvällen
Lördag: Utbildningsmässan 12 - 14 & fest hos Anton med förfest hos Elsypälsy
Söndag: Sovmorgonen eller jobba? det är frågan det

nalle puh är en vis man

sitter och kollar igenom "Nalle Puhs Lilla Instruktionsbok"
snubben är smart (:

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det - när allt kommer omkring kunde han förmodlingen inte heller hjälpa att han hamnade under dig"

"När ditt hus er ut som ett omkullblåst träd är det hög tid att du skaffar ett nytt"

"När någon du tycker om sitt fastklämd i ett dörrhål och måste vänta på att bli tillräckligt smal för att komma ut, kan du läsa en Uppbygglig Bok som muntrar upp och tröstar honom"


Ja, då vet jag det. Skulle ni någon gång kära vänner, fastna i ett dörrhål ska jag läsa en Uppbygglig Bok för er (:

"Människor som inte tänker ordentligt har inga Hjärnor; snarare har det grått ludd som har flugit in i huvudet på dem av misstag"

och klassikern
"Man kan inte annat än respektera någon som kan stava till Tisdag, även om han inte stavar rätt"

Mimmi, tänkte på dig när jag läste denna <3 thihi^^
"Det är roligare att prata med någon som inte använder lång, svåra ord, utan hellre korta, lätta ord som "Vill du ha lite mat?"


mycket prov nu...

Palla att nu de sista två veckorna innan höstlovet har vi sex prov..
Matte
Natur
Historia
Svenska
Rättskunskap
x2

men jag ska klara det suveränt! jag ska börja idag på historian och imorgon ska jag sikta in mig på matten (:

Låg snoozade i en timme imorse ... lite längre än planerat. försöker att hålla mig till en halvtimme varje morgon men men, jag kom i tid till bussen. 12 minuter tog det  från att jag gått upp ur sängen tills gick jag ut ur huset till bussen.
heja mig själv!

När jag kommer hem idag ska jag först läsa lite på historian, sen sova (sjukt trött!) och sen planerar jag att steka lite lax med massa citronpeppar och sen sitta och mumsa i mig det till Hereoes (:

I can't take my eyes of you

Jag erkänner...

10 minuter försenad till volleybollträning

Okej, ni hade rätt men ni kunde väl ändå ha lite tro på mig?! känner att stödet inte riktigt finns där..

Och här har man ju nollkoll på läget. Var ju helt säker att "imorgon är det naturredovisning" men nähe, den är ju på TORSDAG! götti götti!

förresten, jag ska stå som informatör både på fredag och lördag på utbildningsmässan på bibblan. Vilket betyder TVÅ biobiljetter. great great great. vem vill gå på bio? (:
vill ju inte sitta där själv precis.. mitt i biosalongen.. aaaall by myyyseeeelf! gråter mig själv till sömns i nått hörn..
komigenkomigen, nu kan ju ert samvete inte hålla er borta från en biokväll med therese jansson ;)

och förresten, vilka är på att dra till/på Zoo Tour eller vad det heter på fredag? har fått ihop ett litet kompisgäng men ju fler desto roligare (:


fjollyboll träning next



Precis käkat. Köttbullar och fullkornsmakaroner (:
Jag kom fram till det härom dagen, jag lagar sjukt mkt mat. Lagar verkligen middagar flera dagar i veckan. Det är kul!

Min volleybollträning börjar om en kvart och jag ska faktiskt försöka trotsa alla odds och komma fem minuter innan träningen ens börjar! Hoppas jag klarar detta.. har faktiskt hitta mitt andra knäskydd nu med så ikväll kan jag satsa och slänga mig hejvilt på planen! bästa känslan

imorgon är det naturkunskapsredovisning. Måste ta ett snack med Philip för vi har inte förberett nått eftersom jag inte var på förra naturlektionen.

Historia läxa till imorgon med .. tror det inte var någonting mer faktiskt! Sköönt!

Ikväll är det house house house! <3


Ibland verkligen trivs jag i klassen men vissa stunder vantrivs jag något så fruktansvärt! Jävla balansgång alltid


mörbultad var ordet

jag sitter på bibblan...suttit på bisses kör sedan kvart över sex men smet iväg nu för att blogga lite snabbt här på bibblis.

de sjunger vackert men jag fick lite ont i rumpan.

ivarjefall,, snart slutar bisses kör och då ska vi hem till henne.. antadligen kommer vi köpa hem nått gott att synda eftersom vi varit så duktiga idag på idrotten. simmade 1 km och hämtade en docka från 3 meters djup eller nått. han var en tjockis!! simmade även med denna lilla vän 50 meter.. jag tror han och bisse blev tillsammans för hon började pussa på honom ... :/

vi diskuterade lesbiskitet (är det ett ord?) efter lunchen idag och då sa mimmi något mkt underhållande.
"Ja, men hångla gör man ju med alla nuförtiden!"

Diskutionen var allmänt annars bra

aja, jag och bisse kommer ligga och snarka som grisar inatt så jävla mörbultad som man blivit efter simningen. Vi lekte även datt väldigt länge i virvelströmmen.. SP06L <3 helt sjukt hur kul vi har tillsammans!!

söndag och här är jag

Jaha, statestiken går bankboomsplash rätt ner i marken som en pannkaka bara för att man inte uppdaterar non stop.. känner att ni sätter lite väl mycket press på mig!

Idag är det söndag, söndagar borde vara den dagen då man får tonvis med saker gjorde men sen när händer det?
ärligt, det är väl ingen som har tillräckligt med disiplin för sånt?

Denna helgen har varit skön. Varit hemma både kvällarna. Fredag själv och igår, lördag, fick jag sällskap av små damer vid namnen Mimmi, Emma, Baom och Joanna (: Vi kollade Svensson Svensson the moooovie.

Idag läste jag ut Harry Potter och fenixorden och kollade på Harry Potter och fången från Azkaban.
Känner att mitt liv kretsar allt för mycket omkring denna värld men vafan, trivs där jue ! Jag hatar att vara mugglare!

Ivarjefall, "hämtat upp mig" denna helgen och det har varit skönt att för en gång skull inte festa. Men på fredag, då ska jag och Bisse köra en variation i vårt festande och sticka på det där "Zoo Tour" eller vad det hette... Jenny ska nog oxå med, vi får försöka ragga med lte mer folk. Kul ska vi ha ivarjefall ! :D

Nu blir det nog lite Prison Break känner jag (=

imagine

låten som aldrig dör. texten som har det absolut bästa budskapet.
vakna världen, vad är det vi gör mot oss själva?

free music


Imagine there's no Heaven , It's easy if you try
No hell below us . Above us only sky
Imagine all the people, Living for today

Imagine there's no countries. It isn't hard to do
Nothing to kill or die for and no religion too
Imagine all the people, Living life in peace

You may say that I'm a dreamer but I'm not the only one
I hope someday you'll join us and the world will be as one

Imagine no possessions I wonder if you can
No need for greed or hunger. A brotherhood of man
Imagine all the people sharing all the world

You may say that I'm a dreamer but I'm not the only one
I hope someday you'll join us and the world will live as one

stay - be the one

godmorgon eller nått.. :P

Somnade vid halv fem och vaknade inte förrän en Johanna Larsson stod och plingade på min klocka kl sju.
Mycket skön sömn som bestod av, för en gång skull, lugna behagliga drömmar. Like that!

När hon sen gick till bussen efter en kvart ställde jag mig och stekte vegetariska vårrullar, gott gott gott!

Min mamma har fortfarande inte ringt, hallå? Hon skulle ringa mig när hon kom till jobbet (hon började kl TVÅ). Och eftersom hon jobbar på sjukhuset är mobilen avstängd så jag får ju inte tag på henne.

Nu börjar Idol. Måste bara hinna se lite mer på Gossip Girl innan!

bums till sängen nu

Jag kan inte hålla uppe ögonen, tröttheten har kontroll över mig.
Ska gå och lägga mig nu och jag bryr mig inte om när jag vaknar.


Jag har gjort en överenskommelse med mig själv - inget festande i helgen!

Jag ska ta det lugnt, jobba och försöka göra matte och svenska. Idag planerar jag att bara vara hemma, själv och försöka sova bort resten av dagen. Behöver det då jag varje morgon vaknar med känslan av att jag inte sovit en blund på en vecka. Orkar inte vara så här trött, orkar inte med min huvudvärk.  Jag vill kunna vakna med känslan av att vara utvilad!

Har spenderat eftermiddagen i soffan med Harry Potter. Finns inget bättre sätt att fördriva tiden med.
Men eftersom jag satt och kände att jag höll på att somna sittande så är det dags att förflytta sig till min älskade säng.
kvällen kommer nog bestå av, kommer jag fram till nu, Idol, Gossip Girl (precis laddat ner tredje avsnittet) och sen städning av mitt rum.Tycker om att städa till sent på kvällen/natten med musk på . Är ensam hemma hela kvällen oxå eftersom mamma jobbar och sen ska ut.

Imorgon blir det antadligen att lite folk kommer hit och kollar Svensson Svensson. Haha, får se hur det blir med det. Måste pratade med mammy först (som skulle ringt mig för TVÅ timmar sen)... hrmhrm!

en snabbis

hinner bara en liten snabbis ikväll..

Dagen har bestått av
Skola
Plugg/Snack på bibblan
Sallad på Ulles med mor
Bio med Joanna
Fika på Vattenporten
Hereos

och massa massa rättskunskapspluggandet. det sitter inte .. :/

Imorgon bitti ska jag och mimmi sitta på skolan och plugga. ska jag ta tidiga busen även ifall vi har sovmorgon. och imorogn är det även interntv vilket är lika med lycka!!

God Natt

tell me why

Det är helt sjukt hur snabbt en dag kan försvinna bara man sätter sig vid datorn. Timmarna bara försvinner och plötsligt inser man att klockan är halv nio och att hereos börjar om en halvtimme och att man är tvungen att hinna med allt plugg på denna ynka halvtimme.

Igår fick jag jättemkt gjort och idag ingenting. Och varför? Jo, för igår hade jag mycket som var tvunget att göras och jag hade inte mkt tid. Då gör jag det jag behöver. Men har jag istället flera timmar till förfogande får jag ingenting gjort! Jag funkar väl helt enkelt endast hur press. Jag måste ändra mig!

Jag och Frida hade ett rätt djupt samtal på bussen till stan idag.
Det handlade om hennes godisförbud. Vi började diskutera lite om hur och varför hon hade godisförbud.

Egentligen, varför förbjuda något som inte skadar en? Att väga ett kilo mer eller mindre spelar faktiskt inte så stor roll. Så länge du har godisätandet under kontroll är det inget skadligt. Att ha godisförbud för att folk inte ska snacka om ens extrakilon är egentligen oxå fel. Om de inte tycker om dig för den du är utan istället bryr sig om ditt extra kilo, är det då värt att lägga energi på dessa människor? Borde du låta de vara kvar i din värld eller borde du inte helt enkelt stänga ute de då de endast ger dig dålig energ?

Och tänk vad energi det tar ifrån en att hela tiden tänka på att INTE äta godis och att tränga bort sockersug. Borde man inte istället lägga energin på sig själv och bearbeta sin tankar om en själv? För när du kommer till det stadiumet då du accepterar dig för den du är med alla dina brister och fel, mår du inte så mycket bättre då?
Tänk, det är ju faktiskt just denna sekund just nu som spelar mest roll. Det är ju just nu du lever, borde du inte göra det bästa av det och njuta så mycket som möjligt?


Jaha, då var det en kvart kvar av min pluggtid. Go therese, fortsätt så här så kommer du inte ha godkänt i något ämne

godis är vägen till lyckade betyg

Okej, jag hann ju inte riktigt med allt på min lista men jag gjorde ivarjefall någonting och det är ju en bra börja!

Volleybollen var kulkul även ifall jag och Annie mest flummade. Försökte få alla att lära sig hogwarts-sången men ingen fattade och de hade inte riktigt den humorn. Annie är ivarjefall mitt lyckopiller och våra sånger när vi står och spelar gör en lycklig!

Nu har engelskan börjat på tre minuter sen, ska gå men jag ligger på plus sidan när det gäller Matts eftersom jag skänkte godis till honom nu på svenskan så han säger att min kurs är så gott som avklarad. Godis är bra som fjäskmedel!

I'll return

ibland är det helt enkelt för mkt

ron                 ron                    ron weeeasly

ron                 ron                    ron weeeasly



jaa, dagen idag har gå helt och hållet bestått av att jag nynnat på dessa meningar.

huvudvärken är värre än vad den varit på flera dagar och jag känner hur ett mycket tungt och mörkt pluggmoln hänger över mig och försöker ta ifrån mig all min glädje och energi.

Idag ska detta hinnas med innan tjugo över sju eftersom jag måste gå till volleybollen då

[x] Skriva till det sista på ledarskapsuppsatsen om Giraffspråk och mejla den till Sanna
[x] Skriva klart min naturkunskaps uppsats om Ekosystem
[  ] Göra klart häftena i Svenskan som ska vara klara till imorgon
[  ] Skriva upp 30 engelska glosor som jag ska plugga in till imorgon
[  ] Läsa igenom historian
[  ] Plugga på rättskunskapen eftersom det är prov på fredag. Ska inte börja plugga sista kvällen!
[x] Äta (känns tyvärr som sista priotering)

detta ska alltså vara klart inom en och en halvtimme. För sen är det volleyboll och House är ett måste då det är order från kuratorn att jag ska ha min egna tid varje dag och idag är den utsatt kl nio i min soffa framför tvn.

House <3 marry me?

tess



okeej, nu börjar träningen om sju minuter och jag har endast fått klart ledarskapen och naturen men det får va bra. Jag hann i varje fall koka lite nudlar .Oj, sex minuter. Har inte bytat om eller nått menmen, de får leva med att jag blir sen.

för vi är lite bättre än alla andra

Hahaha, nu har jag bisse och mimmi börjat med att köra den mycket roliga och bra gjorda sången som jag hade på mitt förra inlägg. Mimmi är Snape, Bisse är Dumbledore och jag är Ron Weasley.. Vi måste finna någon som vill vara Hermonie eftersom jag just fått uppgifter om att Persson kommer vara Harry Potter.
Någon frivillig?


Sen har lite saker gått skit nu. jag sparade min ledarskapsuppsats på min mobil eftersom det krånglade när jag försökte skicka det till mig själv på mailen. Men nu vill det inte funka alls eftersom man visst är tvungen installera ett program på datorn för att mobilen ska kunna kopplas in. Sanna kommer bli arg eftersom jag inte kommer få komma med några ursäkter. "Inta inte jagförsvar" Men jag har ju egentligen det med mig bara att jag inte kan få upp det så jag kan skriva upp det. Bajs!

Aja, nu har vi historia alldeles strax och vi har faktiskt ingen läxa till denna lektionen. Läxan är till imorogn. Alltså, jag får inte ens plats att skriva mer i min kalender eftersom det är helt upppackat med läxor. DÖDA OSS INTE! tack

Men TesBesEsMes är syret

XD kolla in den

Okej, jag vet att jag uppdaterar lite för mycket just nu. Men hallå, KOLLA IN DENNA!
Var tvungen att sno den från Joannas blogg: http://duncaalf.blogg.se/

detta är såååå TesBesEsMes! Vi kanske ska göra en ny med våra namn?

NI MÅSTE KOLLA IN DENNA ALLIHOPA, HUR KUL SOM HELST!



You are a liar

Jag har precis kommit hem (: Slutade tidigare på fotot idag igen så jag kunde ta fem över sex bussen hem (: GREAT!

Framkallade filmen som jag tagit nu under veckan... Hmm, hälften av fotona verkar var bra men resten ser ju att att ha blivit SKIT! men längtar till nästa vecka när jag ska få framkalla några foton, weei.

Spelade volleyboll i två timmar idag! Först en timme på idrotten men sen fick vi stanna kvar i hallen och spela vidare. Jag och Robert var det oslagbara teamet och efter det att Fidde och Albin lämnade oss forsatte vi kämpa sida vid sida på ena plan halvan samtidigt som vi mötte Lollo, Mangan och Michael. Vi krossade dem totalt och vårt samspel var toppklass! Efteråt var jag så slutkörd så jag knappt orkade stå upp!

Till en viss förvåning så satte sig Robert och Michael sig sen i soffan vid våra skåp och höll mig sällskap i en timme så jag slapp vara ensam fram till det att min fotolektion började... mycket mysigt och trevligt var det (:

Nu ska jag gå och göra denna kväll meningsfull och plugga, städa lite på rummet och laga mat !

Ordning på mitt liv nu tack!

image24


Heaven is a place nearby




Okej, ni får inte inte titta på detta!

Ta er fem minuter, lyssna på låten och känn kärlek mellan Ryan å Marissa!

Man börjar nästan böla, det finns ju en anledning varför alla älskar OC!

Lene Marlin