Hej mitt nya liv

Nu jäävlar!
Har fått enorm inspiration från min förebild Bridget Jones. Efter fem dagar i Luleå med Bridget Jones och musiken som mina bästa vänner har jag nu fått kraft och motiviation till att ta tag i allt! Nu jävlar är det fart på gamla Bettan!
Ni ska bara få höra vad jag planerar.. men nu kom mamma och hon och lojs har varit på ikea och msåte undersöka påsarna..


Tjaao, jag är tillbaka till vad jag gissar Ems stora förtjusning. Måste bara påpeka att en viss Baom pressar mig hårt att blogga även ifall jag är 150 mil hemifrån uppe i Lapplandet med massa träd och myggor. Men jag kan ta sånt, för jag klarar exakt allt! För mitt nya liv är så gott som startar!

Har fått sån sjuk inspiration och kraft från Bridget Jones så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men en sak är bannemej bestämt - nu ska min kropp bli snygg!
Från och med nu så är det slut med allt onödigt skit som endast ger mig ångest, fett och tommare plånbok (måste ta upp en katastrof med min plånbok senare)
- Minskat fett/onödigtskitintag
Helger - sure macbacon give me candy men jag tänker inte äta det på vardagarna. Funkade när jag var liten, funkar nu.
- Jessica Alba-kropp
Hård träning på CrossTrainern därhemma - svar ja. Har bara kommit med undanflykter till mig själv att det gör ont i knäna men ju mer jag tränar ju mer bygger jag upp muskler vilket kommer leda till att det inte gör ont sen!
Jag ska även fortsätta mer intensivt med min pilates och även göra hårt några gånger i veckan med den nya plattmage-dvd vi fick hem från iForm.
- Bli pedant!
Ordning och reda - pengar på fredag! nu jävlar ska det bli ordning på saker och ting. Rummet - när tova och lojs flyttar ut ska jag genast ta tag i min rum-renovering som varit på gång sen i höstas men som aldrig kommit gång. det blir tvångförflyttning av min mor till Ikea där vi ska köpa j'vla massa grejs till mitt nya hypersnygga rum (letat sönder mig själv efter min ikealapp men hittar den inte, fan)
Jag verkligen få ordning på allt, anteckna mkt eftersom jag har bättre koll på allt.
- Käre Dagbok
Ska bli en hejare på bloggning. Det ska bli här jag ska hämta all min energi och styrka och jag ska peppa sönder mig själv här till allt som jag behöver bli peppade till för tillfället.
- Kärlek till Therese
Åh nu jävlar ska det hända grejer. nu ska det bannemej bli ändring på mitt döende astråkiga öken till kärleksliv. Nu får det fan hända något - ska börja våga, chansa och satsa! Ska sluta tänka efter för mkt, sluta grubbla över allt möjligt och inte någonsin tänka: "om jag hade gjort så istället så kanske.." det som är gjort är gjort och blir aldrig ogjort hur mkt jag än tänker på det och grubblar!
Jag och en viss Persson sitter just nu på msn och diskuterar (eller jag kommer med förslag) att vi kan göra små visitkort med bra uppgifter om oss (alltså, mobil msn bdb namn) och så kan vi ge det till alla snygga killar på söndag och måndag i gbg. Mkt bra ide från mig tkr jag allt!
- Rich bitch
Ska börja lägga undan några hundra varje månad till överaskande resor, hultsfred och österrike -08. Ska nog öppna ett konto till detta, rese-kontot. Och så fort jag känner att jag har två hundra över en månad ska jag sätta in fyra hundra kr. Ska även lägga alla småpengar i min groda på rummet så att jag har lite pengar övers till typ vänners födelsedagar, konserter mm.

Nej, detta får räcka till att börja med. Men nu jävlar är det pepp i bruden! GRR - världen here I come


Småland

Imorgon kvart i elva blir jag hämtad av joanna för att vi ska bege oss till emmes stuga i småland för att befinna oss där i helgen.. Stugan har ingen ström och vi är 18 personer men det klarar vi gaaalant!

Så ha en bra midsommar i regnet för det ska jag ha! <3

ps
JAG HAR KÖPT NY MOBIL!! Sony Ericsson W850i för er som vill veta - VIT. älskar den och leker konstant med den men jag har ännu inte lyckats göra så att jag har någon täckning med den... står bara ingen nätåtkomst :/ men det ska jag fixa under bilresan upp till småland, då ska jag sitta och lusläsa min manuall serru

stranger

I Know, jag har varit borta härifrån väldigt väldigt länge men ni får helt enkelt tro mig när jag säger att jag inte haft tid! Sommarlov nu och det är mkt man vill få gjort.
Hittils har sommarlovet bestått mest av tylösand, jobb, fest, stan och bad.
Nu på fredag åker jag till Emmes stuga i Småland för att spendera tre dagar där med alla de gamla vännerna. Ingen ström och mitt ute i ingenstans .... men det klarade vi bra förra sommaren så ;) vilka minnen

sen nu på måndag beger jag mig till luleå för att hälsa på min kusiner. sen när jag kommer hem beger jag mig på söndagen till GÖTEBORG!! Pier  Pressure - Here I come

Jag håller fan på att längta sönder mig själv! Herreguuuud vad kul det kmr bli! De artister som jag kmr se blir Neverstore, Kid Down, Mando Diao, Billy Talent, Avril Lavigne och My Chemical Romance. Resten får jag helt enkelt missa eftersom banden spelar samtidigt på tre olika scener men det är ett skitbra schema för alla de jag vill se får jag se :) Göttans mos

Dagen idag har bestått av först att jag försov mig en halvtimme men jag lyckade ändå hinna med halv elva bussen. Satte mig och fikade med Bisse på Ulles med en skagenbaguett och lyssnade på allt från Hultsfred vilket har lett att det är absolut ingen som helst tvekan om att jag inte ska missa det nästa år! det eller roskilde blir det :D
Sen begav jag mig för att jobba på Busfabriken. Hahhaha, hade jätte kul för det var en kille och en tjej som kom och de var väl runt 19 års åldern. Men de hade inga barn med sig.. och de frågade: ska vi betala något eller? jag svarade nej, eftersom är man över 14 år behöver man inte betala något. Killen log stort och de gick för att ta av sig skorna för att gå in och leka. När killen tagit av sig skorna väntade han på tjejen och hoppas och log för att han var fylld med så mkt glädje över att han alldeles alldeles strax skulle få leka! Haha, sen sprang han omkring och lekte med allt möjligt därinne och var helt överlycklig! Han gick omkring med värsta feta smajlet hela tiden och jag och Jens knäckte oss så fort vi fick syn på dem. hahaha, väldigt kul var det och sen såg jag de i stan och då började jag ju skratta igen! hahaha

Efter jobbet begav jag mig till tylösand där joanna och frida låg. vi låg och snackade lite och jag badade mina ben. sen belv det spurt till bussen eftersom joanna trodde den gick tjugo över när den gick 8 minuter över. Jag fick stå och hålla bussen och chaffisen var inte allt för glad. men men, vad gör han inte för en viss therese jansson?

aja, efter stranden blev det en fet godispåse som fick följa med mig hem efter att jag först köpt en mellan pommes på donkan vilket var mkt gott och mkt längesen.

och nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra ikväll? hmm... sitta hemma? nääääe, låter inte lockande. några förslag?