If I only could, I'd be running up that hill

I fem timmar stod jag, Malin och Thordis utomhus för att försöka rädda världen lite grann. Men det var så fruktansvärt kallt! Jag och Malin var t o m tvungna att springa iväg och köpa både leggings, tröja och nya sockar för att ha någon chans att hålla värmen. Till slut gick vi till Coop Prix och frågade om vi kunde få stå hos dem och det fick vi, så in i värmen och där lyckades jag få ett sälj :) Börjar få till det nu men blir lite väl ivrig ibland så då går min mun i ett... men övning ger färdighet, right?

(en vecka kvar tills vi flyttar!)

bilenibackenbilenibacken

vi har haft fin familjemiddag ikväll, spaghetti med köttfärssås :))
nu ligger jag i sängen och kosar mig med Timbuktu och Muse.
Dags att sova lite, imorgon är det ledarskaputbildning på dagen och sen fulltösmedvetlös på Kick!

(förlåt för de tråkiga inläggen. sitter aldrig vid min egna dator sen ett tag tillbaba eftersom internet inte funkar på den vilket gör no pictures. jag tappar inspirationen utan bilder, tycker det blir tråkigare då. men lite levnadstecken får jag ju ge, speciellt då farmor säger att hon tittar in titt som tätt. man vill ju inte göra någon besviken med noll uppdatering)

saltmannen.se

Artist: Lasse Berghagen

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afghan

Övriga kommentarer:
Min bror satt och skrålade detta i bilen en gång när han var 10, och tyckte vi var korkade som inte hade hört “rätt”.

Ålder när felet upptäcktes: 10

Namn: Agnes


Finn Bikkjen

Bor man i Kristiansand kan man på måndagar gå på bingo på Charlie's. Så igår kväll satt jag med tre bingolappar framför mig och var nära på att både vinna öl, chips och champange. Men nära skjuter ingen hare!
Sen var det konsert med Casiokids, typ norges version av Slagsmålsklubben :)
Det var en kosligkväll med Miccan, Lina och Amy :)

Lördagen var förresten a w e s o m e ! Väldigt kul kväll med face2face-folk på Kick. Jag ska förresten joina det gänget, imorgon ska jag rädda barn :)

Fireflies

Sitter och kosar mig med Owl City och funderar på om det är försent för att starta igång en film?
Inhandlat apelsiner och massa päron idag - heja 10-kronors veckor på ICA!
Varit lite sur (läs svinförbannad) idag eftersom jag upptäckte på mina timlistor att jag har 13,5 timme under nov-dec som jag inte fått betalt för på Favoritten. Men mig går det inte att lura! Jag har fullkoll och dubbelkollar alltid allt. Så lura någon annan!

Ikväll var jag på personalmöte på Spot och jag gillar verkligen att jobba där. På söndag ska ansatte kosa oss ute på byen sen jag ska förmodligen även fredag och lördag kväll vandra runt lite och göra reklam för Spot, prata med folk och "men bara skicka ett melling så kan jag skriva upp dig och dina vänner på gästlistan".

Sov gott vänner!

Here we come!

Sing hallelujah!



Vi fick lägenheten. Happy girl, äntligen kan jag slappna av

Imorgon lämnar Andrea mig för tre veckor i USA :( Det gör mig ledsen i ögat


Vaske vaske

Jag har precis slängt in en tvätt och jag gjorde det med glädje. Och varför tvättade jag med all denna lycka då? JO för jag har köpt en fin tvättkorg! Hela livet blev helt plötsligt mycket bättre :)

Nu ska jag ner för att äta broccoli med lax. Har köpt en ny krydda som jag ska ha till min lax, den innehåller allt möjligt - dill, citron, vitlök mm. Tror det kan bli succé!


Nästa Grim?

Varit på lägenhetsvisning idag och damn, I want it!
Egentligen gick vi bara på visning i ren desperation eftersom vi måste ha ett nytt hem när Februari börjar. Det är svårt att få tag på lägenhet, fruktansvärt svårt, och denna Gunnar sa att vi gärna fick komma på visning. Sure, tänkte vi, vi ger det en chans. Bilderna såg inte alls lovande ut så jag gick dit med noll förhoppningar.
Men så fort jag steg innanför dörren kändes det så bra. Det luktade så fräscht och nyrenoverat, hela lägenheten var superfin (älskade väggarna, stod och smekte de... lite creepy-beteende). Så jag, Andrea, Malin och André gjorde vårt bästa för att charma hyresvärden och imorgon får vi besked om vi får den eller inte.

Kan det vara så att jag bor på Grim (500 m från centrum) inom några veckor?

Avatar

HALLELUJAH!
Precis varit och sett Avatar med Andrea och ohmygod vad bra den var. Riktig storfilm, så välgjord!
Gå och se den genast
Har fortfarande hjärtklappning, så galet spännande film


Desperate Housewives

Idag har jag kosat mig i soffan hela dagen framför Desperate Housewives och The Time Traveler's Wife, superfin film! Skulle faktiskt tagit mig en tur in till byen för att främst handla mat plus hämta mitt schema på Spot men eftersom jag har fel tid på både datorn och båda mobilerna så upptäckte jag den rätta tiden tre minuter innan jag skulle sitta på bussen. Så jag la mig ner i soffan igen och suckade lite för mig själv.

Har precis stått och hällt ut "mjölk" från fem olika paket. Det som kom ut var knappast mjölk! Men så går det när smarta svenskar åker hem över jul och lämnar kylskåpet med en massa gott. Vet inte hur mycket mögliga saker jag tagit ut ur det där kylskåpet sen jag kom tillbaka, ingenting från min hylla dock (eftersom jag inte äger något).

Nu kokar jag ivarjefall ris som jag ska äta med sweetchillisås, det lyxigaste jag kan få till med tanke på vad som finns i mitt skafferi. Blir faktiskt chokladmousse till efterrätt också!

Löften

Gott nytt år folkens!

Nyårslöften är
- no more bitterF
- svära mindre

plus klassikerna (träna mera, bli sundare, bla bla bla)

Sitter i min soffa all by myself och kollar på E!. Varit med Andrea konstant sen jag kom tillbaka till Norge i onsdags. Nu i kväll har vi varit på bio och sett Sherlock Holmes, så bra! Vi lyckades  trycka i oss en MEGAmeny innan filmen ens hann börja.