hallå hallå! det här är X22

aaah, jag har aldrig någonsin motivation till bloggen längre. När jag har en blogg vill jag ha något som är kul, spännande och varierande att läsa. Men det enda jag gör är små faktauppdateringar för att hålla släkten lugn borta i Sverige.. Så jag säger till er nu, nu släpper jag pressen helt, som jag har utan att jag gör något egentligen, och kör lite faktauppdateringar oftare och släpper hela bloggkänslan över denna lilla sida ni så fint fortfarande besöker regelbundet. Kanske jag kommer tillbaka till sjävla bloggandet igen, jag gillar det ju. Men nu ska jag skriva här mest för att folk ska veta vart jag är, vad jag jobbar med osv...


Vart jobbar jag nu?
Jo, på en fabrik som då heter Spis. Är på avdelningen för pålägg där jag blivit placerad vid slutet av ett band där förpackningar av kokt skinka, skinkestek, hamburgerrygg, hotellskinka mm ploppar ut. Jag ser till att det är rätt etiketter på, lägg upp 12 förpackningar, 6 kg, i en vit låda, placerar på en pall. När pallen är fylld med 24 lådor sänder jag ut den på lagret. Där har ni det mesta som ingår i mitt jobb. När jag var på arbetsintervjun och var där nere på avdelning och såg dessa människor stå där vid banden där skinkan rullade fram non stop trodde jag inte att jag skulle klara en dag. Men guess what? Jag trivs! Inte, det är okej! Utan, jag trivs! Jag tycker om att jobba där. Står och lyssnar på musik i min egna värld, har konstiga men roliga arbetskollegor, de är väldigt nöjda med mig vilket gör en väldigt glad med.. och bäst - joanna började där i tisdags med mig! Så imorgon firar jag två veckor och jag trodde aldrig att jag vid detta laget skulle vara helt förnöjd med tanken på att stanna där tills minst hösten.
Sen jobbar jag även helger på resturangen Makrellen där Krissan jobbat under hela Kristiansands-perioden. Så imorgon när jag slutar 15.00 på Spis efter 8 timmars jobb löper jag genast vidare till Makrellen för att jobba där tills någon gång på natten antar jag. Blir även jobb där imorgon! Båda jobben är mycket bra och jag blir bara glad av att vara på jobb nuförtiden. Vilket är kjempegreit! :)))

Annars lever jag för tillfället på Allevo-produkter. Sopporna är inga höjdare men det funkar. Däremot är shakerna och smoothie bara bra så jag kämpar på. Är dock väldigt hungrig hela tiden och tänker bara på mat. Så jag äter något vanligt en gång om dagen ivarjefall så jag inte tappar motiviationen helt! Kan ju ge er en update med resultat senare om någon är intresserad.


Världen bästa Sara fyllde 20 år i tisdags förresten och det tycker jag är kalaaaas! <3

Long time no see

Okej, nu har jag fått många klagomål från alla möjliga håll. Har väl inget annat val än att börja producera lite blogginlägg.

Status i mitt liv:
Jo, precis kommit hem från en mycket mycket bra Veronica Maggio konsert som hölls på Havanna här i Kristiansand. Krissan hade fått gratisbiljetter på jobbet så aftonen kostade mig inte en krona då jag höll mig borta från den dyra norska ölen. Lika bra det då jag jobbar dubbelpass imorgon.
Jobbar nuförtiden mycket för Adecco, hoppar runt på olika kantiner och har lyckats göra ett riktigt bra intryck vilket gjort att jag är lite av en favorit på Adecco, högst upp på ringlistan har jag hamnat. Alltid kul när man lyckas på jobbet! På måndag är det två arbetsintervjuer som gäller, en för barnehageassisten och en för ett heltidsarbete på en pålägg-fabrik. Får se vart vindarna för mig och vart jag hamnar.
Jobbade hela helgen på Spot vilket betydde noll firing av Valborg men mycket plus i kassan.

Imorgon åker Andrea upp för ett modelluppdrag i Oslo och för att sedan spendera helgen hon sin käreste Jens. Joanna min underbara fina vän flyttar till mig antingen på lördag eller måndag vilket jag diggar väldigt hårt! Så sjuukt kul att hon flyttar hit till mig! Can't wait :))

Malin och André flyttade för en vecka sedan ut ur lägenheten för att roadtripa i USA, man är ju inte lite avundsjuk! Glad för deras skull men saknar de :(

Okej, måste i sängen nu. Kan inte babbla på mer nu, har en lång dag framför mig imorgon. Först jobb i en kantine i Dvergsnes och sen efter det serverings jobb på Sör Arena där det är kamp.

Bilder och inlägg kommer komma regelbundet från och med nu - promise!