FÖR DET ÄR VALBORG

Valborg '07
Jag, Jomps och Biss lyckades gå vilse i Tylösands skogar.
Jag, Jomps och Biss lyckades gå vilse på Tylösands golfbana
Jag, Jomps och Biss lyckades efter mkt lång tid hitta Måns hus.
Gamla goa tider när man drack Reben, lite nostalgi när jag kollade igenom de gamla bilderna



1. Vi kämpar oss igenom snårskogen och hamnar i någon trädgård
2. Fluff, röda kinder = berusad Elisabeth
2. Den eviga kampen om vems musik som ska spelas
4. Första gången jag träffade Carro och Jompen var hungrig



Valborg '08

Jag chillar grillen på Sannes trappa med en öl redo i handen..
Godast maten åt vi hos Robert först och efter att jag stajlat med mina skills när det gäller masken (något som ledde till att jag slog ansiktet rätt ner i gräset och fick näsblod) smet jag till min vän Jomps. Vi sprang omkring i Sannes trädgård och sen vilade jag som sagt lite på trappan.


Undrar hur Valborg '09 blir?
Planerat är att sitta och grilla i Stationsparken med lite alkohol med folk och sen vidare till Halmstads dansgolv

HBK? DIF?

På något sätt hamnade jag idag på Örjans Vall med Mick, Anna och Nicolle. Det var HBK och Djurgården som jagade boll och försökte få in den i mål. Inget vackert spel må jag säga, tröttnade väldigt snabbt. Fast vad hade jag att förvänta mig att allsvenskans bottenlag?
Men jag vet hur man underhåller så jag stod och berättade för Mick hur dåliga alla spelarna var och så lärde jag ut AIK-sånger som jag stod och nynnade för mig själv mitt bland alla (?) HBK-are. Allt kändes så mycket bättre när jag hörde mina fina AIK-ramsor. Det är inte lång tid kvar förrän jag befinner mig på Sveriges vackraste plats förresten - Norra Stå 21 maj<3 smarrigt!


ALONE


Jag vill kunna dansa så här, jag vet inte hur ofta jag sitter och ångrar att jag slutade med dansen. Ett av mina sämsta beslut någonsin. Och sen här videon får mig att vilja ha s e x

CYKLISTER?

Vissa dagar kör jag väldigt dåligt
Idag var en sån dag. Mitt hjärta skenar, det är cyklister och bilar överallt och bilen samarbetar på minsta möjliga sätt.
Men cyklister och passagerare överlevde och jag lyckades må bilen ut till MAX på flygstaden. Den maten sitter ju aldrig fel!

Blev så mätt att jag orkade inte ens halva min hamburgare men vad hindrade det mig från att köra ut till Möllegård med Fini och BIlly för lite italiensk glass? Oerhört gott det med!

Nu sitter jag här hemma, kolla på klockan och funderar för mig själv om det är ok att gå och lägga sig och sova nu och vakna upp imorgon? Hade inte suttit fel. Men nej Therese, du ska plugga Naturkunskap och Psykosocialt Arbete.

FLÅS

Försov mig imorse vilket innebar att jag missade min enda lektion. Mamma beordrade mig att göra nytta vilket ledde till att jag dammsugade/dammsög (vilket skriver man?) huset, skurade och diskade. Jag blev helt plötsligt väldigt inne i hussysslorna och började helt oväntat baka SCONES! Jag blev väldigt positivt överraskad, sånt händer inte ofta på i vårat hus. (Bara det faktum att mjölet faktiskt hade gått ut 4/4 2009 bevisar ju väldigt starkt bristen av bakning här på hantverksgatan 17).

Läste även NK och sen brummade jag in till staden för att gå på spinning med Alex. Alex första pass och när uppvärmningen var över och vi fick frågan "om vi var varma än" hörde man ett högt stön från Alex som var redo att gå därifrån av utmattning. Efter ytterliggade några minuter fick Alex en direkt fråga från instruktören som var orolig om lille Alex kunde andas. Hon flåsar fram ett nej och förblev sen sittande på cykeln i lugn takt resten av passet (Y)

Sen satt vi två timmar längst nissan och pratade om allt möjligt, bl a en framtida resa till Thailand :))
Jag vill resa överallt!

NIAGRAFALLET


Ja... man får väl som man förtjänar?
Gårdagen spenderades i Folkets Hus här i Oskarström där Jaffa hade 19årsfest med rocktema och jag hade mycket trevligt.

Under dagen har minnet fyllts på och det finns mkt att småle åt så här efteråt. Kommer ihåg när jag satt ute på gatan och ringde till Tovas kompis Billy från Täby och sjöng in AIK-sånger på hans telefonssvarare (han är djurgårdare). Jag slängde av mig mina snyggskor och buggade loss med Emil i en evighet, we had the right moves
En kryssning med Tova och Kajliden bokades. Ja, sen försvann ju vissa vänner iväg på väldigt oväntade håll.

Helt plötsligt befann jag mig hemma, har ingen aning om varför jag gick från festen eller någonting (kanske mitt undermedvetna meddelade mig att jag var alldeles för berusad?). Hem kom jag ivarjefall och jag var så där smidig som man är när man är onykter så jag lyckades väcka min mamma som kom ut från sovrummet och mitt skådespeleri att "jag är inte alls full" genomskådades fort. Hon har berättat att jag stod och pekade på grannens hus samtidigt som jag hade viskat fram hemlighetsfullt "mamma, jag tror vår granne var på festen :O".

Fredagen var också trevlig. Alex, Emma Lindholm och Mimmi käkade pizza hemma hos mig först och sen gjorde vi vårt bästa med att få ner alkohol i våra kroppar men alla var så fruktansvärt mätta att vi hade stora problem men vi fortsatte våran kamp i en park inne stan där det gick lite bättre. Inne på Moon dansade vi bort våra pizzor.
Något som måste nämnas är när vi skulle på toa. Vi blev tvungna att ta den minsta toaletten utan ljuse men vi fyra pressade in oss. Mimmi sitter och kissar frifullt när min näsa helt plötsligt och oväntat förvandlas till Niagrafallet. Blod över hela händerna och ansiktet och det tog nog en 20 min innan det slutade. Så där stod vi, packade som sillar, i mörkret som endast lystes upp av Emmas mobil. Alex var förskräckt och frågade konstant om det gjorde ont och om det blödde mkt, Emma svettades och Mimmi var Mimmi.

Nu ska jag gå och köpa ostbågar. Blev sugen på det nu när jag och mamma var på bio (här i oskarström ska ni veta).
Vi såg Benjamin Button. Den var lång....

RETURN

Det blir ingen Lloret de Mar. Flertal anledningar, mest pengar. Vi är ett gäng fattiga vänner helt enkelt, när ska jag få skrapa den där trisslotten som ska förändra mitt liv? Bara undrar!
Men jag hade lite sparade pengar till denna resa, som endast kommer äga rum i min fantasi, vilket betyder att jag ligger helt ok på pengafronten nu. Detta innebär att  jag planerar att köpa ett TK-kort imorgon för att få mitt skvalpande fläsk att bli lite mer fast och minska en aning i procent.
Dem få kalorier som kommer lyckas avlägsnas från min bleka kropp imorgon kommer dock ersättas av nya i form av pizza samt alkohol på kvällen. Förhoppningsvis dansar jag bort några pizzatuggor på moon!

THE BOAT THAT ROCKED

Joanna "Kalven" Duncalf bjöd sin finaste vän (det vill säga mig) på bio ikväll.

Det blev "The Boat That Rocker" och vi hade i princip hela salongen för oss själva. Det var dock ett par förvirrad själar som oxå hade hittat dit och eftersom jag och Joanna satt där uppe hade de ingen aning om våran existens förrän jag började roa mig med att gunga i min stol som gnisslade ngt så fruktansvärt eftersom tänkte att ljudet skulle få dem där nere att tro att vi hade sex där uppe. Efter några korta sekunder hörde vi ett skrämt "är det någon däär?" och vi sabbade allt med ett par vackra hysteriska skratt.

MEN FILMEN VAR BRAA! sex, drugs and rock&roll
Den handlade om en piratbåt på 60-talet där de sände radio och spelade alldeles för syndig musik, fy skäms säger regeringen.
Fick många fina idéer till mitt och mimmis radioprogram, så se upp! Fredagens program kommer rocka fett people, 11.00-12.00 på oktan 88,6

T I T I




Min fröken verkar ha glömt hur jävla bra hon är. Vill bara påminna dig om att du är tusen gånger bättre än vad du tror<3
Hoppas bilderna kanske hjälper dig att hitta ditt leende igen, älskar dig


POP!


Jag är sugen på ngt sånt här

DET ÄR KÄRLEK


jag och käre mor på derbyt igår

Hemma igen från sthlm och jag körde de första 35 milen hem idag.
Mamma satt och läste högt för mig från naturkunskapen i 3 timmar, man tackar!
Ska se till att fixa människokroppen på onsdag!
Jag blev en aning rädd när mamma läste högt idag att "skelettet är levande"
Direkt ser jag ju greven från "mysteriet på greveholm" och jag kikar nu förtiden två gånger extra över axeln, vem vet vart närmsta skelett vandrar omkring? Jag som trodde greven var fejkad :O

AIK AIK AIK AIK

#1


Underbara, vackra AIK. Detta är kärlek mellan publik och lag. För det finns ingenting som AIK-kärlek! Denna är så bra gjord och så himla direkt. Älska älska älska
Önska man fick se AIK-reklamen hemma i Halmstad oxå ;)
Var på derbymatch idag, underbart! Vinst med 3-2 mot Brommapojkarna.

ALDRIG

Jag kommer aldrig sluta tro, ingen kan ta ifrån mig mitt hopp. För jag vet att du kommer bli frisk, jag vet att du klarar detta. För du är en sån som klarar sånt här, du skulle aldrig ge upp. Som du sa idag; jag är stålmannen, jag klarar allt!
Du är ingen gammal ragglig gubbe och har aldrig varit. Detta är så orätt. Du skulle aldrig tillåta någon göra något emot din vilja så varför låta cancers ta dig ifrån mig?
Jag har slutat lyssna på allt negativt, för i min värld kommer du finnas där om fem år och beröras på det där sättet bara du kan när du är så stolt, för jag vill ha dig vid min sida när jag visar upp mina barnbarn. Jag vill ha dig längst fram i kyrkan när jag väl funnit mannen i mitt liv. Jag vill ha dig där och jag kommer aldrig sluta tro på dig.
Stanna hos mig

TAKE ACTION!

"Människor som kämpat mot orättvisor har i sin samtid ofta betraktats som samhällets fiender, idag långt senare, är det de kämpade för ofta självklart."

JAG SKA SLÅSS I DINA KVARTER

Jompiskompis är back home från Norge. Vi körde ut till Östra Stranden för glass och kyckligbaguett ätning och diskuterade hösten. Framtiden ser väldigt ljus ut nu och jag känner helt plötsligt att jag bara vill springa in i sommaren och få uppleva min frihet IDAG. Få njuta av några underbara sommarmånader och sen dra iväg:) Livsglädje fyller min kropp och allt prat om bal samt student får mig nästan att gråta av glädje. Jag vill så mycket för tillfället!
Detta ska bli ett sånt bra år att jag alltid kommer kunna se tillbaka på det med ett stort leende på läpparna

tre år sedan, tiden bara går och går och går

GRÖTVIK

Plugga? Vad är det?
Jag lyckades ännu en gång smita ifrån mina pluggplaner och körde istället in till stan för att träffa Alex. Mkt roligare!
Vi brummade ut till flygstaden där vi inhandlade chips, dip och cola samt en vända i Max drive-in, alltid gott.
Sen placerade vi oss i grötvik och tryckte i oss allt... det blev alldeles för mycket och jag mår fortfarande illa. Vill bara in på toan och spy upp det! Efter att vi suttit där ett tag och det hunnit bli mörkt så blev vi iväg körda av fladdermöss, Alex grät nästan så rädd var hon


VARJE LITET STEG


Sista dagen på mitt sista lov... sorgligt men sant!
Vill egentligen spenderade den i någon park med fina vänner eller kanske med en pizza på Ida's som igår?
Men nej, istället sitter jag här med nk-böckerna. Har egentligen två nk-prov denna vecka men jag lyckades glömma naturkunskaps B böckerna hemma så det blir att jag fokuserar på mitt kvarblivna naturkunskap A prov ist. Måste äntligen radera bort det där IG:et!

Ska sätta på lite Lasse Lindh-musik, hämta lite pärondryck och sen försöka plugga med ett leende på läpparna

ETT DJURISKT HÅRISKT BRÖST

Nu är snart lovet slut :( Men det har varit ett mycket bra lov! Mycket har stått på schemat och två dagar har även spenderats på bus. Precis suttit och lagt in massvis med bilder på facebook från veckan, facebook är ju dagens drog.

I FREDAGS hängde ivarjefall jag, Mes och Persson hemma hos Alex där vi skulle grilla. Halvt misslyckat egentligen, om man tänker på maten. MImmi fick i uppgift att köpa sallad (alltså, grönsaker), majskolvar och kött. Hon handlar typ 10 kilo kött och potatissallad. Så vi har 2 kilo potatissallad eftersom jag oxå inhandlat det (min uppgift)
Efter att vi hällt i oss våran alkohol var det att ta sig in till stan för att bege sig in på Moon. Men utanför märker lilla jag att "oops, mitt leg är kvar hos alex". Vi börjar ragga taxibil men alla går på 350-400 spänn för en trip till söndrum och tillbaka. Tillslut lyckas Alex ragga upp en för 200:- och efter en 15 minuter lång trip var vi tillbaka utanför Moon. Kön var lång men vi lyckas komma in 1 minut innan vårat vip gick ut :))
Alla verkade vara på Moon så vi var mest i schlager där man ivarjefall fick plats. Kvällen var mycket lyckad förutom det faktum att jag upptäckte att jag hade Mickes blod ÖVERALLT när jag kom hem på natten



PÅ LÖRDAGEN jobbade jag från 11.00 till 19.00, jag mådde ju inte för bra... men pengar är jag i behov av! Efter jobbet blev det snabbt hem, raggardusch i köket, snabbsminkning för att efter en kvart hemma få skjuts in till bus igen där Sara och Martina väntade på mig. Iväg på förfest hos Padde som fyllde 23 och vi spenderade den mesta tiden i köket där vi hade en egen liten fest. :))

Taxi in till stan och inne på Tre Hjärtan hittade jag mina älsklingar<3 Vi lyckades få till en charmig bild :)
Apropå charmiga bilder - jag träffade även baom, falk och kajsa och de var väldigt charmigt söta när min kamera kom fram. Check it out på fäjsan!



Jag sprang glatt omkring i mina nya snyggskor ute på stan men var duktig och tog 01.25 bussen hem. Sjöng "Älskade Ängel" ända från Halmstad till Oskarström med Joanni vilket resluterade i att Tobbe blev väldigt trött på mig, men vad bryr jag mig väl om det? Det hindrade mig inte från att följa med honom hem eftersom min käre mor och Ubbe befann sig där på fest och jag satte mig glatt i Helens kök för att äta upp alla rester! Ubbe sa åt mig att köra upp ostbågar i näsan eftersom de gör det i "Se upp för dårarna" som vi såg häromkvällen. Och vem är jag att neka Ubbes högsta önskningar? Jag fick även med mig Birgitta på mina konster.

GODIS PÅ LANDET



Ett påsklov ska fyllas med äventyr så jag och min fina vän Josefine bestämde oss för att tisdagen skulle vara vår dag.Josefine fick äran att bestämma aktivitet och det blev då att köra ut i mitt av ingenstans för att besöka
"Godis på landet"
Namnet var mycket passande, någonstans utanför Snapparp och Eldsberga, mitt bland åkrar och trädn, fann vi detta godisland och godis inhandlade vi. Mitt gick på 84:- och tackvare mamma och Ubbe var allt slut dagen efter. Tack!

 

Efter en godisfika med påskmust bestämde vi oss för att köra vidare. I början körde vi mest omkring bland åkrar för att utforska världen men beslutade oss sen för att lämna Halland och placera oss i Skånelandet, närmare bestämt Båstad. Eftersom denna staden är medvetslös när den inte är fylld av turister så vi hittade ingenstans att käka. Men då ställer alltid ICA upp, så det blev kyckling och potatissallad - succé! Vi placerade oss vid havet och hade det mycket mysigt.



Efter båstad åkte vi hem till vår stad Halmstad, hyrde Honey på Videomix och våldgästade sen Johanna Kegg.


Mycket lyckad dag med bästaste Yo'So'Fine

FÖR STAN ÄR FULL AV TANTER OCH TRAGIK

J a g  ä r  s å  t r ö t t ! !

Åkte hemifrån vid 09.30 och 22.15 var man åter hemma.
Dagen har spenderat i storstaden Göteborg med Mes, Persson och Alex.
Vi brummade upp och lyckades snabbt hitta ett billigt parkeringshus, ibland lyckas man!

Sen har vi gått gått gått gått gått gått överallt. Efter några timmar började jag känna symptomer för att få en panikattack då jag inte lyckades finna någon balklänning som passade mig, tiden började rinna ut och vi hittade inte de jävla balaffärerna.
Men det gick väl till slut, efter att ha frågat runt lite samt när en kvinna gick fram självmant och frågade om vi behövde hjälp så hittade vi till Tonys Högtidskläder och ja - jag har äntligen hittat min klänning. Jag ringde upp mamma direkt när vi kom ut ur butiken och grät ut min lättnad. 2300 gick den på och jag tycker om den :)
För mer info - spana in mig på Röda Mattan 31 maj

När vi kom hem från Göteborg blev det först fika på vattenporten för att se byta fik till andra sidan gatan, närmare bestämt Morfars. Vi satt bara och skrattade åt paljettmössar, läskeblask och andra töntiga internskämt men vad gör det, ett skratt förlänger livet.


LYCKOKÄNSLA


ÅH, idag red jag Heike för första gången!
För ca två år sedan började jag och Monika med inridningen av henne men när det var dags att sätta sig på henne första gången gick allt fel och det slutade med att jag kraschlandade rätt in i trästaketet i en väldans fart. Jag har även en gång blivit översprungen av denna vackra dam så vi har inte den mest osmärtfyllda historien bakom oss.
Men nu vad det dags och efter att Monika gjort ordning tjejan i stallet blev det iväg till vårt ridhus, och det var underbart! Allt gick jättebra och Heike har blivit så duktig. Visst, fortfarande mycket unghäst i henne men det är ju helt förståeligt. Även ifall jag bara ridit två gånger på de senaste fyra åren gick det jättebra och jag kommer nog åka oftare nu till pappa för att få småbörja lite med ridningen igen. Saknar det så mycket och det funkar ju så länge Monika borstar och liknande, annars dör jag av allergi.

Imorgon bär det ivarjefall av till Göteborg med tjejerna för att bl a inhandla den förbannade balklänningen till mig. Dags nu kanske? ...
förresten så vann AIK över HBK idag, mycket mycket bra säsongsstart<3

KOMPIS

En livsnjutare vid namn Will


STORA NÄSBORRAR OCH LITE LERA

Jag och Heike idag i det vackra vårvädret



ETT SKÄMT ELLER?

Kolla in HÄR
Man tror ju att det är ett skämt.
NRJ Break Up Call kallas det, och här gör Frida slut med Jesper i RADIO. Han får inte veta det att det är live i radio heller förrän de gjort slut och han gråter och ber om att hon ska ta tillbaka honom, även ifall det är HON som varit otrogen.
Så jävla förnedrande, och lågt får man sjunka liksom? Lyssna på det och jag svär att ni blir lika arga och förbannade som jag.
slyna

LIVET HAR SINA GODA STUNDER

Inlämningsdatumet för mitt projektarbete är idag... och jag är inte i närheten av att vara klar!
Men jag hade inte varit mig själv om jag inte satt här nu och stressade för att få klart det.

Men idag lyxade jag till det. Efter min och Mimmis radiosändning (ni har väl inte missat att vi sänder på oktan 88,6 varje fredag mellan 11 & 12?!!) så satte jag mig med Alex och Keso på Idas uteservering och beställde in varsin fetepizza. Jag har varit så där fruktansvärt sugen på pizza i tre veckor och kände att nu var det dags! och hee-rre-guud vad gott det var!!! Vi satt där och stekte i solen med varsin stor cola och jaa,,, det var underbart!! Jag älskar solen och jag längtar tills jag åker iväg till USA som au pair och får LEVA i ett sånt här soligt och vackert klimat varje dag :)))

NU däremot är jag mest bara mätt men har förflyttat mig til Stadsbiblioteket och ska göra mitt bästa för att få klart det förbannade arbetet. Ikväll planerar jag att sova... min ork är SLUT, finito!


STUDIO 54

I måndags var det studentfest och jag känner väl att jag först idag har lyckats nyktra till ordentligt.

Jag och Mimmi körde en favorit i repris och spenderade en hel eftermiddag på hennes toalett tillsammans med en våffeltång. (remember rumpnisse?) När vi kände oss partyklara begav vi oss bort till födelsedagsbarnet Jessica. Vi skulle bara stanna en timme eftersom vi skulle vidare till Rob så vi satsade hårt på denna timmen och dansade till sköna discobeat konstant.

Höga på lyckorus bussade vi vidare till Söndrum där ölspelet var vår sanna vän. Ganska snabbt var världen en otroligt rolig plats och mina fylleskratt avlöste varandra flitigt. Självdisciplinen fanns där ändå, och jag körde ganska snart varannan Fanta så att jag skulle komma levande till Moon.
Jag och herr Mes tog 26 otroligt vackra bilder på oss själva, det är dock bara ett fåtal som är tillåtna att publiceras.


Kvällen fortsatte med enormt många skratt och jag älskade livet även ifall vi blev utelåsta och Alex skvätte jägermeister över hela toaletten samt hallen med ett halvfullt shotglas. Apropå Alex var hon väl inte den gladaste personen ett tag utan visade vackert upp sin aggressiva sida mot Micke... hennes onyktra vänner skrattade snällt åt henne!


Vi tog oss in till stan ivarjefall, även ifall vi idag upptäckt att ingen kommer ihåg taxiresan. Weird!
Jag hade lyckats slarva bort min studentbiljett hemma hos Rob men blev insläppt av vakterna som var väldigt snälla mot en förvirrad, sur tjej vid namn Therese Jansson. Denna studentfest på Moon var enormt mkt bättre än Crazy Christmas - MAN FICK JU PLATS PÅ DANSGOLVET! yäääääh

Klockan två tryckte jag, Mimmi, Rob och Bisse oss in i en taxi och återvände hem till Rob.
Jag kände mig döende från första till sista stunden dagen efter