I want my bacon!


Förra veckan tog jag och Krissan en trip till Danmark. På båten fanns det biiillig bacon så vi köpte varsitt kilo och herregud så god denna baconen är!! Har aldrig haft en sån underbar smakupplevelse. Just nu har jag denna underbara smakupplevelse ca tre gånger per dag, det är det enda jag gör nu när jag är arbetsledig - äter bacon.
Bacon bacon bacon... det kommer inte bli någon beach2010 för Therese Jansson!

when you try your best but you don't succeed

Idag blev min sista dag på jobb, jag är numera arbetslös. Det suger rätt mycket men jag får bara fokusera på det positiva, jag har aldrig haft problem med att få jobb i denna staden och det är alltid spännande att börja på ett nytt ställe. Nu ska jag se till att jag får en riktigt bra vecka med kvalitetid med fina människor så att jag kommer upp på fötterna igen efter en tung period! just get back up when it knocks you down

When you feel so tired but you can't sleep

Just nu funkar inte saker och ting så bra. Jag har tappat glädjen och känner mig så enormt nere. Förra torsdagen bara vände allt från solsken till ösregn och efter det har bara den ena saken efter den andra hänt. Jag funderar hela tiden på hur jag ska lösa saker och ting men det är alltid så svårt att veta vad det rätta beslutet är... Känner mig mest bara enormt utmattad nu och vill låsa in mig på mitt rum i en vecka.
Jag vet att jag kommer komma upp på fötterna igen, det gör man alltid, men just nu känns allt ändå så fruktansvärt jobbigt.
Malin och Lina har verkligen visat enorm vänskap under denna perioden och jag är så tacksam!

Nu blir det till att duscha och samla sig efter ännu en dålig och jobbig arbetsdag för att bege sig till Spot där det väntar ännu mera jobb.

vad skera bagera?

Haft tre dagar på jobb nu när jag bara fått ett salg vilket innebär tidigt iväg på jobb för att komma hem sent, utsliten efter 12-13 timmars arbetsdag, laga mat och sen sova för att orka morgondagen. Så då är det rätt självklart att sådant som bloggen kommer lite åt sidan.
Men jag har även haft kanondagar, torsdagskvällen på Harveys var en tio-poängare och lördagen var guld tillsammans med Malin, vi flög hem på en kvast efter att Malin rullat runt en stund på Markens :)
Delar mitt liv med sådana fantastiska människor här borta, önskar att alla ni där hemma också kände dessa personerna. Saknar Michan väldigt mycket dock, men nu är hon i USA och jag är så glad för hennes skull!!


my heart will go on and on



Jag njuter av att vara tillbaka i K-town även ifall jag var tvungen att stanna hemma från jobb idag eftersom jag fortfarande inte är frisk men jag tror faktiskt idag är en av mina sista sjukdagar, I can feel it! Imorgon firar jag fyra veckor i sjukdom så nu får det bannemej räcka! Sitter och trycker i mig brownie med Andrea framför Titanic, det var så längesen jag såg den filmen och gud vad underbar den är. Inte konstigt att den är en av världens mest älskade filmer!

Jag har förresten fått in lön idag, 12 000 efter skatt har jag lyckats skrapa ihop under februari även ifall jag varit sjuk mer än halva månaden. Inte illa pinkat för en sjukling som jag! Tänk så mycket jag kommer få nästa månad nu när jag kommer bli frisk! Tjobaloba. Ja, för pengar behöver jag. London i april och Lady Gaga (!!!!!!!!) i maj :)


i'm coming home again

Min lilla Sverige-trip är nu slut och jag ska om 45 minuter sitta på bussen upp till Oslo för att sedan byta till tåget mot min stad Kristiansand. Vid åtta i kväll ska jag vara hemma och jag hoppas hoppas hoppas det finns möjlighet till att någon kan hämta mig. Visst, i vanliga fall hade det väl tagit mig 10 minuter att gå till tågstationen MEN fy fader vilken packning jag har med mig. En 25 kilo tung resväska plus tidernas största Ullaredspåse/väska.

Jag har tre brie-subs färdigbredda, en påse med supergod melon och en halvfull påse med dillchips som färdgodis och Sara Liljegren som färdsällskap, detta kommer nog bli en väldigt trevlig resa :)


Då var man halvvägs till 40

Idag fyller min fina syster 9 år! Grattis grattis grattis Denise

Vi hade kalas för henne här hemma hos pappa igår och jag fyllde min kropp med mat som kunde varat i två månader i Kristiansand. Hamstra mat är min specialitet när det är gratis ;)

Mina dagar i Sverige har annars varit så bra de kunde bli. 3000,- fattigare blev jag efter min, Sara och mamma trip till Ullared i fredags. På kvällen var det tjejerna plus Albin hos Alex och det var så underbart att bara sitta och prata med min saknade vänner. Det är sån sjuk känsla när man är hemma igen, känns som om jag aldrig varit borta och att Norge-vistelsen är en dröm jag drömde härom natten.
Vi drog ivarjefall in till stan vid tolv-tiden och mötte upp fina Lollo som var på besök hemma från London. Vi drack Rosa Pantern på Robert's och diskuterade allas liv och sen dansade vi på The Corner. Kan ju säga att Halmstads uteliv imponerar inte särskilt mkt längre precis, kommer uppskatta Kristiansand uteliv tio gånger mer (inte för att jag klagat innan, krs <3). Det var 91:or och 92:or överallt och .. ja man blev mest bara irriterad över deras närvaro. Träffade ivarjefall på folk som jag inte sett på väldigt väldigt länge, Robert kände inte ens igen mig. Eddie attackerade jag våldsamt utanför The Corner och jag fick beundra hans nya fina tatuering.
När jag sen satt på 400 hem tjugo i tre så kunde jag ju inte säga att jag längtat efter att höra "Källegatan" eller se de tomma åkrarna längst Nissastigen. Bortskämd med att bo centralt och även ta alldeles för många taxiresor hem på nätterna (finns ju anledningar till att jag inte lyckats gå plus i Norge...)
Vandrade ivarjefall hem genom Oskarström mitt i natten med Tobbe och det var underbart att få träffa honom igen! Varit lite orolig över hur han skulle klara sig utan mig här hemma, någon måste ju hålla ordning på honom.

Nu käkas det glass och lunch har jag redan hunnit äta två gånger idag! Är man hemma så är man hemma
Shopping imorgon med mammi, här ska det användas upp presentkort ska ni veta! Fått smycken, pengar och en ny kaamera plus lite annat i present.


Denise och Nova i morse när det var skönsång, frukost på sängen och presenter som gällde för syster

GoByBus

Nu har jag och Saris suttit på våran partybuss i några timmar och vi har det deiligt! Har kollat på en hel The Killers-konsert och jag längtar tillbaka till Hultsfred '09. Väldigt dumt bara att min the Killers konsert fick ett väldigt dåligt slut men magin saknar jag likaväl! 
Nu lyssnar vi på musik, skrattar åt Egoina och stalkar folk på Facebook. Mes och Per står och väntar på oss på Göteborgs Bussterminal i detta nu och jag ser framemot roadtrip med partybilen!!

Jag är superladdad inför Ullared imorgon (: Jag ska fylla minst tre kundvagnar



Saris, Lollo och Lowwe - i helgen ska jag få träffa de alla tre på samma gång! <3

HALLA

Sitter just nu i Oslo, besöker min fina Sara. Imorgon ska vi bege oss mot the strawtown, ska bli underbart att komma hem lite :)) Schemat är fullbokat och det kommer nog bli fantastico.

Var precis och såg Avatar, sista veckan den visas ju och jag var ju tvungen att se den en gång till och denna gången med 3D. Älskar känslan den filmen fyller mig med!

Min födelsedag var förresten awesome på alla sätt, har de bästa vännerna som gjorde min dag! Tack tack <3

Är fortfarande sjuk, tredje veckan nu... Mina magkramper har slutet och istället har en värsting till förskylning tagit över... Den tar död på mig och jag är så fruktansvärt trött på den! Jag ignorerade den totalt i lördag, tänkte inte en förskylning hindra mig från att ha en awesome 20års-dag, vilket ledde till att jag bara mådde tio gånger värre på söndagen. Lyckades ivarjefall pallra mig iväg till Spots julebord där vi fick sinnesjukt god mat och sen när alla andra började festa med fri alkohol fick lilla Therese gå hem eftersom jag kände mig halvt döende.

I sommar ska jag förresten uppgradera mig från Hultsfred till Roskilde (: