IMORGON IT IS

Kan inte förstå att det faktiskt är imorgon som denna efterlängtade bal är!
Varit hos Karin hela dagen, mest legat och stekt i hennes trädgård. Vi har även provat bärstolen med våra slavar ;) Det kommer bli grymt kul även ifall mitt hjärta stannar varje gång de lyfter upp oss. Men vi kommer inte gå förbi obemärkta! Succé är ordet som kan beskriva våran färd till röda mattan.

Precis kollat Robinson, ofta liksm att Ellenor vann allt? Jag hejade hela klart på Anna och sen Jarmo men men..
Nu ska jag ut och springa på slingan för att sedan sova HÅRT. Imorgon gäller det och vi ska vara hos frisören redan klockan nio..

Bal bal bal, jag hoppas på en underbar kväll/natt med god mat, fina sturemänniskor och massa dans. Självklart lite alkohol oxå, höhö.

Hoppas ni som inte går balen själva imorgon kommer och kollar på mig :))

IKVÄLL BLIR DET MÅNEN

Idag höll jag ett kärlekstal på svenskan.
Jag hade bestämt mig för att hålla ett hyllningtal till min fina klass.. fast jag vet inte om jag kan kalla det "hålla tal" då jag grät mig igenom mer än halva talet. Allt rasade när jag hörde Bisse snyfta högt och jag försökte fokusera blicken ner i mina papper men det gick inte.Fast jag var verkligen inte ensam om att gråta. Vet inte hur många gånger jag fick börja om på meningen "Jag vill även citera en annan man, Håkan Hellström 'För ni är det finaste jag vet. När allt annat här är falskt och fel och jag bara går ner mig. För det är så jag säger det, ni är det finaste jag vet'"
Man kan undra hur många liter vätska det kommer forsa ur mina ögon de närmaste veckorna? Tänk att det snart faktiskt är... slut

Men som jag sa till er tidigare idag, SP06L, jag önskar er allt vackert och hoppas ni kommer få allt det där ni vill åt<3


JAG VILL VARA DIN MARGARETA


Film som Tova spelade in för några helger sen. Efter förfest hos Sara med Jenny och några till.
Jag står i bussen och visar upp margareta-dansen från eva&adam och Tova sjunger (skriker?) glatt med!
Det var ingen nykter färd

SEX

Måste bara meddela här snabbt att jag kommer fixa det. Jag kommer hinna! Trodde det inte först. Gjorde en uppgift i måndags ... en igår... inget bra tempo om man har femton saker till fredag. MEN VAD HÄNDE IDAG DÅ?!
JOOO, det ska jag berätta. Jag kan härmed kryssa av SEX uppgifter från min lilla lista.

Har idag gjort
Reflektion om Berkeley
Analys om tvångstankar
Filmanalys - A Beautiful Mind
Klart sista NK-labbarna
LIvskompass i religion
CV - svenska C


ÅH! bara sju saker kvar - sen jag är fri fri fri

ON THE RADIO

Precis hemkommen från ännu en lång dag. Kunnat stryka hemtentan och en filosofireflektion ivarjefall. Ska göra en till nu, plugga lite inför examinationen som är imorgon och sen försöka få A beautiful mind-reflektionen skriven ikväll... Pressat schema dessa dagar men förhoppningsvis kan jag efter fredag ANDAS IGEN!

Jag och Karin har även idag träffat våran balfrisör. Hon tunnade ut mitt hår jätte mycket så jag är på riktigt bra humör, så skönt att få bort min stora kallufs!

Och VAD hörde jag när jag satt på frisörsalongen? Jo, No Shave November på RADION! Först går de och vinner MusikDirekt riksfinalen och så nu spelas de på radio. JAG ÄR SÅ STOLT! Jag sa det till Sunesson redan i ettan "Du måste komma ihåg mig när du blir känd". Ska påminna honom om det på söndag då jag ska leta upp han på balen och ge han massa grattiskramar. Kommer antaligen börja lipa med bara för att jag är så glad för dem, är alldeles för känslig nu för tiden!

VAD VORE VÄL EN BAL PÅ SLOTTET?

Nu är det inte många dagar kvar till balen. Denna söndagen smäller det och jag känner mig faktiskt färdig med alla förberedelser. Idag köpte jag bland annat ett par grymt snygga skor till röda mattan (kommer dansa omkring i ett par vita tygskor resten av kvällen/natten/morgonen).

Idag efter skolan mötte jag och Karin upp hennes syster Amanda och charmtrollet Hanna. Vi begav oss till en tygaffär för att köpa tyg till våra bärstol. Jag har märkt på sistånde att folk verkar ha missat detta med bärstolen så jag får väl berätta snabbt.
Min baldejt är då Karin och hennes mamma kom med idéen att "ni kan ju anlända till röda mattan i en bärstol?". Jag var lite tveksam men för Karin så verkade det som att hon aldrig hört något bättre. Så det har byggts en bärstol nu och denna ska lyftas av fyra inoljad killar som även kommer bära korta, bruna kjolar (lite romersk stil). Tygerna som kommer dekorera våran tron är röda, guldiga och vita. Kan det bli annat än succé? Amanda sa det idag: Ni kommer hamna i tidiningen!
Ja, vem vet? Fast jag ser bilder framför mig hur hela kungatronen går sönder när vi sitter i den... ska be lite extra under veckan!

JOBB?

Ubbe ringde mig innan idag och sa att han kände en som letade efter extra arbetskraft från och med måndag och fyra veckor framåt. Så jag ringde upp henne, blev slussad vidare, blev slussad vidare igen och tillslut var jag framme vid en Tobias som var positiv och glad så nu har jag antagligen jobb. Mellan 15-20 varje vardag i fyra veckor, här i Oskarström oxå. Skönt! Hoppas jag kan tjäna ihop tillräckligt för att slippa jobba mkt alls senare i sommar :)
Nu ska jag fortsätta med mitt plugg.
Gjorde ordning en lista innan (har tappat bort min almanacka). Tror jag har fått med allt som ska göras nu dessa fyra sista skoldagarna

Psykologi
Bokanalys 4 sidor  blev 3 1/2 hoppas det är ok
Uppsats om tvångstankar
Reflektion om A beautiful mind
Prov

Filosofi
2 st reflektioner
Megaexamination

Svenska
Tal
Svenska skapande
CV

Naturkunskap
Hemtenta
Labbrapporter

Idrott
Idrottslapp

Tror det var alla... hittar som sagt inte min lista så jag har fått skriva från minnet. Nu ska jag bara fixa detta!!!

SLUTET GOTT ALLTING GOTT

Sista stockholmsnatten är avklarad. Sitter här, solen har gått upp för längesen och det är dags för nattsömnen.
Känns som om jag bjudit med halva stockholm att bo hos mig på hantverksgatan i sommar... Något som är säkert är ivarjefall att Linn, Camilla och Jessika kommer till mig och bor hos mig en helg. Kommer bli grymt kul och jag är galet taggad för det. Då ska jag få visa min stad!
Måste säga det, föredrar Halmstads charm ute på krogen i jämförelse med Stockholm med stureplan och allt som hör dit. Inte riktigt min grej, överhuvudtaget! Stockholm är min vackra stad men Halmstad är min egna lilla gulleplutt. Känns skönt att få komma hem imorgon, ska pussa lite extra på mamma min. Kommer antaligen ge henne hennes morsdag-present eftersom jag inte kan hålla på den i en hel vecka!
Bussen går hem imorgon (idag) 14.00 och jag är framme i Oskis kvart över nio. Undrar hur bra jag kommer må under resan? Med tanke på att jag druckit sprit, något jag inte gjort sen i somras i princip.... Wish me luck!

FETT

Förra veckan hade jag lite problem.. Provade min balklänning och blev lite förskräckt när jag upptäckte att jag hade gått ner så mkt i vikt att den satt väldigt löst. DET problemet är nu ur världen. Sitter med mimmi nu och käkar min FEMTE chips påse för veckan.... Ätit fyra kebab, en pizza, burger king ... jaa, listan kan göras lång. Jag vet i varje fall en sak - balklänningen sitter inte löst längre. Apropå balen, som är om en vecka nu, jag kör med tygskor. Orkar inte köpa några fina klackskor!

Tjockis-tema hela långa veckan!

UPDATE FRÅN STOCKHOLM

Här sitter jag, nyduschad och fräsch. Väntar på att klockan ska bli 11.00 så att jag kan beställa pizza till mig och Mimmi på onlinepizza.se. Idag ska vi ut och shoppa lite, behöver hitta mina balskor men först ska vi faktiskt sitta och plugga. Hoppas få klart lite grejer, måste få kryssa lite på listan!
Ikväll blir det utgång, ska bli grymt kul - vi har laddat upp i kylskåpet! Blir förhoppningsvis att träffa Ia, denna underbara sthlms-flicka som man inte kan sluta älska.

Imorgon kväll ska jag och Mimmi förmodligen hem till Jessika på förfest. Är ltie nervös, ska träffa Jessika, Linn och Camilla. Har inte träffat de sen jag gick på mellanstadiet. De var mina bästavänner när jag bodde i Stockholm men vi lyckades inte hålla kontakten så länge. Förhoppningsvis går det skitbra :))

Igår blev jag och Mes insläppta gratis på Gröna Lund eftersom vi var AIK:are. Vi åkte direkt efter matchen mot Elfsborg till Grönan för att åka Insane och vakt ropade på oss och ville veta hur matchen hade gått. Efter lite snack "Vi vinner fan aldrig över dem där jävla elfsborgarna" (blev 0-0) så frågade han om vi skulle in.
- Ja, det var tänkt. Ska åka Insane!
- Har ni betalat inträde?
- Nej vi ska gå och göra det nu
- Gå in här med mig istället, ni får vara mina VIP-gäster. Vi aikare måste hålla ihop!

Ja, där sparade vi 140 spänn.
Insane var GRYM förresten!!

NORRA BRUNN

"Jag planerar att köpa en ponny. För om man är försenad till något men kommer inridande på en ponny... ja då kan folk omöjligt bli arg på en"

FUCK A DUCK

Är i sthlm och har haft ren otur hela jävla dagen!
Började med att glömma min mobil på en vägkrog i jönköping, kul liksom! Hur fan ska jag få hem den nu när de vägrar skicka den genom post?
Sen, när vi var på besök i Järna, får jag värsta näsblodet.. KUL!
När vi anländer till vandrarhemmet så tar Robert min väska ur bussen men den var inte riktigt ordentligt stängd vilket innebär att mina saker åker ut mitt på gatan. KUL DET MED!
Nu ska jag duscha och sen sova. Hoppas på en bättre morgondag

BLOD?


UNDERBAR igår då, kul med lagom mycket folk :) Kulish
Åkte sen bil hem med Karin och sandrakattajenny (man kan uttala deras namn snabbt och ihopsatt).
När vi kört förbi Åled så blev vi stoppade av stora blinkande ljus och poliser. När vi fått stanna till och sett att bilen framför oss går ut och pratar med polisen bestämmer vi oss för att göra detsamma men ingen förutom jag vågar OCH JAG FICK INTE GÅ UT för dem, för de ansåg att jag skulle göra bort mig!? Tyckte jag var för rund om fötterna men jag visade istället fint att jag kan koncentrera mig när det är en krissituation. Pratar med farbror Blå och får med mig en tysk som vi ska visa vägen för vi blir tvungna att ta omvägen genom åled-sennan-oskarström för att kunna komma upp på nissastigen igen. Dessa tyskar...

Väl hemma i min säng drömmer jag massa marddrömmar om skadade människor som ligger längst E6an och blöder. Kollade nu direkt när jag vaknade att det var singelolycka med inga skadade. Känns ju väldigt skönt må jag säga! Ringde ju Elsa mitt i natten med och frågade om hon levde då jag trodde det var 400-bussen som var inblandad. Orolig Therese är nu lugnad!

Stures skoltidning Popcorn vann förresten Lilla Journalistik Priset igår, Sveriges bästa skoltidningen. Sture rocks!

SHINE

Någon mer än jag som inte kan låta bli att klistra fast sig i soffan nu när det är Eurovision vecka?
Själv har jag sett det både idag (sitter och kollar i detta nu) samt kollade jag i tisdags.
Gillar att sitta här och kritisera, döma och skratta åt alla bidrag. Vissa lyckas till och med att tillfredställa min musiksmak men de flesta är bara skrattretande - but I like it!
Så just nu går funderingarna i mitt huvud, ska jag vara en tönt och neka Tobbes fest på lördag endast för att sitta hemma och kolla på Eurovision? Är det okej? Har faktiskt kollat med Tobbe om det är okej att jag sitter vid TVn på hans övervåning men jag är så rädd att jag ska bli störd och på så sätt inte få se mitt kära Eurovision :(
En annan fundering som maler i mitt huvud just denna sekund är vad f*n de där två programledarna håller på med? Get a room!

Här är ett exemplel på ett skrattretande bidrag. Jag satt med mamma och upprepande genom hela framträdandet:
Nej? Nääe? Nej men gud! Nääe?
Hittade tyvärr inte framträdandet på youtube redan, alldeles för färskt så här får ni deras supertrendiga video


PÅ PROMENAD GENOM OSKARSTRÖM


Uppföljaren på den nattliga vandringen i lördags natt.
Snälla ignorera mitt fruktansvärda fylleskratt som jag avfyrar rätt in i högtalaren allt för många gånger...

GENIE I A BOTTLE


Eftersom Hanna är en tönt och slutat blogga känner jag att ansvaret ligger på mig att förse er med denna video.
Anden är nog Disneys bästa!

"Pocahontas"
"Stå alldeles stilla annars skjuter vi oss själva!"
är två klara favoriter

BRA START


Idag börjades dagen med Salladsbaren, filt, Jompen och NorreKatts-park. Inte illa!

OCH VINNAREN ÄR....

Läste just ett mail från nöjet där det stod att jag vunnit två fribiljetter till fredagens Underbar. Inte helt fel! Man tackar ju inte nej om man säger så :)

Idag har jag kört 20 mil. Varför undrar kanske ni? Gislaved svarar jag. Eller numera kallad Horaved eller något annat förolämpade. Problem har de ju där borta!
Det var ivarjefall en roadtrip med Tova och Emilia och en kebabrulle var även iblandad - hur kan det då gå fel?

Eurovision vecka nu, jag och Tova häckade i min soffa tillsammans med två män (Ben&Jerry - FishFood) och kommenterade hur fula alla var. Alltid kul! Sverige did make it. Funderar på att kurera mig i en soffa på lördag also och kolla på detta egentligen rätt värdelösa program. Måste ju ta det lite lugnt och ladda inför nästa vecka för vet ni vad som händer då? JO, EN VECKA I MIN STAD STOCKHOLM! :)

I'M WARNING YOU

Jag känner att det är min plikt som människa att varna er mina kära medmänniskor efter en upptäckt jag gjorde i fredags kväll.

I fredags var jag som jag nämnt tidigare på bio med min käre vän Joanna. Min mor hade lagat till en mäktig måltid hemma så jag var rätt mätt innan bion och orkade inget godis eller popcorn. Kände då att en sorbet hade passat bra och varför inte prova Ben&Jerry's nya Mango Berry Swirl? En glass som låter som gjord för mig, älskar mango- och hallonsorbet. Är det då de fina männen Ben och Jerry som gjort den kan det ju inte misslyckats! Eller hur?

MEN VILKEN FAIL! Vidrig var den, RIKTIGT vidrig. Jag var så arg när jag satt där på bion. Hade ju fått kämpa i en evighet för att få tag i något att kunna äta glassen med också, blev tillslut de där platslocket man sätter på sin läskmugg (ser ni det framför er?) Men det smakade verkligen bara vidrigt. Precis som om de blandat i YES Diskmedel!

Ben.. Jerry... jag är besviken


INGEN DUM IDÈ

Tre onyktra vänner på vandring genom Oskarström

Visst är det bättre än orginalet?

KRIGSSKADA

Min fylleskada i högra benet är visst allvarlig... var tvungen att stanna hemma från skolan idag då jag inte kan gå längre...

Fast jag kallar det en krigsskada

Men jag har snackat med mitt ben och han ska försöka vara frisk imorgon eftersom vi ska lära oss vals på idrotten då (tror jag?). Måste ju vara ett proffs på balen!

Nu ska jag återvända till One Tree Hill och gråta ännu mera. Grymt jobbiga avsnitt jag har tagit mig igenom denna dag

Folk skriver i Jimmys årsbok - jag gråter
Jimmys mamma får hans årsbok - jag gråter väldigt mycket
Karens hjärta stannar - jag gråter
Lily föds - jag gråter
James föds - jag gråter
Examesdag - jag gråter väldigt mycket
Sista festen - jag gråter
och detta är under två avsnitt, inte schysst mot en känslomässigt ostabil flicka som jag

nu när jag har skrivit ordet gråter så många gånger har jag kommit fram till att det är ett väldigt fult ord ändå. prova säga det massa gånger... kunde de inte kommit på ngt bättre?

VISSA LÖRDAGAR ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA

Igår var en sån där riktigt bra Lördag.
Vaknade pigg, körde in med Joanna till stan för att gå på utställning, köpa pastavagn som vi sen åkte hem och åt hos henne. Där gjorde vi även cupcakes tillsammans med Alice. Okej, jag hjälpte inte till överhuvudtaget, vågade inte. De var ju såna där superkomplicerade som de fått recept på från Martha Stewart. Jag höll mig undan för allas bästa!
Höll istället i underhållningen, försökte lära mig THRILLER-dansen genom olika youtube-klipp. TIlls nästa fest ska jag och Joanna kunna den! Bästa partytricket!


Efter Joanna var jag på bröllop för LInda och Lasse, mkt fint som vanligt! Fick med mig lite såpbubblor därifrån (såpbubblorna är vårans tids riskorn) och dessa kom väl till handa på festen i Torup på kvällen. I had the time of my life borta i Torup och buggade mer än jag gjort på mycket mycket länge. Dock har jag misstankar mot mig att ha dragit Johans finger ur led, jag skulle ju bara visa honom några coola moves!
Roligt hade jag ivarjefall, onykter blev jag, dansade gjorde jag verkligen. Grymt kul kväll som idag har resulterat i att jag har en enorm smärta i mitt högra ben, tror jag sträckt sönder någon muskel....

ALL MY SINGLE LADIES


Tillåt mig att småle

RING RING

Som ni alla bör veta vid det här laget sänder jag och Mimmi radio varje fredag mellan 11-12.
Idag blev vi gästade av Bisse som även lyckats ta körkort idag, tusen grattis till min bissinissi!

Vi beslöt oss att avancera till oändliga höjder, nämligen använda telefonen som går direkt in i radion! Det slutade mest i katastrof. När vi väl fick ljud så var det skrikande toner som kunde ta död på vem som helst. Denna katastrof kan ha berott på att Mimmi satt vid kontrollbordet så jag gjorde en insats och vips - vi hade en mycket bra fungerade telefon. Vi lurade sanna och skickade henne numret till Radion och sa bara "RING HIT NU!". Så svarade Bisse "Välkommen till Oktan 88,6". Sen fick San nyheten om körkortet och hon svor både två, tre och sju gånger i radion. Men hon hade inte varit Sanne om hon inte dragit till med några aggressiva, stötande ord.

Nu är jag mätt eftersom far min bjöd på Blue Thai så jag behöver inte äta mer resten av den här veckan. Ska plugga lite och sen ser jag framemot "Män som hatar kvinnor" ikväll


KÖRKORTSBISS

You've gotta let me go.

Human av The Killers irriterar mig mest av olika anledningar.
Den låter för det första som en jävla schlagerdänga. Den saknar den där speciella The Killers känslan. För många är Human The Killers, tror att det är så dem låter men det är det verkligen inte. The Killers är så mycket mer! Kanske töntigt att bry sig om men jag (och jag är inte ensam) inte låta bli att vara irriterad. Jag klarar inte av låten!
MEN jag har hittat en version av den som jag faktiskt tycker om, tycker om mycket oxå! Så här kan de väl sjunga den på Hultsfred i sommar? *blinkblink*



Nu ska jag duscha bort svetten (yesbox, svetten. För jag har varit ute och sprungit!), gå och lägg mig för att imorgon bitti glatt välkomna fredagen som innebär - HELG. Några timmars svenska, sen frii!
Fast fri innebär som vanligt plugg-tid men på kvällen blir det ivarjefall bio med Joanni, hon bjuder som vanligt. Och på lördag? Bygdefest i Torup, alltid succé

HEAVENS ON FIRE

Det börjar verkligen närma sig nu.. slutet...the end...studenten
Dagens tecken på det var ES06Ms slutproduktion. Andra konserten idag och hur kan man inte älska när Sunesson, Ante och några andra KISS-målade pojkar krälar över scenen för att sen visa upp dig i tajta, genomskinliga tights? Eller när Jenny, Mello, Emma och Hanna porrar, shakar och stönar lite smått i mikrofonerna till Lady Marmelade? Huvudvärk har jag ivarjefall efter att ha sett konserten två gånger men duktiga var de, Stures kära musiktreor.

Gjorde ett nytt fotoalbum på Facebook igår, GRÖT, tillägnad min kära klass. Man vill ju fälla en tår! Loggade precis in och hade 43 nya bildkommentarer, verkar inte vara ensam om att känna kärleken. Ska nog slänga upp en del två, det finns fler bilder att skåda ^^

HAR NI FEST?



Valborg, flipp eller flopp?
För mig blev det som vanligt bäst, har haft tur med alla valborgsfirande de senaste åren.
Vi hade bosatt oss i Stationsparken för några timmar och massa folk närvarade medan polisen var frånvarande hela kvällen vilket vi tyckte var väldigt skönt.

Jag hade väl inte använt alla mina hjärnceller när jag släpade med mig min ca 5 år gamla engångsgrill som bott i min källare. Vilket gjorde att kampen var lång, närmare en timme, men efter att Anna fick gå och ragga tändvätska brann även våran fina grill och jag kunde därmed börja grilla MAT. Blev sittande vid den förbannade grillen i säkert 2 timmar för att få gjort allt kött och sen var man tvungen att tvinga i alla människor mat. Varför neka fyllemat?

Apropå mat... bästa matkriget blev det sen. Min ammunition bestod av cocktailtomater, bröd, kött samt grillade och ogrillade marshmallows. Jag fick många fullträffar och fick höra många "AJ".. värmde min inre ondhet bra.

Moon och Underbar blev det sen och kvällen var kanon kul. fyra av fem toats

KISSEPAUS TACK



Igår var det dags för mina vänner att utvidga sin matkultur så det blev LANGOS hemma hos Kajliden. Man fick både en och två frågor som löd "Langos? Vad är det?". Men vet ni, gott blev det och det tyckte alla andra med! Det var jag som blev satt vid fritösen, jag var ju den mest erfarna langosätaren tydligen, och det skulle inte förvåna mig om jag friterade över 20 degklumpar!

Förfesten fortsatte i andan av "Americas funniest home videos" och jag skrattade så där vackert som bara jag kan.

Eftersom jag aldrig befinner mig gångavstånd från stan så blev det självklart bussfärd in vid halv elva för att göra staden osäker. Och på bussen hände det grejer som vanligt. Denna gången , lite äckligare än vanligt. Jag ska berätta!
Två hyltepojkar var väldigt kissenödiga och försökte med några tappra försök charma busschauffören för att få han att stanna och ge dem en snabb kissepaus. Men denna chaufför var inte lättflörtad och de fick sätta sig bak i bussen igen och helt enkelt knipa.
Efter en stund gör jag en upptäckt i min ögonvrå, en av killarna sitter bakom mig och han har dragit ner byxorna och försöker kissa i en flaska. Tova och jag får panik och skriker lite samtidigt som våra fötter flyger upp från golvet och vi väntar spänt på att få se hans kiss komma rinnande under våra säten. Jag hörde då en röst i mitt huvud "Dags att göra en insats Therese!"
Med bestämda steg går jag framtill busschauffören och berättar om situationen. "DEM KISSAR PÅ MIG! DU MÅSTE STANNA BUSSEN!". Som vanligt vet jag hur man ska ta HLT:s chaufförer och han lovade att stanna vid närmaste hållplats. Så jag går bak i bussen och ropar till dessa två killar att "AV MER ER, jag har fixar kissepaus åt er för mig ska ni inte kissa på"

Jag är insatsernas kvinna, det må jag säga