NÄR DET SOM INTE FÅR HÄNDA HÄNDER

Livet har sin plötsliga vändningar.

Idag, och många dagar framåt, kommer mina tankar vara hos S och hennes familj.
Jag vet hur det är att förlora en familjmedlem pga av självmord och det är jobbigare än någon utomstående någonsin kan förstå. Det är tio år sedan Kjell lämnade oss nu, och fortfarande gör det ont. Tänk då att precis förlorat sin syster, dotter? Det finns så mycket man vill säga men orden vill inte komma ut rätt.

Jag tänker på er!

<3

MINA FRAMTIDA BARN

HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
bäst! Ni måste se den


 
Så här coola ska mina kidz också vara!

KLET

Efter att jag kom hem från Hultsfred har mitt huset varit en internetfri-zon eftersom min mamma anser att jag inte behöver internet, jag går ju faktiskt inte i skolan längre.. HM!
Så då får man passa på när man får tillfället. Är hemma hos Saris nu, haft tjejkväll med ansiktsmasker, vin och god mat! Just nu ligger alla och steker i soffan framför Veronica Mars och turas om att använda spikmattan. Jag har precis rest mig från den och känner mig lagom mörbultad om ryggen.

Vad har hänt de senaste dagarna då?
- Ubbe har skurit av sig fingertoppen
- Jag har ätit langos två kvällar
- Köpt och flyttat in i ett slott (ja, jag spenderade en lördagkväll hemma för att spela Nya Bondespelet tillsammans med min familj)
- Grillat marshmallows med inkörda Riesen på stranden
- Skickat upp tvättmedel, schampo, bomullstopps och liknande till Norge

Apropå NORGE, två veckor kvar nu. EXAKT PÅ MINUTERNA TYP!! Tågbiljetterna mellan Oslo och Gol är bokade nu, ska bara fixa bussbiljetten upp med. GASH, jag börjar bli nervös.. men väldigt förväntansfull!

Imorgon Fiesta, fredag Jennys födelsedag och lördag mors födelsedag (:

Jag och mitt djuprengörda ansikte säger bye


CHEESE DOODLES

Jag mår inte så bra idag, bakfyllan har hittat mig. Brukar slippa undan men inte idag visst.

Dagen började inte snällt heller, efter att Emily väckt mig (hemma hos henne) bid halv nio för att säga att hon åker till jobbet nu såg jag framför mig en lång sovmorgon. Men nej, då kommer de några förbannade hantverkare. Pallrar mig ur sängen sen för att ta 10.25 bussen hem från stan men missar 20:an eftersom den visst inte går in mot stan som den går mot Stenhuggeriet (hade jag ju ingen aning om). Så jag missar den, min 316 har lunchuppehåll så nästa buss skulle hem vid 12.15. SUCK, gjorde ärenden på banken och satte mig sen på 400 vid 11.15. Fick skavsår när jag gick hem och tröstade mig med dagens inköp - ostbågar på ICA.
Kom hem, satte på en gammal film med Jennifer Anistion på VHS och har kollat på den sen ja... 12 tiden.. har pausat med lite sovning här och där, men snart har jag kollat klart! Jag ska fortsätta bota min bakfylla med langos snart, galet gott! Förhoppningsvis är jag pigg och glad igen efter det så jag kan åka och vara någorlunda pepp hos Katta som har fest ikväll.


Nej, nu måste jag återvända till sängen. Min kropp är inte redo för sittande ställningar ännu, måste krypa ner under mitt täcke genast. (mina cheese doodles är slut förresten, snyft)


TWO DAYS

I två dagar nu har jag städat mitt rum samt garderob. Både jag och mor blev väldigt förvånade när vi blev påminda om att det faktiskt finns ett trägolv i min garderob, detta golv har vi inte sett skymten av de senaste månaderna tackvare att jag är duktig på att lägga allt på det golvet och bygga över en meter höga berg. MEN NU ÄR DET TOMT! Och kläderna hänger i ordning - tjocktröjor och koftor, byxor, kjolar, långarmad, kortärmad, linnen och klänningar! Jag känner mig så duktig!
Har även rensat ut massvis med kläder som jag planerar att försöka sälja på Tradera, värt ett försök annars är det ju bara att skänka det till Myrorna typ.

De senaste dagarna har jag även kämpat med att krama vatten ur en sten, det vill sälja försöka få ihop tillräckligt med stålar för att jag ska överleva fram till 12 augusti då jag beger mig till Norge. Och det har gått bra! Har hittat i mitt rum 161,5 kr i mynt, 9 euro att växla in, något på 600 kr på SEB-banken sen hittade jag även en lapp från Falkenbergs Sparbank nu när jag städade där det står att jag har 643 kr att hämta. Allt detta ska hämtas ut i morgon! Jag kommer bokstavligt talat inte ha ett öre kvar när jag åker till Norge men desto fler kronor när jag kommer hem ;) hihi


BYE BYE MY FRIEND

Idag kom de med beskedet om att Hultsfredfestivalen läggs ner. Sorgligt men tyvärr sant, alla på Rockparty fick sparken idag. Visst, det var inte allt för oväntat med tanke på att festivalen gått back flera år i rad men när man väl varit där har man inte förstått att det varit en döende festival. Jag kommer sakna sommarveckan i Hultsfred, jag trivs som fisken i vattnet på Sveriges äckligaste camping. Till och med det faktum att mina skor alltid går sönder undertill tackvare att "gruset" man går på i själva verket är stora ministenar som river upp mina fotsulor.. Jag kommer att sakna att hänga hos röda korset till som tätt.

Nej, jag ska be en liten aftonbön om att Småland finner lite cash under någon sten och att jag får spendera ytterliggare en vecka på den underbara Hultsfredfestivalen nästa sommar!!

GÖTEBORG

Imorgon ska jag bege mig tillsammans med Mimmi och Maja till Göteborg och göra det jag är bäst på, stödja mitt älskade AIK som möter GAIS. Kan inte bli annat än 3 p till Gnaget!!

Nu ska jag återgå till att supa med min släkt

FAIL FAIL FAIL

Jag och Elsa begav oss ju till Åhus igår eftermiddag. Vi hamnade lite vilse där ett tag någonstans i Sverige men på något sätt lyckades vi ändå komma rätt. Packningen bars till tältet (ett tält som var alldeles alldeles för litet för den mängd människor som skulle dela på det) och alkoholen langades upp. Senare på kvällen skulle vi gå och kolla lite beachhandboll finaler men jag och Elsy missade detta då vi köpte thaimat i ett stånt och GUD vad mycket mat vi fick. Vi slängde mycket mer än hälften, de gav oss massa extra bara för att vi var söta.

Kvällen spenderades sen på nattklubben Martin&Martin. Kanske inte världens roligaste ställe men det helt ok, dock inte värt 100 jävla spänn. Min ekonomi för resten av sommaren består nu mera av ca 23 kronor... Natten var ivarjefall kul ;)

Jag var den som anlände sist tillbaka till campen efter att Micke hade följt mig från stranden till campet. Ser då framemot att få krypa ner i min sovsäck i tältet men när jag öppnar upp märker jag att jaa.. här har vi ingen plats till Therese. Ingen av de andra sex tjejerna vaknar när jag försöker väcka dem så jag fick ta min dyngsura kudde och sovsäck, traska bort till CPE-bilen och krypa ihop i baksätet.
Gud hämnades på de andra genom att hälla ca 200 ton vatten över tältet så vid halv sex på morgonen tror jag ringer Elsa, frågar var jag är och säger sen att det är värsta översvämningen i tältet och att de håller på att lassa all packning till bilarna eftersom allt var dyngsurt. Både en plattång, mobil och kamera förstördes för någon och min väska har aldrig varit så tung tackvare allt vatten mina kläder lyckats suga upp.
Så istället för att spendera en härligt helg i Åhus blev det hemfärd 06.30 på lördagsmorgonen. Nu väl hemma har jag bara legat och sovit hela dagen.

Typ, fail

KNARKOLIST

Något som är typiskt på Bus är att de dagar man vill jobba länge (vilket faktiskt är dem flesta) så får man inte det men de få dagarna då man faktiskt inte ha möjlighet att jobba särskilt länge, ja då helst plötsligt går hela världen under om man måste gå hem efter fem timmar. Jag lyckades ivarjefall prata till mig en hemgång vid halv fem tiden, har faktiskt mycket att göra här hemma! Har packat, tvättat och fixat nu inför Åhus som det bär av till imorgon kl 3 i pappas CPE-bil tillsammans med min vän Elsa. Hon ska sova hela resan så jag får väl köra billeken för mig själv.

Det ska ivarjefall bli AWESOME att åka på camping i helgen och kolla på massa beachhandboll matcher. Sen kan man ju hoppas på att få syn på vissa personer, hihi!

Bilen är ivarjefall laddad med Smurfhits så jag väcker väl Elsa med "Små smurfar i en skog" om jag blir för uttråkad.


Erkänn grymt bra!
Nu blir det Fiesta med ballex

WALKING WITH A GHOST

Jag är så trött på Busfabriken nu men snart är jag fri, mindre än en månad kvar till Norge nu.
På jobbet går man bara med en konstant ångest av att göra fel eftersom de har gett oss en miljard regler vi måste följa, omöjligt att inte göra misstag. Inte för att jag jobbar särskilt ofta, idag var tredje tiden på hela sommaren och jag blev hemskickad efter 2 1/2 timme. KUL! ..not

Men imorgon är jag ledig och då blir det upp till min pappa med Ubbe och gänget för att träffa våran nya hund Nova och kanske ta en runda med hästarna i skogen. På kvällen blir det HARRY POTTER-premiär, kan inte beskriva hur mycket jag ser framemot detta! Nästa sista filmen, extremt sorgligt!

Avslutar kvällen nykter på krämiga Kräm som jag hoppas är roligare än sist. Fiesta kommer ivarjefall bli awesome på torsdag med Alex, kan inte bli annat (:


HEJ FACEBOOK


Honey, I'm home!


En vecka i Hultsfred är avklarad och nu undrar jag mest hur många dagar det kommer ta innan man hunnit återhämta sig? På fredag är det ju camping som gäller igen med Elsa och Jompen borta i Åhus, håller tummarna på mindre regn kommer falla ner på denna camping.

Veckan har annars varit hur jävla bra som helst även ifall mycket gick fel så hade jag ändå tur i otur.
Mitt hem hette Camp Fail och jag åkte med världen mest underbara människor, Robert och tio brudar ;) Vi satt mest i våra brassestolar, dracköl och lekte bajsleken. Jag älskade det!

Videoklippet är från när jag och Sara hänger i Rädda Barnens tält inne på festivalområdet. Älskar alla tält där inne, bara massa gratissaker och äventyr! Oj, nu kom jag på att vi fotograferades av Rockfoto, måste genast surfa in och kolla in det!

THE DAY HAS COME

DÅ VAR DET DAGS IGEN!

I en vecka ska jag befinna mig bland underbara människor, vara full 24/7, hänga på bajamajor och uppleva nya äventyr!
Hultsfred '09 är äntligen här och jag är galet pepp även ifall prognoserna lovar regn. So what? Med Alhgrens pommes tillsammans med en fet klick beasås och massa langos kan ingen människa vara olycklig!!
Och vad ska jag få uppleva under dessa festivaldagar mera? THE KILLERS!! REGINA SPEKTOR!! och alla dessa andra helt galet braiga band. Jag kommer vara så lycklig att jag kommer spricka men silvertejpen är nerpackad och det blir bara att tejpa ihop sig själv igen.

MUMS vad jag ser framemot det!
11.05 avgår festivalbussen och nu ska jag sova tillsammas med Mimmi så att dagen närmar sig snabbare

FIESTA

VILKEN KVÄLL!
Ibland blir allt bara helt lyckat och igår var det så. Förfest ute i kärleken och efter att jag och Emily hällt i oss våra goda drinkar var vi galet pepp och förblev det resten av kvällen/natten. Fiesta var helt sinnesjukt kul och jag bara längtar tills nästa gång! Väldigt mycket alkohol intogs men lyckades hålla mig uppe på fötterna och dansade hela natten. Väldigt många rosa pantern intogs och jag betalade inte för en enda ;) Tequila rann oxå ner i min strupe!

Hemfärden bestod av att gå längst stranden från Tylösand till Frösakull tillsammans med Göteborg, Hoffman och Emily. Hoffman vinglade fram och lyckades lägga sig raklång i vattnet och jag dansade runt omkring i vattnet hela vägen.

Jag älskar gårdagen!

Idag återhämtade vi oss på stranden och min näsa gör nu mycket ont och lyser vackert eftersom jag glömde smörja in mig

SAMTAL

Ringde precis upp en kontaktperson på Fiesta för att kolla vad de kör för leg ikväll.

"Hejsan! Jag undrar bara vad det är för leg i kväll på Fiesta?"
"Det är leg 89"
"Jaha, ok. Så är man 90:a så kommer man inte in?"
"Är du över 18 släpper vi in dig"
"Jahaa, men jag är 19 år"
"Då kommer du in"


..... är det bara jag som undrar varför han säger att det är leg 89 om man ändå kommer in som 18åring?

WHATEVER, jag ska dit ikväll med min fina Emily och mina favorit göteborgare (förlåt, det är från möölndal) och jag ska ha KUL!

SPETSAD JORDGUBBSKRÄM?

Snart ska jag sätta mig på en buss hem från Stockholm fast först ska det bli min favorit - lunchbuffé på Pizza Hut! Tror faktiskt det är den absolut godaste maten som finns

Som tur är blir det direkt buss hem til Halmstad så efter sju timmar kommer jag anlända, kl 21.00 för att vara exakt, och då blir det att skynda till Elsas lägenhet för att dumpa packning. Sen får man göra ett försök till att bli snygg för att sedan sätta sig på The Corner för att dricka billig öl med lite randoms.

Vad står sen på schemat? Jo, självklart säsongspremiären på KRÄM. Förra året fick jag spetsad kräm i ett shotglas när jag gick in, man får väl hoppas på samma tur i år igen ;)

Jag är i behov av sällskap på bussen så smsa smsa smsa