..and now it chills me to the bone

Idag joinade jag "kl 11-klubben" ... höhö

Min planerade plugghelg resulterade i en plugghelg, enormt stolt över min insats. Måste nog ringa min far och meddela succén. Började på en ny Isfolketbok, "Lucifers kärlek" i går kväll och idag är den utläst så nu ska jag sätta mig och skriva ihop en mycket bra uppsats om Lucifer och vem han egentligen är.


Idag var det repris av Let's Dance finalen och jag har väl nog inte sett ett enda helt avsnitt, inte riktigt min typ av dansstil.
Men mamma ropade envist att jag "måste se Lailas finalnummer". Så jag vandrade ner för trappan och satte mig till rätta och det var så bra att det slutade med att jag och mamma satt och storgrät i soffan med en Ubbe som himlade med ögonen. Jag ÄLSKAR sån här typ av dans, och jag önskar så att jag inte hade slutat med dansen innan. Avslutningen på dansen är hur bra som helst, varför har dem inte mer av den här stileni Let's Dance?
Den dåliga kvaliten och det lilla formatet tar dock bort magin lite i klippet


CHEESE

"Jotack, den har man väl hört innan. Lycka till!"
Det var min fars reaktion när jag berättade att jag skulle ha en nykter helg. Man tackar för stödet!
Men nykter är jag, och jag är så pass duktig att jag ikväll först är fyllechaffis åt min faster +3, barnvakt åt mina småsyskon samt nu sitter och skriver på mitt projektarbete (...eller jag planerar väl att inom kort börja skriva på det ivarjefall. Vill få ut det ur världen nu!) Men med lite grillchips och cheese doodles brukar det mesta lösa sig

Kriget mellan Ledarskap och resten av Sture är nu i varje fall ett faktum
Allt vi ville var ju att det skulle vara en rättvis bedömning och sen för att någon skrev en onödigt dumt kommentar så får SP06L ta hela skiten och allt jävla skitsnack om oss är överallt. Så nu är det blickar som förföljer oss överallt men vafan, orka bry sig? Alla har alltid haft något emot oss, nu har de för första gången hittat en konkret anledning - kul för er :)
Vi går ivarjefall ledarskap, och folk vet nog inte ritkigt vad det innebär men det vi lärt oss nu under tre år är hur man jobbar i grupp, leder grupper, använder sig av situtionsanpassat samt relationsanpassat ledarskap, hur människor fungerar och massa annat. Och när man får attackerna "om ni nu är så jävla bra, varför sökte ni inte till kommitéen?" ... liksom, herregud så man skulle inte få ha åsikter bara för att man inte sökte till kommitéen själva?


Drama drama drama.. ger lite extra krydda i vardagen ivarjefall!
Hoppas man överlever måndagens studentfest ivarjefall, kanske blir knivhuggen av någon ilsken mediaelev?


I could stay awake just to hear you breathing

Kul att man efter att ha kommenterat sturestudenter.blogg.se med sin bloggadress som länk igår helt plötsligt fick väldigt många extra besökare. Jaa, det hände en heeel del på den bloggen igår kväll och jag diggar hårt SP06Ls gruppkonversation igår på msn. Kopierade den in i word för minne och ja, den blev ca 60 sidor lr ngt. Dock ska jag aldrig någonsin visa den för ngn utomstående, hatet mot oss är stort som det är. Som vanligt...

Tänkte länka denna till er idag ivarjefall. För det finns ju visst folk som har missat den! :O
Det var idag på svenskan när jag, Mimms, Alex och Frida satt och skrev en filmanalys om Lejonkungen som vi kom in på denna och när jag och Frida upptäckte att de andra inte visste vad vi snackade om blev vi extremt uppspelta, tårögda och jag blev så ivrig i mitt berättande att jag hoppade upp och ner på min stol vilket ledde till att jag kraschade den, järnpinnen under sättet flög av (Y)
Här är den ivarjefall, jag stod med Alex och Mimmi och grät i Stures bibliotek innan. DEN ÄR SÅ FIIIIN!!

Det handlar om ett lejon som växer upp med två män. Sen när han blir vuxen beslutar de sig för att släppa ut han i det vilda. Efter ett år återvänder dem till Afrika för att leta upp honom och kolla om han känner igen dem... och jaa... videon<3


Kolla på denna om du vill gråta ytterligare

HAN ÄR TILLBAKA

Min bäbis kom hem idag från sjukhuset :)
Rättare sagt, min pappa har lagat min dator.
Och nu sitter jag här med honom, utan några irriterande fönster som ploppar upp och meddelar att jag har  50 trojanska hästar, 700 funna virus och annat skit. Han är bara frisk, pigg och med tonvis av nytt minne.
Detta har gjort min dag!

SMÄLLDA OCH OSMÄLLDA BALLONGER

Idag hade vi studenttävling i skolan.
Femkamp var det som stod på schemat.
Det var bara tre klasser som deltog, sätter de flesta slantarna på att de andra klasserna har tröttnat eftersom hela grejen nu går ut på att fjäska och det gäller att baka så mkt fika som möjligt åt studentkomitéen, annars har du inte en suck i världen att vinna. De enda som fortfarande kämpar på är då vi ledarskap, konstnärligt och musik. Egentligen vill hela vår klass sluta bara för att protestera hur fel vi tycker det är med all fjäsk, önska att det var förbjudet precis som på de andra skolorna. Men eftersom har vi kämpat så mkt att vi inte kan ge upp!

Varje gång man går ifrån en studenttävling brukar man vara på riktigt jävla dåligt humör, idag var det ingen skillnad.
Jag kan ju inte säga att jag är studentkommitéens största fan.... Jag var så förbannad när jag gick därifrån att det sabbade hela min dag.
Alla klasserna (alla tre...) låg väldigt jämnt genom att grenarna förutom EN, den som borde avgjort allt till våran fördel då!
Man skulle vara sex pers och stå i par. Mellan sig skulle man ha en ballong och utan att använda händer skulle man smälla dem. Vår klass visade talang och vi lyckades väl inom sisådär 5 sekunder. Vi var peppade och glada över vårat reslutat och satte oss sen för att studera de andra klasserna. Konstnärligt kommer upp.. och ja, de lyckas inte! Gnället startar "alltså våra ballonger är mkt dåligare" så varsågoda, de får nya. även dessa ballonger är "alldeles för dåliga". Ingen succé. Efter mkt gnäll och lite verkstad står det klart - de kommer aldrig klara det!
Musik går upp, och de har svårigheter de med. Dock lyckas här ivarjefall två par efter någorlunda kort tid framkalla sina PANG! men de tredje paret kan inte klara det.
Och vad bestämmer sig studentkommitéen för då? JO, "vi tar borta denna grenen eftersom de andra inte klarade av det" ILSKA ILSKA ILSKA. Vi borde stå som självklara vinnare, halllå?! Okej, de kanske var dåliga ballonger? Vi är med er där. Så därför bestämmer sig Robert och Badin i min klass att prova dessa "ej fungerande ballonger". Lyckas de smälla dem? Självklart. Ändras beslutet? NEJ!


Jag är så trött på dem, vi bör ha en lektion om hur ledarskap fungerar och särskilt lära dem ett och annat om SITUATIONSANPASSAT LEDARSKAP

sådär, nu har jag fått de ur mig. hata mig hur mkt ni vill

when you float like a cannonball

Fyra timmar sedan jag slutade min psykologilektion men jag har fortfarande inte begett mig hemåt.
Sitter för tillfället på stadsbibblan med saris, försöker knopa ihop den här förbannade hemtenta!
Jag håller just nu på med den egna frågan, som jag beslutat ska handla om hedersmord. Skrev ju en MVG-uppsats om det för några veckor sen i Psykosocialt Arbete, så jag vet ju det mesta om det tänkte jag. Men det blir så svårt när man skriva det ur en religiös synvinkel... men jag kämpar på!


Just nu har jag "Flickan och kråkan" som strömmar ut ur mina hörlurar. Riktig mellanstadie-nostalgi, vi sjöng alltid den på musiken. Annars har jag kört om Damien Rice - Cannonball ett antal gånger, lite återfall på den fina låten.

Jag har svårt att besluta mig om jag ska eller inte ska på kommande studenfest. Studio 54 är ändå ett kul tema och Moon är ju ändå bra.. men .. hm! Hur ska alla andra göra?


It's still a little hard to say what's going on

There's still a little bit of your face, I haven't kissed.

You step a little closer each day,
so close that I can't see what's going on


GOD (?) MORGON

god morgon.. eller god skulle jag inte vilja kalla denna morgon. 7.0 cider har en mkt negativ effekt på min bakfylla, jag mår fruktansvärt illa och huvudet känns inte bra. Men det är bara att kämpa för snart blir jag hämtad av min faster och då ska hon, jag och min fina syster in till staden för fika och sen blir det jobb på Bus.

Gården spenderades hos Robert med alkohol, folk och kort. Mkt trevlig kväll som slutade en aningen vingligt... Jag har ont i min fötter, tror jag skaffat mig köldskador på mina fötter i natt när jag och Hampe hade vackra djupa konversationer utomhus ute på vägen utan skor. Men den smärtan hoppas jag ska dämpas ikväll hemma hos KEGG som fyllt 19, stor flicka. Party party och sen blir det utgång. najz!

Jag gillade fyllesamtalet med Alex och Mimmi igår kväll, mums för sånt.

Zsa Zsa Zsu och en vän vid namn Bengt

snart, snart, snart så är det äntligen helg. Även ifall det innebär att jag måste plugga varenda sekund jag har över så känns det ändå skönt att man kan unna sig att ha kul på kvällarna och inte sitta bakom en trave böcker och knappa ihop massa reflektioner och dylikt på datorn.
Idag kan jag ivarjefall bocka av redovisning om sexuella övergrepp på min lista samt reflektionen om det. kryss kryss

Imorgon blir det antagligen bio, hoppas på Män som hatar kvinnor, med lite fint folk. Sen på lördag blir det att pimpla mitt älskade smultronvin med grymt snyggt folk hemma hos Kegg. Utgång sen till B&B som har sex&andthecity-tema. Låter mycket ljuvligt i min öron. Funderar på att tagga lite här i min ensamhet och kolla in några avsnitt. Kanske köra några från.. säs 2? Eller sitta och lipa sönder till avsnittet då Aidan gör slut med Carrie på Charlottes bröllop? .. nej, det klarar jag inte. Alldeles för vek och kommer dra alldeles för många paralleler till mitt egna liv och fatta dumma beslut.

Islams kvinnosyn

"...i höstas dömdes en 19-årig kvinna till 200 piskrapp och sex månaders fängelse. Kvinnan hade våldtagits av sex män och i vittnesmålet kom det fram att hon befunnit sig i en bil med en man som hon inte var släkt med. I koranen kan den som vill finna stöd för denna fruktansvärda kvinnosyn. En man får i princip behandla sin fru som han behagar."

Det är avskyvärt vilket värld vi lever i och hur vi accepterar helt ofattbara saker bara för att det blir så frukansvärt känsligt ämne när religionen är inblandad. Det finns något som heter rätt och fel och islams syn på detta är INTE detsamma som min. Ska en kvinna STRAFFAS för att bli våldtagen? Hur kan detta vara rätt i andra delar av världen? Det är svårt att kunna sätta sig i in deras situation, för det känns så orimligt att jag skulle bli straffad om jag skulle bli våldtagen för att det är mitt egna fel. Att dessa kvinnorna inte ens tillåts att åka bil med några andra än sin far, bror eller man ... sinnesjukt! Jag blir alltid så upprörd över sådant här, man känner sig så hjälplös över hela situationen. Jag skrev en uppsats om hedersmord för några veckor sedan och jag är lika arg ikväll över världen som jag var den kvällen.

BOOM

jahaja, min dator har gett upp. Han är från och med nu kraschad. Bajs!
Idag hade vi inlämning av religionshemtenta och hade något att lämna in? självklart inte! Min dator fungerar ju som sagt inte och eftersom det inte finns någon information i religionsboken har jag inte kunnat komma någonstans. Så jag tänkte sitta igår och skriva på skolan men vad har hänt då? joo, ingen dator på hela skolan fungerar. sug mig.  Men idag fungerar dem och även ifall jag slutade för flera timmar sen så är jag kvar här i Stures bibliotek. Skrivit ut massa info nu och ska bege mig till Stadsbibblan för att sammanställa. Får ingen ro här på Sture! Denna plats är sammankopplad med stress för mig

Tacka vet jag detta underbara vårväder, utan det hade jag nog varit världens suraste och bittraste människa denna veckan för skolan är inte kul!


You give it all but I want more and I'm waiting for you


älskade ängel

när jag är trött och sur lyssnar jag på denna, bästa medicinen ever



Hur kan en enda människa få allt och ännu mer
Allt manligt, muskligt är på plats, det är fantastiskt det man ser
Och musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till
Ditt hår är vilt som ett pinat hav, jag kan inte sitta still

Älskade ängel Do, do do di loo
Du är sann Do, do do di loo
Älskade ängel Do, do do di loo
Du är en man Do, do do di loo
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
För du är min Do, do do di loo

SATURDAY






Grymt kul fest hos Mia i lördags :))
Göteborgarna var nere på besök oxå, grymt kul!

and they were all yellow

min dator och jag bråkar enormt mycket och jag känner att det snart är dags för det oundvikliga - skilsmässa. Jag klarar inte av att leva med honom längre! Han vill ALDRIG som jag vill!! Och den enda kommunkationen han för med mig är VIRUS! VIRUS! VIRUS! - Jag är väl medveten om att du har virus, kan du sluta dra upp det hela tiden?!

Hela livet känns rätt irriterande just nu, känner att jag springer omkring och hyperventilerar hela tiden och inte har koll på någonting. Känns som att allt håller sig precis utom räckhåll och inga faktorer här i livet samarbetar! Jag ska försöka gå och sova nu och hoppas på att få mer än den genomsnittliga 3timmars sömnen. Jag orkar inte ligga sömnlös längre, jag är utmattad in i benmärgen

NOW OR NEVER

Idag hade nog jag och mimmi vårat mest flummiga radioprogram någonsin.  Inte ens vi hängde med i våra konversationer men vi lyckades nog slå lyssnarantalet ändå!! Inte dåligt!
Nu märker jag att jag är väldigt stressad, måste springa iväg till bussen för att bege mig till Robert i skogen.

och kegg samt fini, jag jobbar på det!! tills nästa lördag ska jag fixa och trixa lite åt er


HANNA KVARNSÄTER



Nu har jag lagt in bilderna från min födelsedag, Wild West Steakhouse, Mias fest samt Sangokvällen :))
Men självklart så vägrar min dator komma in på bdb så jag får sitta här och gotta mig med bilderna alldeles för mig själv. Jag har ivarjefall mängder av bilder på den vackra fröken Hanna Kvarnsäter som poserade vackert för mig när vi befann oss på Wild West :) zexy bryyd

måndagkväll

Lördagkvällen blev helt sinnesjukt kul! Bilderna ska in på datorn senare ikväll :)))
Jobbade öppning till stängning sen igår, söndag, och sen blev det sangokväll hos Ida.
Alltid kul och alltid gott, höhö.
Givande kvällspromenad med Biss sen genom söndrum och sen en mysig natt med R.

Sitter här och oroar mig lite inför fredag.. ska nämligen hålla i BodyBalance-pass för några ettor och tvåor på Sture. Egentligen ska jag och Biss gör det tillsammans med eftersom hon har FN-spel så blir jag själv... Jag ska öva mkt under veckan så musiken matchar med rörelserna :) !

18.44

Jag är så trött, helt lam i hela kroppen. Alldeles för lite sömn under de senaste veckorna gjorde att det har varit väldigt jobbigt att hålla sig vaken överhuvudtaget idag. Men jag kämpade mig upp till pappa för att fira min älskling som fyller 8 år idag, grattis du vackra syster<3

Igår var det förferre hos Biss som var mkt trevlig! En viss göteborgare ringde som jag inte träffat på EVIGHETER så det blev att han och hans tre ligister kom. Sommarminnen diskuterades, såsom rutan, talet och alla fruktansvärda fyllor!
Det belv sen att dra in till the city för att fortsätta festen på Moon som inte var i närheten så kul som jag hade önskat. Alldels för mkt folk och jag tycker att natten endast bestod av samtal från miljarder människor som undrade vart man var och så sprang man hela tiden omkring för att möta folk som man ändå tappade bort efter 30 sek
En viss mes blev ivarjefall 18 år i natt vilket är GALET kul!! Det var bannemej på tiden säger jag ju.. Grattis kooompiiz

Nu ska jag försöka tagga så att jag är på någorlunda bra partyhumör ikväll hos Mia. Funderar på att sätta mig och pimpla vin med mig själv (Y)

SMILLA

Hon är vacker min kusin i Stockholm. En dam med sitt egna humör.
Saknar henne, saknar Simon, saknar allt och alla i Stockholm.


TORSDAG

Jag sitter och knåpar ihop en reflektion om SFI som borde varit inne för två-tre månader sen.. HM! Jag måste ta tag i allt i skolan nu. Det är ju inte det att jag inte pluggar, för det gör jag varje dag i princip. Men jag har ändå lyckats få massa i släpvagnen. Massvis med uppsatser, reflektioner, prov och liknande som borde varit gjorda för länge sen. NU ska dock saker och ting hända. Jag vill sätta kryss i rutorna!

Var inne och fyndade lite på Indiska (som vanligt) idag med Gabbs. Blev en mysig halsduk, två armband, fodral till min iPod och en hårklämma. Allt för 128:- Köper jämt saker på deras reor, mums mums mums!

Jag har lärt mig en ny sak också, folk har ägg på sina pizzor. Weird!

Nu ska jag plugga vidare och sen blir det ut att vandra i Oskis med Tova.
Moon på imorgon och fest hos Mia på lördag, jag förväntar mig en toppenhelg!

INSANE

Kolla vad vi ska åka när vi ska till Stockholm i maj kompisar :))) !!!
Så jääävla kul, mums på bergochdalbanor



LOST



Suttit nu ett tag och försökt knopa ihop ett program med några härliga yogaställningar eftersom jag och Biss imorgon ska hålla i BodyBalance för våran klass. Vi ska nog lyckas böja och bända våra vänner på sätt de aldrig trodde de kunde böja och bändas!
Helgen har varit brabrabra! Bilder kommer när jag orkar koppla in min kamera. Kan ju meddela att jag fick en fet högtalare/dockningstation till min iPod and I love love LOVE it!



Coldplay - Lost   en av låtarna som jag och Biss har i vårat program :))