TREVLIGT ATT RÅKAS





Åååååååh!
Idag kom min väska med lite smått och gott som bl a innehöll en mick och cam (tack tack tack pappa!). Så jag har precis skypat med mamma och Ubbe för första gången. Har inte hört eller sett henne sen jag åkte och det var uuuunderbart :D Hon började såklart fälla tårar, jag är inte ett dugg förvånad. Men jag blev också tårögd, jag är verkligen långt borta. Men om mindre än en månad så kommer de båda och hälsar på mig och det är verkligen en stor ljusglimt i min tillvaro, rena solskenet!

Självklart råkade jag komma åt vilolägesknappen efter en halvtimme men de skulle ändå gå och lägga sig. Så medan det kom upp "preparing for stand-by" ropade vi hejdå och sen blev det svart... bra gjort therese!

I min väska som mamma fixat ihop och lämnat hos Malin och Andreas fanns allt möjligt underbart.
Turkiskt peppar och Ahlgrens bilar, helt klart bäst!
Sen lite mysbyxor, tuggummi, mitt underbara vaniljljus, ansiktskräm, HÅRINPACKNING. Vattnet här är så hemskt, gör håret fett efter en HALV dag. Samtidigt som det är torrt och eländigt.. nej, lite hårinpackning är verkligen nödvändigt.
Söta mamma hade även skickat med en present, ett armband från Kristallrummet i Stockholm. Jättevackert! Blev så glad att jag började gråta. Är alldeles för känslig nuförtiden. Hoppas verkligen att detta håller längre än förra, tog sönder ett jättefint armband som jag fick av mamma när jag var på Underbar. Någon fastnade i det och PANG! alla pärlor låg utspridda över hela schlagerrummet. Självklart la jag mig ner på golvet och kravlade omkring men hittade inte alla.. :(

Dags att sluta prata Therese... Sov så gott och dröm vackra drömmar!


ALL IN!

Snart är det dags, snart är 3 september here!

Vi osetfolk har laddat länge nu.. För på Miccans 20årsdag ska här fanemej festas!

Vi har levat i alkoholcelibat och Miccan har även från och med idag bestämt "inga fler desserter före min födelsedag!" (Några dagar kanske inte är så svårt hemma men tänk er världens godast dessertbord som bara stirrar på en varje dag. Ska ta foto någon dag på buffén så ni förstår hur svårt vi har det, går inte att låta bli)

Jag väntar på era brev kära vänner ;) Nu ska jag upp en våning för att kolla Band of Brothers med Jomps


BREATHE IN

Idag har jag jobbat i tio timmar, finally ett långpass!

Jag och Michan har varit extremt frustrerade den sista tiden då vi två får enormt mycket mindre timmar. Grejen är att det inte beror på våran prestation eller något utan .. ja, ren jävla otur. "Det är inte så lätt med schemanen". Jaa, men det borde ju ivarjefall gå att göra så att vi inte har jobbat 62 timmar medans Kristina och Johanna jobbat 92. Visst att man inte kan ge alla exakt lika mycket men förf*n, den skillnaden är enorm!!
De får jobba frukost och lunch plus kväll typ jämt medan jag fick fem kvällspass i rad och sen när man väl får dubbelpass får vi bara rum och de blir inte många timmar där-

Det suger och vi ska gå till Gudrun eftersom vi inte får någon respons från Kristi.

YOU GOT MAIL

Min fötter luktar illa... ifall ni är intresserade!
Ikväll var det ca 170 personer i spisesalen och Oset bjöd på buffé. Sprang omkring med ett ansikte som kunde tas för ett stoppljus, som vanligt.

Ey, nära och kära! Får man be om en tjänst? Tack!

SKICKA BREV TILL MIG!!
SKICKA ÖVERLEVNADSKIT TILL MIG!!
SKICKA FOTON SOM JAG KAN SÄTTA UPP I MIN HYBEL!!!
SKICKA GODIS, STRUMPOR, SUDDIGUMMI - you name it. Jag tar emot vad som helst!

Ni skulle lysa upp mig värld om jag kunde få gå fram till den blåa boxen och upptäcka att någon har skickat något till MIG... (det enda jag fått där var skattekortet nere från Gol, mindre spännande)

Känn er manade, registrera adressen

Therese Jansson
C/O Oset Hoyfjellshotell
   (norskt ö, inte o)
GOLSFJELLET
3550 Gol
NORGE

jag tindrar med mina valpögon ifall ni fortfarande tvekar

THE WAY DOWN

Åh, det gör ont i mig...

Just nu i denna stund befinner sig alla mina vänner på den "sista sommarfesten". Bisse och company har hyrt The Corner och alla har samlats för att säga farväl till sommaren och bege sig ut på sina nya vägar. Jag har redan börjat gå på min väg och det har känts jobbigt att vara den första som begav sig iväg.
Sitter och tänker på alla och det är så nära till tårarna. Saknar er alla så himla mycket, önska verkligen av hela mitt hjärta att jag var hos er nu. Kan inte förstå att det bara har gått två veckor, har jag inte varit borta i två månader än?

Jag har så extremt underbart vackra vänner, ni fattas mig

FREEDOM



Två filurer bestämde sig idag för att smaka lite på friheten.
Men friheten var inte lika intressant som maten i min hink så efter ett tag var det bakom lås och bom.


EN CIRKUSELEFANT?



god natt


OSET BY NIGHT


TULUM NEXT?

Jag har inte gått under jord pappa! Don't worry ;)

Skrev ett väldigt långt och aggressivt inlägg igår men de gick inte att publicera. Kanske lika bra det! Finns tre herrar här som får mig att vilja krossa första bästa tallrik i huvudet på dem... Jag accepterar inte när folk behandlar mig på det sättet de gör. Deras kommentarer om allt från när jag slutar, kan vi träffas i baren, vill du ha mitt telefonnummer, kan du le för mig, vill du följa med ner till min buss senare osv. Höra det från några äckliga tjocka 55+ som även tar på en när man går förbi. Nej, inte okej!

Har sovit jättedåligt de senaste nätterna, rekord var i natt då jag inte somnade förrän sex på morgonen.. Mindre kul! Har bara haft kvällspass nu de senaste fem dagarna vilket gjort mig extremt uttråkad och jag har lätt somnat på dagarna. Mitt dygn har vänts och straffet har kommit nu. Hoppas på att somna tidigt ikväll ivarjefall med tanke på att jag börjar jobba tidigt imorgon bitti.

Jag och Jompen har pratat massa om resor idag och Mexico med närliggande länder är i princip bokat. Sen är det strax dags för London med, längtar enormt! Nästa sista veckan i oktober lutar det mot


MINA DAMER?



Dessa tre filurerna har jag hängt rätt mycket med senaste veckan i tro om att det var mina män jag gick ut till var dag.
Idag krossades min dröm då jag och Krissan gjorde upptäckten att mina män i själva verket är tre små tösabitar.... typiskt!

EN GÅNG FÖR LÄNGE LÄNGE SEDAN....

Långt uppe i de tysta norska fjällen där blicken inte kan finna ett levande väsen finns en plats som kan berätta många berättelser. Ett hotell där de bortglömda, tomma korridorerna fylls av fler hemligheter än väggarna kan hålla inne. De som varit där viskar om krypande fotsteg, avlägsna skrik... Ingen har någonsin tidigare lyckats få svar på alla de frågor som ställts. förrän idag.

FÖR VI FICK SPÖKET PÅ BILD!


tjoho, buu buu buu


NEW MOON


Åh, allt twilight-snack här uppe i de avlägsna fjällen gör mig galen. Vill ha böckerna nu nu nu så jag kan läsa om de ännu en gång och jag kom just på att tänka hur jag ska lösa det med premiären på New Moon den 20 nov... Har Gol biograf? Antagligen INTE... Får la ta första bästa tog till någon stad och sätta mig där i min ensamhet. Begära ledigt imorgon?

SENASTE NYTT

Jag kan härmed meddela att jag inte längre förbannar dagen då tvättmedelstjuven föddes.. För det var visst Kristina och Mickan som tagit med det hem då de trodde att de var det tvättmedlet tvillingarna lämnat till dem när de åkte hem. Så tada - jag har köpt tvättmedel i Gol i onödan. Får se till att tvätta mycket denna höst och vinter helt enkelt!

Skrev på kontrakt nu och så idag. Som det ser ut, ifall de fortsätter vara en till bra säsong här på Gol (sommarsäsongen tar slut nu) så blir det att jag stannar till 12 dec för då stänger hotellet och öppnar igen den 27. Så mamma, pappa och gänget - I'm home for christmas :) Det gillar ni va? (det hoppas jag ivarjefall....)

GOL

Idag slapp jag städpasset, och likaså Mickan och Malin så vi hängde med Kirsti ner till Gol. Fixade bankkonto så att jag kan få min LÖN den 7 september och sen köpte jag nödvändigheter i form av allt för många chipspåsar, cheesedoodles, dipp, cola och så TVÄTTMEDEL. Idiot igen, blir så sur. Låt mina grejer va! Jag kommer ivarjefall aldrig göra om misstaget att lämna det i tvättrummet.

Helt plötsligt gillar jag mitt rum mycket mer

Nu har jag precis kollat klart på en film jag började titta på inatt, var tvungen att stänga av vid halv tre tiden dock.. Kan inte vara uppe hur länge som helst. Filmen var ivarjefall förvånandsvärt fin... gillade den mycket! Väldigt djup och vacker, The Reader heter den. Kate Winslet är bl a en av huvudkaraktärerna. Se den!

BLUE HAWAII

Min vänstra handled värker något helt enormt. Har ju lyckats skaffa handledskador på både höger och vänster, den ena från en volleybollträning och den andra när jag svimmade en gång och tog emot med handen. Nu känner jag verkligen av det, så fort jag ryddar (plockar bort) så stablar man en halv miljon tallrikar på vänster och det gör så ooooont!!! Får väl börja ha stödbandage eller något...

Imorgon bär det av till civilisationen, nämligen Gol. Där ska jag köpa lite nödvändigheter (alltså snacks till mina filmkvällar). Sen måste jag även köpa tvättmedel? Och gissa varför? JO, FÖR NÅGON IDIOT HAR TAGIT HELA MIN KARTONG MED TVÄTTMEDEL. Idiot idiot idiot!! De har tagit massa av mitt sköljmedel oxå men lämnat den kvar ivarjefall. Jag är så arg! Konkat med den ändå från Sverige för att någon ska sno det efter att jag bara hunnit tvätta EN gång.
Jag förbannar dagen då du föddes!

Nu ska jag och Dundersalt fortsätta kolla på Rallybrudar


GOD MORGON?

Precis varit och matat djuren och på vägen tillbaka mötte jag e gubbe som sa "God morgon".. Inte ens jag säger god morgon halv fem på dagen.. Fick ställa klockan på 14.00 idag för att lyckas komma upp till personalmötet. (fyfan vad bakis jag varit idag) Det gick bra och från och med nu ska det finnas mer frukt och grönt till personalen :) Viktigt hjärtefråga!

Dags för lite film innan det är dags för dagens första jobbpass.

HELLO

Hej hej hemskt massa hej!

Jag är inte nykter... haft en så jävla bra kväll i baren, vet inte hur mycket jag skrattar. Tog med mig ett recept på Rosa Pantern och jag vet inte hur många som slank ner... säkert tillräckligt för att dagens lön skulle försvinna. Sen blev jag ju i lurad en jävla skorpion.. nej nej, en hackspette. DEN BRANN! de tände eld på den, jag la handen för och så skulle jag "dricka vakummet och drickan"... jag gjorde det och TJING! sen lite rosévin och öl på det, (Y) Nu ska jag upp och sova hos jompen, mycket bättre och mysigare.. hon skulle "lämna dörren öppen" . Hon ska upp typ tolv timmar innan mig. MOHAHHA.. nej, jag ska faktiskt på personalmöte kl 15.00 imorgn men sen kan ajg sova igen. blir nog braaaa
Fått komplinger över hur söt och naturlig jag är idag, väldigt trevligt!

God natt, jompen väntar!!

<3

WHEN I GET HOME, YOU'RE SO DEAD

Sådär, ännu en jobbardag med dubbelskift är avklarad. Kvällarna är bara trevliga, massa pensionärer överallt (:
De senaste kvällarna har vi även haft äran av ett sällskap som man lätt hade kunnat ta för de som medverkade i "I en annan del av Köping". Väldigt unika karaktärer jag fått servera ikväll :P

Nu ska jag vidare till baren eftersom några är lediga imorgon och själv börjar jag inte jobba förrän halv sju. Så det är dags att skriva ner receptet på Rosa Pantern så att jag kan få min favoritdrink denna afton :)

KUCKELIKU

Idag jobbar jag bara kvällen vilket ledde till att jag sov länge. Vakade upp till en blå himmel, underbart! Fast ganska snabbt kom molnen inrullande och nu är de överallt!

Utsikten upp på hotellet från min ytterdörr


Här är personalbostäderna! Jag bor i första dörren där nere


Efter att jag vaknat gick jag och matade djuren. Vi har hönor, kaniner (och små bäääbisar), två kalvar och en häst (:


Nu har jag laddat min iPod så det är dags för en långrunda. Börjar inte jobba förrän 18.30

FRAMÅT STOLTA AIK

Åååh, det är så vackert!



Idag möttes AIK och HBK på Örjans vall och jag kan verkligen inte förneka att jag verkligen verkligen hade velat vara där!
Att få se Halmstad fyllas med AIK:are... det är en känsla som man bara förstår om man själv är aikare. Kärleken till mitt lag är skrämmande stark, det är någonting med AIK som kan fylla hela mitt inre med fjärilar!

Men vann, det gjorde vi! Detta har lett till något så underbart som serieledning :D Som vanligt är vi med i guldstriden och kanske iår är det våran tur igen? Elva år utan guld,, nej tack!

BE SOMEBODY

Hej Sverige!

Idag har himlen tittat fram lite, inte för att jag har haft tillfälle att njuta av det. Städat rum med Malin mellan 08.00-14.00. Fyllde sen en tallrik från buffén och satte mig med den nere i rummet. Nördat mig på Farmville nu ett tag och sen var jag precis uppe i köket och hämtade lite apelsinklyftor. Fått ordning på mitt rum har jag också lyckats med denna eftermiddag. Hängt in alla kläder i garderoben och placerat alla saker på sia platser. Genast lite mer hemtrevligt!
Ska köra igång en film nu, börjar ju inte jobba igen förrän halv sju.

Här kommer lite fler pictures från igår



Här jobbar jag ikväll, spisesalen (:

Puss&Kram från Norge

CLOSER

Här ligger jag i min säng med min pojkar i Kings of Leon som sällskap, funkar alltid!

Dagen idag har varit en ledig dag och jag startade den med en sovmorgon för att sedan gå ut och gå en runda. Mötte några får, det är visst sånt man får räkna med när man bor i Norge. I Indien springer det omkring kor överallt, i Norge massa får och i Sverige.. katter!

Ivarjefall, även idag smaskade jag i mig av buffén och suck - avslutade med bär med grädde toppat med två minibrownies.. attans! Inte bra beteende. Men jag och Jompen förbrände bort det snabbt med volleybollspel, jag må säga det att vi höll världsklass!

Efter det tog jag min vän kameran och gav mig ut på vandring. Först en stund hos djuren och sen ut på vägarna. Var ute och gick två timmar, extremt skönt! Den vackra naturen gör det ju så lätt också att bara gå gå gå

Imorgon är det städ hela dagen, alla åker hem nu så då är det massa avrese-rum och de tar längst tid. Undra hur långt passet blir imorgon... på kvällen är det ivarjefall dags för spisesalen igen :)

SARAH MASEN

Om tio minuter börjar dagens andra pass, servering.
Suttit på mitt rum nu sedan klockan tre, surfat runt och sörjt att mina pulverpaddor är slut. Har med mig ett antal påsar och nu finns det bara en påse med Rostiga Spikar kvar :( Detta är illa!!
Men mitt godissug släcktes någorlunda bra tidigare idag då de ställt ut en hel skål med minibrownies! Och till lunch idag fick vi äta av buffén så till efterrätt blev det grädde med hallon och björnbär. Smaskigt värre!

Ska ut och jobba bort allt denna onyttighet imorgon om det bara vill sluta regna! Ska fotografera de supersöta små kaninungarna med, if it only could stop raining!


MINIBROWNIES

People, jag har nu avklarat min första jobbdag i Norge! Och det har gått kanon.

Började 07.30 imorse med att ha frukosten med Sofie. Väldigt lugnt då det inte var så många gäster så hon gick igenom så mycket som möjligt av allt jag måste lära mig. Det är mycket men det mesta har satt sig nu, mest detaljer som är svårt. Vid elva slutade vi och jag var sen ledig fram till 18.30 eftersom vi inte behövde ta lunchen (4 gäster som beställt lunch, haha). På kvällen var det buffé och vilken buffé!! Massa massa skaldjur och fisk och sen massa kött, tillbehör och ni skulle sett dessertbordet - MUMS! Jag provsmakade ett par minibrownies och när det smälte i min mun trodde jag att jag hamnat i himmelriket. SÅ GODA! Helt helt underbara och köket gör allt själva så jag sa att jag måste få receptet någon dag. Kommer rulla runt dock om jag får tag i receptet...

Nu ska jag sova ivarjefall, imorgon har jag städ och antagligen även servering på kvällen igen.

Puss på er där hemma<3

OSET IT IS

Här sitter jag... i mitt nya lilla gula rum där jag kommer vara bosatt några månader framåt. Tänk att det faktiskt blev av, jag åkte till Norge efter min student.

Dagen har varit lång och jag planerar att ta en powernap nu men då kanske jag inte somnar senare... Mitt första arbetspass här på Oset kommer vara frukosten imorgon, 07.30 börjar jag. PIRRIGT!!

Ivarjefall, tog bussen från Eurostop 00.10 i natt. Farvälet med mor blev blöt på alla möjliga sätt, totalt ösregn och tårar som sprutade ut ur henne. Bussen var full av trötta människor och fram till Göteborg fick jag sitta med en trevlig islänning.
Däckade sen på sättet längst bak och sov väldigt skönt i två timmar fram tills jag märker att bussen stannar. "Wow, redan framme? Gud så skönt!!" Men nejnej, vi var visst i tullen. Sätter mig sömnigt upp och ser hur tre vakter mycket bestämt har siktat in sig på mig och kommer marscherar med en knarkhund i högsta beredskap.

"Åhnej, de har fått reda på att jag inte använt säkerhetsbälte!!"
....ok det var inte därför.

Vovsingen som var väldigt söt sniffade intressant och länge på min väskor och jag kastade iväg lite smått nervösa men trevliga leenden till vakterna som skulle säga "Om ni hittar något är det faktiskt inte mitt utan då har jag blivit lurad som Bridget Jones och snälla käre norrman, kasta mig inte i fängelse på livstid".
Efter en stund bestämmer sig hunden för att, nej denna rara snälla flicka har inget knark på sig. Några andra snubbar blev däremot ivägförda på förhör och vi andra blev tvungna att ta vårat bagage och ställa upp oss på ett led.

Efter 30-40 min bestämde sig tullmännen sig för att vi var hederliga människor allihopa och vi fick snällt åka vidare.
I Oslo mötte jag upp Jomps och vi satte oss på tåget till GOL! Blev hämtade av Malin på stationen, jag fixade skattepapperna och sen har vi chillat här upp på hotellet hela dagen. Gott omkring lite, ätit Pulver Paddor, inspekterad lokalerna mm. Allt känns jättebra och jag ser framemot att börja jobba imorgon!! :)

GOD NATT

Nu ska jag gå och sova i min säng för sista gånger på väldigt länge... ville bara dela med mig av det.
Undra om jag kommer fälla en tår eller två? Eller bara sova jävligt gött?

STUDENTKLÄNNING

Jag köpte min studentklänning idag :) Lite sent kanske men jag var tvungen att köpa den, så fin och SÅ BILLIG! Kostat 600 och jag betalade 89:-, hur kan man säga nej? Får väl försöka hitta något tillfälle då jag kan ha den, annas får jag väl helt enkelt klä ut mig under  nästa student och springa omkring i den :)

Käkade på La Coca idag med min faster och Emily joinade oss. Så jobbigt att skiljas från alla vänner men förhoppningsvis kommer tiden gå snabbt! Alla busarna som flyttar till London kommer jag ivarjefall träffa redan i oktober eftersom jag, Jomps och Kajliden ska hälsa på alla :) Jag ser verkligen, verkligen framemot denna trip, har ju aldrig varit i England! Vi ska leka turister, se alla sevärdigheter. Känns bra att ha ett mål nu i början när jag jobbar.

Precis kommit från pappa nu, var uppe och sa hejdå. Jag har visst glömt att nämna min Norgetrip för mina småsyskon för när jag kom in i vardagsrummet och sa "Ja, hejdå! Nu åker jag" svarade de lite halvintresserad hejdå och fortsatte kolla på tv och käka. "HALLÅ!! JAG FLYTTAR TILL NORGE IMORGON OCH KOMMER INTE HEM FÖRRÄN VID JUUUL!!!" Både vänder sig chockerade mot mig (David tappar gaffeln) och jag svär, det svävade två blinkande frågetecken ovanför deras huvuden... "Ehm, oj! Jag har glömt att säga detta?" Jag blev genast omfamnad och de öste kärlek över mig (I like, I like).

Pussade och kramade på pappa, Monika och Nova med och nu känns det oerhört sorgligt att jag inte kommer få se dem på flera månader :( Men tiden kommer gå snabbt, det vet jag och helt plötsligt är jag tillbaka i Amböke.


Min superheta syster på Apitol

PACKAR

Nu kan man räkna timmarna tills jag lämnar Sverige för att tjäna pengar med min bästiz i Norge. Packning är det som står på schemat och jag är självklart lite av ett nervvrak över att jag ska glömma massa viktiga saker här hemma. Jag lyckas självklart packa ner alldeles för mycket så just nu ser det väldigt hopplöst ut men jag brukar vara väldigt duktig på att sålla ut i sista sekunden eftersom min rygg faktiskt inte klarar särskilt mycket belastning.

De sista inköpen fixades ivarjefall idag med mamma ute på Eurostop och sen åkte jag till Bus för att säga upp mig, men självklart var inte någon av personalcheferna där. Bättre lycka nästa gång.. Tog ivarjefall med mig mina foppaskor hem!

Igår hade vi avskedsmiddag för mig på trottabar (tyckte nog allt de skålade allt för många gånger över att jag åker, ska det vara en komplimang?...) och åt en mycket god grillad tonfisk. Smaskigt värre! På kvällen hängde hela familjen Jansson och Abrahamsson framför What happens in Vegas med varsin fet godispåse i knäet. Galet kul film det är!

Nu ska jag packa vidare

IF IT KILLS ME



Jag blir så fascinerad!
Dans berör mig på så många sätt och får mig att känna så mycket. Fast hur kan man lämnas oberörd av denna? So you think you can dance är det bästa som någonsin visats på tv. Jag vill vill vill kunna dansa så här bra, jag ska ska ska lära mig någon dag.

so sexy

FOSSINGAR

Som Emme sa igår "du lyckas alltid skada dina fötter"
På bussresan efter Fiesta halv fyra inatt kollade jag in mina fötter som gjorde lite ont (smärtan var rätt svag, antaligen tackevare all den alkohol som intogs under kvällen. Speciellt för att vi fick över 50% rabatt i baren) och det var ju ett och annat glassplitter som smygit sig in i mina fossingar. Stelnat blod över större delen av min fina tass och ett och annat sår. Värst var ett skärsår som gick över hela lilltån som det även blödde från idag :( Det är tufft att dansa på Fiestas dansgolv som alltid är fyllt med glassplitter!

MEN KUL HADE JAG!

Idag har jag varit hos pappa och red ute i skogen med Heike för första gången :) Jättekul och supermysigt! Underbart att sitta upp på världens vackraste häst som svävar fram genom skogen med sina underbara gångarter. Studerade våran skuggbild väldigt mycket och fascinerades över hur snygga vi var!






Dags att återgå till verandan där det vankas Mumiens återkomst


TJOCKIS

Min bebis har kommit hem igen! Min fina, underbara tjockis har återvänt!

Passande att Jenny flyttar hit Zeke en vecka innan jag åker till Norge, typiskt. Men jag får ivarjefall kela med min gamla älskling lite innan jag åker.



Ikväll blir det Fiesta, såklart!

TYP FORTFARANDE MÄTT

Igår fyllde min mor år!
Jag och Ubbe överraskade henne med Madonna-biljetter till nästa helg och hennes reaktion var något över det vanliga.  Först tystnad för att sedan följas av skrik skrik skrik och tiotusen tårar. Kul att man kan göra henne lycklig :)

Vi åt sedan på Wild West Steakhouse där min faster Jessi och Fredde följde med. Jag är FORTFARANDE mätt.. fyfan!
Kunde inte bestämma mig för om jag ville ha en köttbit eller revbensspjäll. Så jag bestämde mig för att beställa Combo, där man får båda. Åt nog inte ens upp 1/4, galet mycket mat! Ubbe däremot som beställde samma åt upp sig portion och halva mig, vart får han plats med allt?

Marinfestivalen efteråt och då köpte jag en heliumballong och sjöng Ja må hon leva, Vad du är söt min kära lilla ponny samt Like a virgin för min mor. Mamma sjöng också vackert med heliumröst, humor när den är som bäst.

Mötte sen upp mina vänner på The Corner och blev påmind väldigt många gånger av de att jag faktiskt åker till Norge snart.
"Therese, jag har fattat det först nu. Du åker ju verkligen till Norge jättesnart!!!"
Jotack, jag har också lagt märke till detta. På onsdag är den en vecka kvar!

Fredag var bästbästbäst, det blir alltid succe på Jennys födelsedagar