systrar

idag fyller lillebror 9 år och jag och syster underhåller oss med foto
nu ska jag gå å käka marängtårta


 vi har samma ögon denise, my little sunshine

en bloggis

sitter här och luktar klor
nu ikväll har jag varit å tjuvbadat med jomps å pontus. alltid kul med lite busbadande på furulundsbadet

imorgon bär det av till min vackra stad Stockholm. Skulle egentligen åkt dit idag men mamma sköt upp det till imorgon

i fredag var emily hemma hos mig å vid käkade pizza å kollade sex and the city. tobbe joinade oss i slutet med :)

igår var det först musik å ståuppkomiker på Rotundan, sen drog jag vidare till Sara för att fixa mig inför kvällen. Vi drog sedan vidare till Jens för att förfesta där i några timmar. Vid halv 1 ansåg vi att vi var perfekt runda om fötterna och begav oss ut på stan. Det blev lite drickande på Elvan och massa dansande på Valentine. Jag tappade bort alla nära å kära och skaffade mig därför nya vänner på dansgolvet genom att förskräckt berätta för dem att jag inte hittade mina vänner å sen fick jag hänga med den över en timme tills jag hitade Vickan igen som visst hade smitit in på Moon och blivit bjuden på massa Cosmo! :O

min dator håller på att krascha förresten
får upp massa meddelande "ERROR ERROR" och typ att "all files will be deleted now"... innan nu precis fick ajg upp en ruta som sa något i still med att windows kommer nu att stängas ner. och så var det en nedräkning. så fort detta händer ryker jag bara snabbt och enkelt ut sladden.. bästa lösningen eligt mig själv!

uppe i amböke



åkte till pappa idag efter jobbet
här har ni mina vänner Lukas å Alice

.

As I'm looking to the sky to count the stars

I wonder if you see them where you are


update

en liten uppdatering på läget i fröken jansson liv

har precis bokat tågbiljett hem från sthlm nästa torsdag. vill gärna hem till rix fm även ifall jag inte är ett dugg intresserad av artisternam, så träffar man alltid massa folk denna kvällen och det är alltid kul :D så jag åker hem en dag tidigare än mamma å ubbe. Vi åker till Sthlm nu på söndag så det blir en kort vistelse men jag ska ändå upp igen i augusti för AIK-Hammarby plus att jag har varit där uppe oräkneliga många gånger de senaste året.

Jobbar röven av mig på Busfabriken för tillfället. Idag var det hyperstressigt och jag var rädd att jag tillsammans med mina vänner skulle kollapsa men ännu en gång klarade vi av alla vresiga barnfamiljer med respektives skrikiga ungjävlar.

Sangomöte har hunnits med idag oxå och vi har börjat skissa på vår nya blogg plus diskuterat hur vi ska lägga upp den tyst aktionen. mer om detta i framtiden!

sango.blogg.se

På lördag blir det i varje fall båstad vilket ska bli trevligt. Dissade Kräm ikväll eftersom jag är så trött så jag har redan sovit några timmar denna afton och ska snart gå och återhämta mig ytterliggare.

natti natti och fortsätt ha en super sommar kompisar


bag in da box



varsågod folk , här har ni sommarplågan '08
nu ska jag och trasdockan dra ner på stan och in på krääääm
pusspuss

still going

min statestik är inte lika vacker som innan
jag lever, men dock knappt. varit väldigt sjuk (så även mina tre vapendragare) sen jag kom hem från min livs bästa vecka som spenderades i Lloret de Mar. Jag börjar dock bli mycket bättre men hosta, halsont och förskylning har inte riktigt lämnat min kropp än. Jag och mimmi har diskuterat och kommit fram till att båda har ett stort problem med vissa kroppsdelar som konstant somnar. Jag behöver bara korsa min ben i 30 sek innan benet somnar. Min blodcirkulation är inte på topp!

Dagen idag har spenderat lite i trädgården men mest i soffan tillsammans med mami och massa sex-and-the-city. Ikväll blir det utgång, Kräm - äntligen något för oss små 18-åringar!
Igår var det fest för Fini å Emma som fyllt 18år men jag spenderade den mesta tiden med Mimms å Karin och diskuterade Lloret de Mar 08 och kommande Lloret de Mar 09 som jag nog lyckades få alla att hänga på. Tidig hemgång då jag egentligen skulle jobba idag men Anneli ringde mig tio minuter innan jag skulle vandra till bussen och sa att jag kunde stanna hemma.

Nu ska jag gå och laga lite mat till mig själv och sen fortsätta med lite sex-and-the-city för att sedan bege mig till staden.

Therese