ork?

Okay, jag kommer inte klara skolan detta år. Jag har ingen ork nu och jag har sommarlov. Jobbar nonstop hela tiden men om jag inte hade gjort det hade jag ändå inte fått mer ork för detta vädret dödar mig långsamt. Det är bara så, jag är en person som behöver sol och värme. Det är bara så. Planerar att kolla upp om man skulle kunna ta lite ljusbehandlingar, läste ju om det när jag skrev mitt projektarbete om depressioner.

Egentligen hade jag kunnat skriva värsta roliga blogginlägget nu för jag har massa olika situationer som jag skulle kunna berätta om som jag varit i de senaste veckorna. MEN JAG ORKAR INTE, jag orkar inte ens le. känns fan som om man långsamt tynar bort...

för jag längtar

jag måste bra nämna det faktum att jag och Emma Persson ska till Stockholm den 18 april :D

Två artonåringar som ska spendera en weekend i huvudstaden som kommer bestå av massa shopping, fika och fest!


just another day

vart är min sommar? känns helt konsigt men nu när det endast är några veckor kvar till skolan börjar (läskigt att skriva!) och jag har fortfarande inte fått någon sommarlovskänsla. Så ska det inte vara!

Dagarna bara börjar flyta in i varann, jobb jobb jobb. De få dagar man inte jobbar så sover man bort hela dagen. Vaknar om å om igen vid två-tre på eftermiddagen och det tar tid för mig att komma igång så när man väl är redo för att möta världen runt fem så är det alltid för sent för att planera nått. Sätter sig vid datorn och samlar energi eftersom det brukar vara jobb dagen efter.

Men imorgon ska jag och lillebror till Busfabriken :) Jag och brodern min ska ta bussen in vid kvart över ett och jag ska köpa massa godis och glass till honom.
Riktigt längtar efter att ge han allt han pekar på!
Varför känner ingen en sån längtan när det gäller mig? Ingen som vill åka in till stan och skämma bort mig?
Lillebror har ivarjefall fyllt 8 år nu och ska därför besöka min arbetsplats, något han tjatat om i x antal månader.

Suttit och surfat runt överallt känns det som i jakt efter någon billig sistaminut-resa då jag är i desperat behov av sol. Men hittar inget bra alls! Kanske får dra in broder på någon resebyrå imorgon och be de hjälpa mig. Jag måste till solen, mår inte bra. Jag får väl börja med solarium eller något, jag behöver ljus!

My Chemical Romance

för jag spelar de dygnet runt å tänker bara om å om igen på 1 juli när JAG såg de live.



spin me around again

gatuartist?

Härom natten hade jag en speciell dröm. Det första jag kommer ihåg från den är att jag och någon mer okänd person står och sjunger en sång på österskans. maaassor av människor ställer sig runt om och lyssnar. när vi sjungit klart applåderar de och börjar ge oss pengar. Och nu snackar vi inte en femma och tre femtioöringar utan nu snackar vi alla kom fram och gav mig varsin hundralapp. jag och denna person som jag inte alls kommer ihåg vem det var blev lyckliga och hade helt plötsligt 1200 spänn att spendera.
Men helt plötsligt var jag jagad av polisen för att jag varit på en resturang där ett par hade tappat lite majs på golvet. och av någon anledning jagade de mig! Sen sprang jag på någon väg och blev helt plötsligt jagad av små leksaksbilar...

men huvudsaken i allt detta är den stora frågan, detta kanske är mitt kall! (inte att bli jagad av små leksaksbilar)
utan att stå och sjunga på gatan. tänk så är detta ett tecken :O
kanske kan bli miljonär. för vem vill inte tjäna 1200 kr per låt!!

undra om det är så i verkligenheten oxå?

fast min karriär på busfabriken går rätt bra den. lönebesked idag, 3500 efter skatt (Y)

feber

Fan, ska iväg på fest strax och jag har FEBER!

fan fan fan

palla, hoppas jag blir bättre under kvällen. Tänker INTE gå och bli sjuk, glöm det!

.....

japs, det kallas att man jobbar väldigt mkt. SUCK och stön men nu, nu jävlar är jag ledig i TVÅ DAGAR! lyckan är fan gjord! detta ska firas med fest hos jotta och sen antadligen fortsättning för lång efterfest i harplinge. Sen på söndagen blir det marathon hos mimms med bisse och ems. jurassic park eller saw blir det :)

och nej, jag pallar inte blogga för då kanske jag råkar avslöja att jag äter popcorn och det är ju inte bra. FAST det är ju faktiskt fredag :D


någonting är på gång inom mig

okej, vad exakt händer med min kropp och mitt inre?
helt plötsligt drabbas jag av gråtattacker framför tvn. visst, detta är väldigt vanligt för er andra men själv är jag en sådan som ALDRIG gråter när jag kollar på film eller tv. Levt ett helt liv med att mamma sitter och störttjuter bredvid mig med tårar som sprutar och som snyftar fram ord som: "Känslokalla människa" "Ond är du" "Hur kan du vara mitt barn när du bara sitter du? Ser du inte hur soooorgligt det är?"
Visst, jag har väl oxå tkt det varit lika sorligt som alla andra när folk dör och så vidare i film men jag börjar aldrig gråta. MEN NU helt plötsligt - förra veckan satt jag och grät på FAB FIVE (!!) och det jag grät för var ett par som gifte sig. HALLLÅ?!

Och sen idag, jaa - då satt jag själv och kollade på en film som typ hette "Hjärtat i Atlantis" eller något, gick på ettan. Och där i slutet så ... eller, börjar om. filmen handlade om en kille och tjej och en gubbe fast gubben har inget med det sorgliga att göra. men killen och tjejen som var la runt 10-12 år var typ tesammans och JÄTTE bra vänner och bla bla bla.. massa händer, okej, blir väldigt dålig förklaring - ni kommer inte fatta något.
men i slutet av filmen blir killen tvungen att flytta. de byter adresser, säger att de ska hålla kontakten. "Bobby Garfield, jag kommer aldrig glömma dig. jag älskar dig också"  jätte vackert. och sen helt plötsligt kommer det en scen när Bobby (killen) är gammal och är tillbaka vid sitt hus, han är la runt 45-55 kanske och så går det förbi en tonårstjej som liknar tjejen jätte mkt. Han frågar om vem hennes mamma var och då visar det sig att det var hans "flickvänd när han var liten" . bla bla bla.. hon är död men dottern typ berättar att mamma hade berättat om honom bla bla bla. och så kmmer värsta repliken: "ja, vi höll tyvärr inte kontakten som vi lovade" OCH DÄR BRISTER ALLT! jag sitter och gråter så mkt att jag skriker. tårarna verkligen forsar och mamma kommer inrusande från altanen där hon pratar i telefon och försöker trösta mig. hon försöker få fram ut mig varför jag gråter men jag kunde inte slute utan bara satt och skrek och skrek och hela jag bara skakade. DET VAR SÅ SOOORGLIGT! de som älskade varandra SÅÅÅ! och så höll de aldrig kontakten, de skulle ju leva tesammsn resten av livet!! åååh, jag klarar inte av detta.
VAD HÄNDER MED MIG?!

silence is a scary sound

Sitter här med How to save a life med The Fray och myser. Ensam hemma, känns konsigt. Tova och Lojs har flyttat härifrån idag.. hmm, känns - tomt! Och mamma är iväg ikväll så jag är helt alone. Har suttit med Tristan och Isolde, länge sen jag såg den filmen nu. Den så fin och vacker, förbjuden kärlek som är så stark och mäktig att det gör ont i hela kroppen.

Imorse blev jag väckt 08,40 av Busfabriken som ville att jag skulle komma in och jobba. Så 09.36 satt jag på bussen in till stan. och FY FAN VAD MÄNNISKOR! alltså, herregud.idag på busfabriken , det var lång kö in i FEM JÄVLA TIMAMR. alltså, fatta i FEM JÄVLA TIMMAR VAR DET FETE KÖ! åh herregud, kön till cafeterian slingrade sig ju 20 meter. Jag hann varken gå och kissa eller dricka på fem timmar. Sen helt plötsligt blev det hur lugnt som helst och alla ville bara ramla ihop i en hög på golvet och dö.
Hade bara ett kalas idag (tack för det) och där blev alla åtta killarna kära i mig och flörtade på helt obegränsat. Herregud, frågade hur gamla de var och de skulle börja ettan och tvåan .. men detta hindrade inte dem från att fråga om jag hade pojkvän eller ville blir tesammans med de.. Hmm, men tio år är väl ingen skillnad XD

Naaj, nu ska jag jobba onsdag torsdag fredag lördag söndag. mkt pengar :D jobbar sex dagar av sju denna veckan
På torsdag blir det Lisas hus/stuga utanför falkenberg med alla tjejer eftersom hon fyller år och på lördag blir det fest hos Jomps. Annars är det inget bestämt... blir ju mkt jobb så jag får ta det lugnt, måste sova ikapp sen pier pressure :P

Joanna - kom hem till mig

IDAAAG

Åherregud, dagen är här! Dagen jag aldrig trodde skulle komma är HÄR! jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv.

lugn, samla dig. du är unik

så där, hyperchill nu. har ju som sagt tagit tag i mig själv nu och kan kontrollera mig. Ska berätta om spindeln i nästa blogg.. eller jag tar det nu för jag glömde ju plånboken sist! (tar plånboken nästa gång)

När jag kom  hem i fredags så ser jag plötsligt (är ensam hemma) en mega BAOTA spindel, riktig fetting. Vanligtvis brukar detta leda till hjärtklappning eller rättare sagt rusning, svettningar, andnöd, skrik, tårar och ett hysterisk samtal till mamma om hon inte är hemma som leder till att jag går ut tills hon kommer hem och dödar den.
MEN nu är jag en ny kvinna. Fick inte så mkt som en extra hjärtklappning utan tittade bara på spindeln och tänkte: "ja, där sitter den och jag hämtar väl helt enkelt en tidning och dödar den". sagt som gjort, Tovas "Veckans NU!" sa KLAFS mot väggen och vips så hade vi en spindel att spola ner i toan. Mkt stolt över mig själv och min insats.

MEN NU SKA JAG IVÄG TILL GBG OCH PIER PRESSURE!

Neverstore - Kid Down - The Sounds - Mando Diao - Billy Talent - Avril Lavigne - My Chemical Romance

Om ni skulle sakna mig allt för mkt (är ju inte hemma förrän måndag kväll!) så plineplinga mig: 0735101854 kan ju kolla spelschemat på www.pierpressure.se/spelschema så kan du ringa när ju DIN favorit spelar (säger detta med otroligt lockande reklamröst)