hejdå augusti!

Då var denna sommaren över, man har fått börja klä på sig mer och mer kläder och att springa omkring i shorts funkar inte varje dag längre. Men för första gången så gör det mig inte så mkt eftersom jag vet att jag inte har en lång vinter framför mig med start av en regning höst. Mina månader i Asien närmar sig med bamsesteg och jag får fjärilar i magen var gång jag tänker på det. Sol och värme!
Det enda som är jobbigt med denna resan är att lämna mitt liv i Kristiansand, jag är så kär i denna staden och alla jag känner här. Det är här mitt liv är och jag vill inte åka ifrån det! Denna stad har krupit in under mitt skin och jag vill bara stanna här för all framtid!
Snart kommer Marte hit och så ska vi mysa i soffan vilket vi är väldigt bra på. Jag mumsar nu på lite vindruvor och smoothie efter att precis varit på träning och känner mig allmänt nöjd med mig själv

Dear John

Nu är jag tillbaka till livet i Kristiansand efter att ha varit hemma på ferie i en vecka. Jag har nu ÄNTLIGEN fått lite variation på mitt jobb, står nu på andra sidan och kuttar pölse och väger bacon å skinka. Mycket roligare, jag står inte längre själv heeeela dagarna och jag får varierande uppgifter. Det lilla kan ibland göra det stora!
Den 15 september slutar jag på köttfabriken så det är inte långt kvar vilket gör att det är rätt lätt att hålla humöret uppe.
Denna filmen såg jag och Joanna igår, den var helt fantastiskt vacker. Tyckte den verkade superbra när jag såg trailern men filmen var ännu ännu bättre på riktigt! Se den!
Har sett massor med filmer med Amanda Seyfried på senaste tiden och hon är så himla duktig.