mämämäs

Sådär, då var biljetterna tillbaka till Norge bokade och betalda. Så om 24 timmar jag på bussen för att återvända till Kristiansand. :)

Ikväll har Mimmi varit hemma hos mig. Supermys och jag har saknat min vän så mycket!
Imorgon blir det stan med faster och syster, lite mellandags-shopping! Likey likey

The untold story

Sådär, efter ett antal timmar har jag äntligen anländit till Oskarström.
Nu sitter jag, mamma och Ubbe och skrattar till MrBean.
Ännu en julklapp ska öppnas, sen ska här duschas och fixas för att bege sig ut och göra Halmstad osäkert. Can't wait!


do they know its christmas time at all?

Sitter just nu i Stockholm och idag är det faktiskt julafton. Julpeppen har väl varit i princip obefintlig i år borta i Kristiansand... Inga tomtar som ställts fram, inga julbak, inga luciatåg, inga julkort, ingen julkalender. Men idag är dagen här och julklapparna är ivarjefall inköpta, dock inte inslagna. Får nog gå och göra det nu!

Annars har jag varit lite busig i veckan, hoho. Sagt till alla utom mamma att jag åker direkt till Stockholm på måndagen men så var inte sanningen. Utan under måndagen satt jag i bilen med Malin och André och begav mig till Göteborg med dessa två flinka körare. I love roadtrip!

Blev tåget från Göteborg (tåget vi lyckats passa in perfekt var självklart inställt, FAIL) men jag lyckades ta mig till Halmstad. Mor hämtade mig och väl hemma i Oskarström satte jag mig snabbt i bilen och körde upp till pappa. Bankade på dörren och en förvirrad pappa öppnade dörren. "Men.. vad gör du här? Är inte du i Stockholm?"
Monika blev så överraskad att hon började gråta! Såna reaktioner gillar vi! Min lillebrors kommentar var "Tessan.. jag har inte träffat dig på jätte länge!"

På tisdagen tog jag bilen och körde runt för att överraska några vänner. Hann dock inte med så många :(
Körde hem till Alex som blev väldigt väldigt förvånad men glaad. Efter det blev det en fika med Josefine på Espresso. Vi gick sen och bankade på kiosken och överraskade Emma. Hade hoppats på att Mes oxå hade jobbat då men hon hade tyvärr hunnit sluta :(
Sen blev det att knacka på hos Tova, hennes reaktion var kung!, och vi myste lite och körde sen hem till Emilie där många fina planer smeds.

Mycket bra dagar i Halmstad. Igår körde ivarjefall jag och mamma upp till Stockholm och det blir hem igen på lördag. Imorgon ska jag ut en stund med min norska familj eftersom vi alla lyckats hamna i Stockholm samtidigt.

Ser framemot lördag då jag ska ut med Tova, Emilie och Jaffa! Kommer bli awesome <3
Nu ska jag gå och fira jul, massa tomtekärlek till er i allihopa!!

TEDDY!



HAHAHA, alltså jag vet inte hur mkt jag har skrattat åt denna bild!
Finn.no är en riktig humorsida. Andrea hittade en ännu bättre igår men finner den ikke igen.
Jag vill ha den!!

do you think about me now and then? cause im coming home again

Nu ska jag sova för att imorgon bege mig hem till Sverige. Först upp till Sthlm för att sedan bege mig till min kära hemstad Halmstad på lördag. Dessa tio dagar i Sverige kommer vara som en lång adrenalinkick och jag ser framemot att träffa alla så mycket att det värker i mitt hjärta! Hoppas ni saknat mig lika mycket som jag har saknat er


Nachspiel


Ikväll har det varit födelsedagsfest på Twist, eller bursdagsfest som man säger här. Nu är jag på efterfest och sjunger till Gyllene Tider och Pokemon. Jag leker även med råttor! Førsta gången någonsin men jag tycker faktiskt om dem!
Ett dygn kvar till Sverige, SCORE!

julradio.se

Tjobaloba!
Idag ringde jag och tackade mamma för att hon födde mig när hon födde mig. För tackvare detta så firar jag min 20årsdag på en LÖRDAG! Pratade med min chef på nattklubben jag jobbar på och meddelade honom detta. "Då drar du hit alla dina vänner så fixar vi din 20årsdag". Grejen är ju den att jag inte lyckats fixa ihop någon värsting lista med vänner här i Kristiansand än, men jag jobbar på det. Alla vill vara vän med en svensk jente! Men ivarjefall alla andra people som redan är min vän, feel free to come 27 februari så gör ni mig lyckligast i världen.

Annars fixade jag in Andrea på Spot today. Awesome! Som det ser ut nu kommer denna brud även bli en sambo 1 februari, är inne dygnet runt på finn.no och letar efter centralt boende och framtiden ser ljus ut!

På torsdag kan ni tänka lite extra på mig! Först jobbar jag 09.00-17.00 på Favoritten för att sen jobba på Spot 21.00-05.00 för att sedan börja jobba 11.00 på Favoritten på fredagen. Det är Russ-fest på Spot, typ som studentfest, och 800 fulla studenter ska rymmas i dessa lokaler. O-M-G! Wish me luck, vi kommer säkerligen få rydda fram till 06-07 på morgonen :((


HERREGUD, glömde det viktigaste!!! (tur att man kan logga in och fylla på)
jag ska bli mingelfotograd på Spot!!! Hur a-w-e-s-o-m-e är inte det?!  JO, det är jävligt awesome.
Jag ska få betalt för att fotografera, mums

So overwhelmed by the ocean's shapeless form





Blir lika överväldigad över hur vackert jag bor varje gång jag får bevittna en solnedgång här


Day 'N' Night

Gårdagen var deilig! Har åter en gång härjat Kristiansand med gal norsk jente. Kvällen var kul kul och behövde inte betala dricka någon gång ;)) Mucho likeylikey!
Andrea och jag slutade kvällen/natten i min säng med en stor påse ostbågar.

Idag var det ett helvete på jobbet. De som jobbat ikväll igår hade INTE gjort sitt jobb för fem öre vilket ledde till full kaos då det inte fanns ngt klart. Plus att man var bakfull gjorde inte det hela mycket bättre! Nu har jag legat och sovit sen jag kom hem från jobb och om en halvtimme ska jag sätta mig på bussen in till byen för att jobba några timmar på Spot!

See you later alligators

Här var vi med lön!

Idag kom Michan tillbaka <3 LOVELY!

Började på julklappsköpen idag. Körde stilen "en-till-denise,tre-till-mig,en-till-Monika,två-till-mig". Men har man fått lön så har man! Förresten, min syster påstås ska ha storlek 146 nu, är lite skeptisk. Köpte inte jag precis storlek 116? Say what? Växer ungarna också?
Saknar mina älskade syskon, är lite rädd att denna saknaden kommer leda till att jag kommer dränka de i julklappar och sen inte ha några pengar till mat under en månads tid. Men det får det väl vara värt!

Ser fram emot imorgon, I gotta a feeling :)


I want to put some new shoes on

Åh, jag fick redan på något så galet kul idag men som jag inte får dela med mig av! åååh, jag hoppas hoppas hoppas verkligen på detta. Så håll era tummar så ska jag berätta så fort jag får tillåtelse :)) IIIH

Blev dubbelpass idag på Favoritten eftersom Hanne bröt sitt revben i fredags och hon hade så himla ont att hon frågade om jag kunde stanna och ta hennes pass också. Så fick ihop 10 timmar idag och eftersom jag har en sjukt bra chef så får jag in lön redan imorgon eller på torsdag. Frågade nämligen om jag inte kunde få lön för de timmar jag har jobbat ihop där nu eftersom jag behöver köpa julklappar. Fick svaret självklart, vi sätter in de imorgon. Underbara underbara arbetsplats! På torsdag blir det förfest med Andrea hos æli och jag har beställt chips&dipp!


Mamma, eller vem som än känner sig manad, det är dessa jag ville ha i julklapp :)) St 39 danke

Hur ska det gå?

"Vad kul att se dig så glad Therese, man märker verkligen att du trivs på ditt jobb" - Malin

Ja, det stämmer nog. Känner verkligen hur välbefinnandet spridits i min kropp. Allt känns bara så rätt! Det finns många tuffa saker i livet just nu men tackvare att jag trivs så bra med själva livet här i Kristiansand så klarar jag av att tackla allt på ett mycket bättre sätt en vad jag brukar vara kapapel till! Jag har får liksom styrka, känner mig starkare än tidigare.
Imorgon ska jag jobba tillsammans med Andrea och det kommer bli kalas. Är bara lite orolig för exakt hur många kulor chokladglass med browniesbitar vi kommer klippa... jag fick en ny favorit idag med! Glass med oreo-kakbitar, galet gott! Jag har jobbat där i 1 1/2 vecka och en av mina nya klännigar stramar redan oroväckande mkt över min kära mage... Nej, imorgon blir det att dra med träningskläderna! Detta måste få ett slut. Men det är ju inte lätt när jag får äta obegränsat med glass, slush och brus. Hur ska det gå hur ska det gå hur ska det gå sjunger Melissa Horn för mig precis nu när jag skriver detta, hej ironi!

Annars har jag funnit mig en ny matvana idag, gjorde ris och åt med sweet chili sås! Där har vi det nya, min era med first price makaroner är över och jag tänker nu leva i rismedsweetchilisåsens-tecken.
Nu är det dags för desperete housewives eftersom jag precis blivit klar med 90210, kommer lyckas avverka ett x antal serier här borta i Norgelandet!


Jag och Andrea på förfest hos våran chef i torsdags. Favorit i repris på torsdag igen :))


You're moments ago but seconds away

Då var ännu en vecka slut här i Kristiansand. Tiden bara springer iväg och jag börjar redan känna mig stressad. Jag trivs så bra här, gillar verkligen livet men det känns som om januari och februari närmar sig skrämmande snabbt! Just nu har jag ingen aning om hur saker och ting kommer utvecklas, hur länge mina kära sambos kommer stanna här eller någonting. Sitter och kollar efter lägenheter inne i byen och ord som tollbodgatan och markensgatan klingar finfint i mina öron.

Igår blev en oväntad utgång. Jobbade på julbord 16.00-00.00 och sen var det meningen att jag skulle börja på Spot direkt efter men när jag kommer dit säger min chef åt mig att jag får fri. Blir lite småbitter eftersom jag var inställd på att jobba, inte fick tag på Krissan eller Andrea, visste att min buss precis gått men gick till baren och fick mig en Shaker. Och vem ser man då? Jo, där kommer Miccan med Face2Face och vips så hade man sällskap. Fast det blev att kvällen spenderades med Marty och Irene ist. Skumpa i VIPen och sen bästa nattamaten hos min granne (Y) en oväntad men lyckad lördagsnatt!



Annars jobbar jag på Favoritten måndag-fredag och sen på Spot fre-lör :))

FAVORITTEN


SPOT

Good Morning!



Idag har jag varit ledig! Den här synen vaknade jag till, kan man annat än älska våran utsikt?