sjuk sjuk sjuk

jag är något så fruktansvärt sjuk

vaknade i onsdags morse av att jag hade ont i halsen men trodde det inte var så farligt så jag gick till jobb ändå. vid elva tiden efter halva arbetsdagen orkade jag dock inte mera, jag var tvungen att gå hem. Det gjorde ont när jag svalde och jag kunde inte dricka någonting.

Natten till torsdagen blev det rent helvete, får sådan satans feber och halssmärtan går vidare till öronen och det blev inte allt för många sömntimmar. Ligger hela torsdagen inne i min säng utan att kunna röra mig, halsen helt supersvullen och det dunkar i mina öron precis som om jag befann mig 1000 meter under havet. En liten yoghurt var det enda jag fick i mig plus massa värktabletter (thank god!)

Nu idag fredag har i varje fall febern lagt sig men min hals funkar inte alls. Den är så svullen, jag kan inte gapa, inte prata, inte äta eller dricka... Är det ingen skillnad imorgon blir det till läkaren, även ifall jag har noll respekt för norska läkare. De är förvånantsvärt värdelösa.

Förlåt om jag klagar men man blir så ynklig när man är sjuk. Jag mår så dåligt att jag ligger och tänker på alla människor som är allvarligt sjuka under längre perioder, vilket helvete de har..
Joanna är ivarjefall den absolut bästa när man är sjuk. Hon kokar te med maaassor av citron och ingefära, hon flyttar min dator om jag vill flytta från sängen till soffan...ja hon svarar till och med i min telefon åt mig! vilken tio-poängare!

Blondie

Jag är precis klar efter en liten förändring. Joanna har lagt in blonda slingor i mitt hår. Så nu är jag lite ljusare :) Solblekt ljusare ungefär. Får väl lägga upp en bild så fort någon blir tagen.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ser framemot en kanonbra helg!
Jag saknar att kunna gå ut på torsdagar och vara där på mitt kära Harveys.. det är inte riktigt ett alternativ längre då jag börjar jobba 07.00 dagen efter. Jag har ivarjefall lite Harveys-känsla i min lägenhet eftersom vi har en medsmugglad plansch på våran vägg :)


Keith

Har precis suttit och gråtit till filmen Keith (rekommenderar!) tillsammans med Joanna och Thomas. Eller det var jag som grät och Joanna mest kommenterade att jag kunde bli skådespelare eftersom jag har så lätt för att börja gråta.
Efter jobbet tog jag en mycket underbar powernap och sen var vi på tacokjøkkenet. De har slutat med 30% rabatt på tisdagar.. mkt synd tycker jag!
Fick ännu ett serveringuppdrag på lördag på ett bröllop (sånt kan ju vi, eller vad säger ni Ems, Mes och Biss?). 150 kr i timmen, så det blir ju bara trevligt :)
Anna, som är den fjärde av Miccan, Michan och Krissan, flyttar hit till Kristiansand på fredag vilket är a w e s o m e ! Det ska firas med dunder och brak berättade Krissan, I'm in!

Om lite mer än en vecka kommer mamma och Ubbe hit till mig och jag tänkte då dra med de på danskebåten så vi kan njuta av den supergoda bufféen de har :) Mamma som älskar skaldjur kommer nog bli mycket nöjd. Kolla in tallriken :))) Det är från när jag, Krissan, Malin och André tog en trip.



(det är alltid kul med kommentarer.....)

fired up!

Äntligen hemma efter att ha jobbat sen kl 07.00. Eftersom jag antagligen blev en aningen matförgiftad på McDonalds igår så har det varit en lång och tuff dag. Kallsvettningar, yrsel och en känsla av att jag hela tiden behövde spy.. ja då känns en 13 timmar lång arbetsdag aningen längre. Har jobbat nu Sör Arena där det var fotbollskamp sedan 16.00 men ringde och sjukskrev mig på det redan vid 10-tiden eftersom jag kände mig så dålig. Fick då inte tag på min kontaktperson på Adecco men lämnade ett meddelande till en annan man. Ringde sen vid 15.00 tiden för att dubbelkolla att de lyckats få in någon för mig och då visar det sig att hon aldrig fått meddelandet. Så jag fick vara snäll och jobba ändå...

Denna veckan är Michan i Kristiansand vilket är grymt kul, hoppas jag hinner träffa henne så mkt som möjligt och att jag inte jobbar för mkt... Glömde att sända in mina timelister till adecco förra veckan så jag fick ingen lön i fredags. Så nu lever på jag 112,- i två veckor framöver. Vet inte hur detta ska gå! En kock på jobbet tyckte det självklara lösningen var gatan, jag är inte riktigt lika säker.

Nu ska jag duscha, kissa och gå och lägga mig. Kos dere!

maki maki




Sushi på makrellen med Thomas. Ikväll ska vi på NRJ-party på Havanna och vi har vip-biljetter. Hörde jag ordet gratis drinkar?